Șoșoacă îl acuză pe Ciolacu. Ar fi intervenit ca să nu poată candida

Diana Șoșoacă spune că Marcel Ciolacu ar fi intervenit la Biroul Electoral Municipal, prin intermediari, ca să nu poată candida, dosarul său fiind respins pe motiv că nu are suficiente semnături.

„Astăzi Marcel Ciolacu a făcut un gest incalificabil, prin intermediul oamenilor lui de la Biroul Electoral Municipal, pentru că știm foarte bine că totul este politizat. Eu astăzi mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului București. De ce? Ca să-i încurc pe toți. Am depus 19.344 de liste cu semnături, nu au vrut să-mi dea procesul verbal pentru semnături, l-am cerut eu separat. Am depus absolut toate actele completate perfect, ca să auzim pe surse – că așa se face, în loc să-i spui candidatului și partidului – că vezi Doamne mi-au respins candidatura la Municipiul București.

Diana Șoșoacă ar fi depus documentația cu aproximativ 17.000 de semnături valabile dintre cele 20.000 necesare. De asemenea, o altă neregulă care o împiedică să intre în cursa pentru Capitală are legătură cu lipsa datelor personale ale semnatarilor.
”Nici măcar nu este corect spun. Nu mi-au respins-o, pentru că având în vedere că de abia marți este ultima zi, poți să spui că dosarul este incomplet și poți să-l completezi. Mi-au respins 1000 și ceva de semnături, doar vreo 17.000 ar fi din punctul lor de vedere corecte, dintr-un necesar de 18.060. Vezi doamne a lipsit adresa de la unele semnături și a lipsit de pe unele formulare numele meu. Asta nu înseamnă că nu erau corecte, înseamnă că erau incomplete și tu trebuie să înștiințezi nu presa, ci candidatul și partidul care l-a propus”, a explicat Șoșoacă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

21 de Comentarii

 1. Evident, buzoianul covrigar a dat ordin la BEC ! Ce credea cashalotul, ca inoata pe uscat ?

 2. S-ar pierde ceva din spectacol. Pragurile electorale înalte 2024 pentru semnături sunt total nedemocratice, parcă nici n-am fi în UE. La care se adaugă devastator zvonistica amenințătoare cum că „nu e bine” să se afle la primărie că ai semnat Lista Dușmanului, dându-i și seria dupe buletin!

 3. Dictatura partidului comasat, trădător de neam și țară ,care servește interesele străinilor

 4. Nu le cere la semnatura de pe tabel si datele cardului si pin-ul de acces ? Ar trebui sa fie obligatorii.

 5. Pacat ca au respins-o! Ar fi fost cea mai potrivita primaritza, pe placul bucurestenilor.
  Nu stiu daca ,,panem” le-ar fi dat, dar ,,circenesem” cu siguranta ca ar fi avut din plin……[Rumburak]

 6. George Simion – da ma in Sosoaca – ma eroule – ea a fost 34 de ani la Guvernare – Ea a distrus Romania .
  Gunoi ce esti – Mincinos , pervers , idiot s-a .

 7. Psihiatrie scrie pe fruntea acestei țațe urlătoare! Medicamente urgent pentru aceasta componentă a oricărei galerii de mincinoși și escroci.

 8. Din partea lui Ciolacu, nici o surpriza @George Simion, 28 APR. 2024 LA 18:13: locul tau e la spitalul 9, mai degraba: dedublare de personalitate si fals, fiindca nici vorba sa fii George Simion. Sosoaca n-are de ce s-ajunga la spitalul 9 e înteligenta, bine pregatita, si are argumente coerente. Sufera de-o dereglare tiroidiana, de-aia-i diforma fizic. Tu, în schimb, fiind diform la minte, si-asta-i mai grav.

 9. Sosoaca are dreptate. Ci-ciolacu = si plagiator, si dictator.

 10. Dar Sosaca asta cine se crede,maica precista,salvatoare de prostalani mioritici?

 11. nu inteleg de ce se filmeaza non-stop ? unde trimite toate materialele filmate ?

 12. Asta e avocat? Cica: „A lipsit asemnatura mea/adresele unora si alte lucruri”. S-a dus cu dosar incomplet stiind de la inceput ce se intampla cand nu respecti procedura, si cu toate asta a facut-o. Oare de ce? Pai ea are nevoie de publicitate intr-o campanie unde nu este inclusa si nici nu are de gand sa cadideze.

 13. Rusine ciungului rromulan, sa rapeasca miticilor una din putinele bucurii ramase pe vreme de vrajba si razbel.

 14. Sunt NECESARE 20.000 de semnaturi si citez din declaratia acestei guri sparte:” Am depus 19.344 de liste cu semnături,”
  Poate si altii ar fi vrut sa candideze, dar n-au reusit sa adune 20.000 de semnaturi. Pai daca nu ai nici macar 20.000 de sustinatori pt ce mai faci atmosfera?

 15. Si cand te gandesti ca Sosoaca avea 80 procente…… S-au gandit la ea, sa nu se faca de ras daca face doar 4%.

 16. Bajetii sunt dezamagitori. Daca tot regleaza rezultatele din tablete, de ce sa se opuna participarii oricarui concurent? Ori poate softul a fost mai ieftin si nu duce prea multe variabile? Bai si cica Romania e raiul IT-ului din galaxie. Asa ceva…

 17. @cib 10:23

  „Bajetii sunt dezamagitori. Daca tot regleaza rezultatele din tablete, de ce sa se opuna participarii oricarui concurent?”

  Ca sa nu riste nimic, miza e prea importanta. E destul de limpede, daca nu te pot intimida, santaja, ameninta, momi sau corupe si insisti sa participi la cursa oficiala aranjata, atunci se trece la un nivel superior, si tot asa. Mergand pana la nivelul ultim, nivelul Kennedy.

  Sistemul se numeste democratie si este minunat.

 18. „cum gandesti Rector?”

  Eu muncesc, nu gandesc. Si nu suport mahalaua.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.