Șoșoacă, la trântă cu Ucraina: ”Am devenit ţinta numărul unu a criminalilor ucraineni”

”Ministerul de Externe al Ucrainei iniţiază impunerea de sancţiuni împotriva Dianei Şoşoacă, considerând că reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale”, a anunțat pe pagina sa de Facebook purtătorul de cuvânt al MAE de la Kiev, Oleg Nikolenko.

De asemenea, Nikolenko condamnă ferm încercarea de a pune la îndoială integritatea teritorială a Ucrainei, de a submina buna vecinătate dintre Ucraina şi România.

Reacția a venit după ce Diana Şoşoacă a propus, în proiectul de modificare a Legii de ratificare a Tratatului de bună vecinătate şi cooperarea între România şi Ucraina, semnat în iunie 1997, denunţarea tratatului de către partea română în 2027.

”România anexează teritoriile istorice care i-au aparţinut, respectiv Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor”, se arată în proiectul Dianei Şoşoacă.

Replica senatoarei nu s-a lăsat așteptată. 

”Cum îşi permite Ucraina să ameninţe un senator al statului român pentru o propunere legislativă ? De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României? Este România un stat ocupat de Ucraina şi noi nu am aflat? Da, este adevărat că Ucraina este ocupant al unor teritorii româneşti pe care mă lupt să le readuc în sânul patriei mamă, dar de când are Kievul drept de veto asupra politicii României? Această ameninţare a Ucrainei la adresa mea arată intenţia acestui stat de a-i elimina şi fizic pe cei care se opun politicilor naziste ale Kievului. Prin declaraţia MAE ucrainean, este clar că am devenit ţinta numărul unu a criminalilor ucraineni. Dar acet lucru nu face decât să confirme justeţea propuinerii mele legislative de a returna României teritoriile deţinute abuziv de Ucraina!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

”Ucraina nu are argumente istorice pentru a ocupa teritoriile româneşti pe care le are acum în componenţă în mod abuziv şi de aceea singurul răspuns al Kievului este să profereze ameninţări. Dar comportamentul fascist al juntei de la Kiev nu mă sperie şi mă voi lupta până la capăt pentru redobândirea pământului românesc pe care Ucraina nu doar că îl ocupă samavolnic, dar şi supun populaţia românească purificării etnice, lucru pe care îl voi aduce în atenţia instituţiilor internaţionale”, a mai zis Șoșoacă.

Declarația lui Șoșoacă integral

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 31
Author

256 de Comentarii

 1. Dna ar trebui să știe că teritoriile acelea sunt teritorii istorice ale statelor Ucraina, Moldova și Ungaria, iar România nu are absolut niciun drept – vorbim despre cele istorice – asupra lor (doar insula – pe care a primit-o cadou de la Rusia, împreună cu Dobrogea – poate fi obiectul unor discuții).

 2. A trecut intai o boare,
  Pe deasupra viilor…..
  Noi, ceilalți filosovietici o pizmuim pe preamareata tovarasa de origine slava.
  Ce inseamna un dosar bun, validat de tov Kurmin Valezy.
  E de-a noastre, vrea pensii speciale, o sa ia pensii speciale.
  Ce lumina era in pozele de la ambasada sovietica. Ca o luna plina la asfintit. Printre capcaunii aia formolizati dupa reteta vesniciei tov Lenin, pupa-i-am moastele.
  E mai mare ca un tanc NATO.
  Si face la fel de mult zgomot si fum.
  Leopard 3, nu alta.
  Shoshoakka te iubim,
  Ca ca tine nu gasim.
  Amin!
  Sfanta prostie savfie si cu voi.
  Harosho tovarasie…

 3. Politicienii romani aflati in fruntea statului cu exceptia Dianei Sosoaca si a altor 4-5 persoane sunt agentii ucrainieni sub acoperire. Asa se explica de ce Romania este terfelita de fascistii urcacani.

 4. cate kintale ai, te nimeresc si fara sa vrea!
  Femeia asta este sora lui Jirinovski!

 5. Intradevar Ministerul de Externe al Ucrainei nu are nici-un drept legal sa se amestece în Parlamentul României si sa ceara sanctiuni inpotriva unui parlamentar roman. De cind pana cind Ukraina ne dicteaza noua ce trebue sa facem ? Asta este o nerusinare si obraznicie al acestui individ si cazul asta nu ar trebuii lasat chiar atit de usor, pt. ca maine poimaine ,cine stie cu ce alte masuri de amenintare ne trezim din partea Ukrainei.

 6. Doamna Şoşoacă, este un demers pe care ne preocupă pe toţi. Nu sunteţi singură în această luptă împotriva Guvernului nazist de la Kiev, mulţi numai o spun, neavând mijloacele de luptă împotriva tiranului de la Nord. Istoria e plină de cazuri când Ucraina Fascistă, înglobată în URSS, ne-a atacat şi a ucis sute de mii de români.

 7. Da, este adevărat că Ucraina, dar și Ungaria, dar și Serbia, dar și Bulgaria sunt ocupante „ale unor teritorii românești”. Așa că, dacă-i bal, bal să fie, stimata senatoare. Cu tot tacâmul! La pachet!

 8. Bravo, doamna Sosoaca! Felicitari! Aveti tot sprijinul meu. Ucraina, la 2027, în granitele ei de azi, cel putin, tot nu va mai exista, în ciuda/ sau din cauza neo-nazismului regimului de la Kiev.

 9. ics – Sper ca dumneata glumesti atunci cind afirmi ca România nu are absolut niciun drept, sau datorita altor motive pt. care nu doresc sa te jignesc.

 10. O intre-bare ne macină :
  Diana Sosoaca are sustinerea lui Adrian Severin la o denuntarea tratatului cu Ucraina ( a lui Emilica nu se pune,gingirică e cu cercul in Levant) ?
  Daca o are e OK…doua cimpoaie sunt mai vocale
  PS Secventă din ciclul”Nurnbergul românesc: “Am fost un dobitoc!”

 11. Da’ cine este Ukraina asta, ce contributie – in numele propriu, nu ca si componenta URSS, a adus la progresul tehnic, cultural, educational, civic (traficanti de tigari si altele) umanitatii ?! 95% dintre romani, erau/sunt ferm convinsi ca, Ukraina este ruseasca.
  Ca a devenit agresiva cu Romania ba’ chiar obraznica, se vede dupa cum a atacat Delta Dunarii prin modificarea canalului Bastroe, si-a incalcat toate acordurile si conventiile internationale de granita si mediu, pe care n-a dat nici o ceapa degerata. Ca este un tinut brutal, care incalca legile, s-a mai vazut si cu ocazia votarii in parlamentul ala al lor, anihilarea minoritatii romane si a lb. romane din Ukraina. Madam Sosoaca, in stilul ei dezinvolt si sincer, pune sare pe ranile facute Romaniei, de presedintele in tricou sau in trening, al Ukrainei.

 12. ” condamnă ferm încercarea de a pune la îndoială integritatea teritorială a Ucrainei ”

  -nu prea poate, in mod legitim,
  exista Tratatul cu Romania!
  (granitele cu ukrania se pot modifica,
  aia spune)

  nu stim ce tratate au cu ceilalti vecini,
  nu ne intereseaza direct!

  mu-ha/ha
  asa le-a trebuit daca au semnat in 1997
  nu au decat sa denuntze Tratatul NOSTRU!

 13. Dar tot parlamentul Romaniei a votat o lege in 1990 care spune clar ca RSS U-Krainiana include teritorii istorice Romaneshti anexate de URSS shi ca o U-Kraina independenta nu mai poate include acele teritorii furate cu complicitatea Germaniei naziste. Tot acea lege a spus ca URSS a tratat acceptabil Romanii din teritoriile ocupate ceea ce U-Kraina nazista nu o va face ci ii va extermina.

 14. Scoala de seara pentru Paulica minte mare:
  Într-adevăr” sau „în adevăr” înseamnă: în realitate, de fapt. Această locuțiune adverbială se scrie doar cu cratimă. Scrierea „întradevăr” este considerată o greșeală.
  „niciun” si „nicio” se scriu intr-un cuvant (ca structuri compuse sudate), asa cum s-au scris inainte de 1953.
  „Impotriva” se scrie cu m nu cu n.
  ….

  …….
  Mai sunt peste 10 greseli. Dar renunt. Limba rusa nu poate fi infranta.
  Kakaia avtobuz.

 15. In tarana mortilor tai de javre, semneaza cretinamidule cu semnatura ta si nu ma mai clona. Hai sictir la tot neamul tau.

 16. @ics: nu-i adevarat : sunt TERITORII ISTORICE ALE MOLDOVEI care, astazi, e (fragmentar, cel putin) parte a României. România fiind, dpdv juridic, succesoarea-n drepturi a Tarii Românesti, Moldovei (pdv cf.caruia si R. Moldova a numitei Sandu Maia e-o aberatie. Rod al WW2 si invaziei URSS de catre Antonescu, însa, dpdv al lui Stefan cel Mare, cel putin, care s-a luptat pe teritoriul ei si pentru ea, Moldova e una si indivizibila), si Transilvaniei. Situatia de dupa 1990 nu mai e aceeasi cu situatia de la finele WW2: R. Moldova si Ucraina, la Est de Prut, sunt în miscare (din cauza brzezinskismului SUA, numai c-asta-i alta poveste), si se disloca. Nu vad de ce teritoriile alta data, principate independente-n care se vorbea româneste, sa nu poata sa se reîntregeasca. Sosoaica-i jurista: stie despre ce vorbeste. + ca NATO trebuie sa dispara. Pentru pacea continentului si refecerea PASNICA a granitelor lui naturale: URSS s-a DESCOMPUS FARA RAZBOI, FARA FOCURI DE ARMA. Nu vad de ce un lucru salutat de toata lumea privind URSS, n-ar fi salutat de europeni si-n privinta propriilor teritorii. Povestea-i lunga, numai ca vorbim de Estul Europei. Vestul fiind, cât de cât, linistit. Chiar daca (Tara Bascilor, Bretania, Burgundia, Flandra, Catalonia, Saxonia inferioara din Polonia, etc.).

 17. Nu sunt nationalist dar porcii de la Kiev sunt atat de porci incat o injura pe muma lor, URSS, care i – a inzestrat cu teritorii. Teritoriile in cauza au fost luate de ei, ucrainienii, URSS a fost doar palaria care i – a ocrotit ca membrii ai Uniunii. Cum ei injura porceste tot ce vine de la Uniune, e moral sa cedeze tot ce au luat…..Organele Statului roman trebuie sa o apere pe doamna senatoare, cu raketii nu e de gluma.

 18. @ics bati campii/ Ukraina NU are teritorii „istorice” pentru simplu motiv ca pana nu a infiintat Stalin acest stat din bucati furate de la alte state Ukraina NU a existat.

  Raptul Crimeii de catre Ukraina este evident – in Pacea de la Paris de dupa AL doilea razboi mondial Crimeea facea parte din Federatia rusa si a fost data abuziv de Hrusciov in 1954 statului Ukraina….deci pretentiile ei la Crimeea sunt desuete si neavenite.

  Comportamentul obraznic al ukranilor se vede clar si in cazul canalului Bastroe. Ne putem supara pe Ukraina, numai ca „partenerul strategic” al Romaniei, adica SUA, le da nas ukranilor si nu le pasa de interesele slugii perfecte – Romania.

  Politicienii romani au tradat intereseul Romaniei si singura lor grija este sa dea cati mai multi bani complexului militar american. lasi si poltroni, asta sunt politicienii romani.
  Nu avem bani sa marim pensiile macar cu procentul inflatiei, dar avem bani de aruncat pe arme americane, unele din ele nici macar nu pot fi folosite in Romania…
  Acum in parlament se cere votul pentru peste 4 MILIARDE euro pentru arme americane, cumparate fara LICITATIE prin procedeul guvern la guvern. adica iar dam bani in avans pentru ca miliardarii americani sa se indestulze din saracia romanilor.

  Sper ca va veni o zi cand politicienii de azi sa dea socotela pentru inlta tradare a intereselor romanesti…

 19. SA NECRADEM DE HAURISTI.
  VECHI SI NOI:
  George Simion, despre disputa lui Șoșoacă cu MAE ucrainean: ‘Nu știu de care să râd prima oară’

 20. Eu pot intelege aversiunea impotriva d-nei Sosoaca ( cu limite !) dar categoric are DREPTATE in aceasta luare de pozitie.Un senator al Romaniei nu poate fi tras la raspundere de organele altui stat pentru declaratiile pe care le face in senatul tarii sale.Asta daca mai avem putina demnitate .

 21. Redactia, este asa de greu sa fiti corecti si sa nu-l mai afisati pe imbe ce ma cloneaza? Puteti da dovada cat de cat de putina corectitudine? Sau nu aveti cu ce? Cei 7 ani de acasa nefiind de gasit pe toate drumurile.

 22. Doamna avocat are dreptate…Ukraina..mosteneste furaciunile bolshevice si le vrea pentru ea…deci…cine e hotzul..si cine sint tradatorii care apara hotzul…
  bun simtz…pervertitzilor

 23. Sosoaka d’Arc scrie pe ea ,ia martira neamule ..sa vedeti ca o ard pe rug..

 24. Că teritoriile respective sunt acum în componența Urcacei n-ar fi atât de grav.
  Problema e că urcacii au ajuns sa se creadă „popor superior”.
  Si avand binecuvântarea Li?icilor, să se poarte porcește cu minoritățile, dar și cu România.
  Armata Română ar trebui să lupte alaturi de Ruși și să le scoată urcacilor ideile naziste din tărtăcuțele lor seci.
  INCĂ SE POATE !?

 25. Pisica mea se sufoca de ras auzind ce a facut Sosoaca.Merge un banc despre dansa.
  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă s-ar arunca în valuri, la Mamaia, îmbrăcată într-un costum de baie negru, s-ar activa Scutul de la Deveselu pe motiv de atac cu submarine rusești.Pana si trolii rusi se rusineaza de aceasta loaza.Au devenit pudibonzi!!!!!

 26. Soshoaca are cueajul sa arate adecarul istoric. 1 milion de rimani sunt sub asuorirea evvreilor ucrainieni. Armata romana doarme pe pensii nemeritate dar tot pe banii poporului care tine trantori in curtea lor.

 27. Soshoaca are curajul sa arate adevarul istoric. 1 milion de romani sunt sub asuprirea evvreilor ucrainieni. Armata romana doarme pe pensii nemeritate dar tot pe banii poporului care tine trantori in curtea lor. Plecati ba acasa ca o sa luptam noi romanii adevarati.

 28. Mai bagam bancuri despre panarama.
  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.

  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât buricul îi ajunge acasă cu 5 minute mai devreme decât ea.
  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când doctorul i-a cerut să-și atingă degetele de la picioare, i-a răspuns contrariată: „Ce sunt alea?”.

  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât are la purtător mai mulți colaci decât o brutărie.

  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, într-un discurs, îi este mai mereu imposibil să sară de la preambul la concluzie.

  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât în baie, pe post de duș, și-a instalat o spălătorie auto.

  Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, la preluarea mandatului, oficialii de la Senat au folosit Google Earth pentru a-i face poza oficială.Doamne fereste.

 29. Domnule@Ileana Rollasooon, ce mai fojgăială, ce mai trepidație în capul tau! In primul rand, dta nu faci nici cât un nasture de la sacoul Doamnei Maia Sandu. In al doilea rând, URSS – Rusia moscala și republicile sclave – s-a descompus, dar Organizația Terorista Criminal „v.v.putin” a scos hoitul de sub dărâmături și l-a pus la loc de cinste, spre închinăciune și lingere. Dumneata, dle Ileana Rollasooon, ești Ioana Schioapa încarnată. Îți lipsește masca cu cioc. Sau, poate, ești chiar Sosocloaca?

 30. Rrrromancaaaa adevarata, de partid e laudata. Cum care?!
  PCUS- Partidul Comunist al Uniunii Sovietice.
  Musafir al lui Kuzmin
  Șoșoacă este invitată la evenimentele găzduite de ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, după ce Rusia a invadat Ucraina.

  În noiembrie 2022, Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a sărbătorit Ziua Unității Naționale a Rusiei cu numeroase figuri cunoscute din România, precum senatorul Diana Șoșoacă, fostul europarlamentar Adrian Severin și „peste 20 de membri ai corpului diplomatic din statele prietenoase”.

 31. Individa a fost votata in parlament.Asta e oglinda societatii in care traim!!!!Eu am spus candva, o patura extremista subtire exista in societatea romaneasca care voteaza idioti utili(in cazul de fata Kremlinul se bucura sa agite apele urat mirositoare ale sovinismului ).Publicul este mai gros decat am anticipat eu.Sunt 10 chiar 15 la suta care voteaza cu matul gros,privitori de RTV,cel mai manipulator post tv de la noi.Acest segment este prezent in oricare tara europeana.Din pacate.

 32. Ma astep ca Sosoaca sa fie arestata DE ROMANI, condamnata, eventual chiar si asasinata DE ROMANI. Pai, cum isi permite ea sa apere Romania in fata ucrainenilor care au pus tot sufletul la PRIMA SOVIETIZARE A ROMANIEI?!? Adica, autoritatile VOTATE DE ROMANI le dau ucrainenilor munitie PE BANII ROMANILOR si ea isi permite sa zica ceva despre ei?
  SLAVA UKRAINA! – Ca asa am vazut ca s-a scris pe scolile din CAPITALA ROMANIEI.

 33. Eu unul, sa ne roage Ukraina si nu as lua teritoriile alea.
  Ceva agricultura si padure, bogatii naturale lipsa,industrie lipsa, economie ceva gen Moldova. Tot ce a ucis si deportat Stalin a fost repopulat cu toate scursurile din URSS.
  Pe langa 4-5 sute de mii de oameni care se identifica romani mai exista cateva milioane de rusi. Vreo 4-5 milioane de rusi ne mai trebuiesc.
  Șosoaca stie ea foarte bine ce face ca nu le scoate din capul ei.

 34. @Eduard M?tZ ot CZernowitZ -atata poti?Slab barbat.Nu te-as primi nici sa-mi sapi gradina.Ia-te de mana cu precupeata Rollanson care la minutul 16;26 si-a ridicat fustele peste cap.Am trait sa vad si astfel de pitipoance.Doamne fereste!!!!!

 35. Declaratii de dulap:Ucraina nu trebuie certata,le dam ajutorul neconditionat,sa nu suparam ucrainienii,cumparam arme de 9 miliarde din care donam Ucrainei,mai dulapule,tu esti roman,sau ucrainian?

 36. Șoșoacă este atât de frumoasă încât, atunci când merge la toaletă, nici nu mai trebuie să tragă apa: când o vede şi rahatul se sperie de ea şi-o ia la fugă spre canalizare;Ha,ha,ha….

 37. E dusă, dar are adepți. E democrație, deci cei cărora li se pare ca Sosoaca, AUR tin cu romanii, își vor spune cuvântul. Aparent nu e chip sa ne învățăm minte, aia care votează cu orice altceva decât cu capul, decât sa luam țepe după țepe de la șarlatani ăștia… Vom înțelege vreodată ca tara asta e infiltrata de șarlatani și anti-romani care ne mint frumos, stiu ce vrem sa auzim, dar de fapt vor exact invers decât ne promit? O Românie „independenta”, adică izolata, tremurând în izmene în fata rusilor, cerșind pe la care da mai mult, fix ca Moldova, o tara plina de „independenti”, ( moldoveni, nu romani, nu vor unire) pana nu demult la cheremul sforarilor pro-rusi.

 38. Sunt probleme serioase de dezbatut iar pe unii ii doare la basca,fac glume de prost- gust si urmaresc greselile de scris ale celor care comenteaza. Cert este ca ucrainienii si-au luat-o in cap cu pretentiile, cu ordinele date altor state ,ce sa faca,cum sa faca,ce ajutoare sa le trimita>Nici o tara,nici un conducator aflat in aceasta situatie, de conflict,de razboi nu s-a comportat in halul asta de obraznicie. De la compasiune ,empatie fata de ucrainieni ,populatia occidentala a trecut la saturatie,la enervare,la revolta ,vazand comportamentul lor. SOSOACA este porta-voce a celor care vor reintregirea tarii, cu toate ca riscul sa iti faci dusmani pe ucrainieni este mare.

 39. democratie democratie, dar chiar o fi normal ca toti dezaxatii si aia cu iq cat numarul de la pantofi sa aiba drept de vot, si implicit sa poata influenta viitorul unei tari?Mai bine i-ar face o cerere de internare la un azil, la noi nu are nimeni initiativa..si al de sus stie ca iar prinde bine o pauza recreativa de vreo 20 ani pe o medicatie puterica

 40. Șoșoacă este la fel de frumoasă ca limba rusă, dacă-i pui poza în manual îţi rămâne copilul şi repetent şi cu sechele;

 41. o grama da oameni cinstiti na poza aia, cu botnita pa gura. Oare cat material li sa dat, si de cine, sasi puna vizibil botnita pa gura.

  antro tara normala, niciunu dintre cinstitii astia din poze, nar mai trebui sa fie pacolo. Ci domiciliati an puscarie la 2×2 metri patrati pa locuitor. Tatarimea extrem de pericoloasa pacolo pan teleorman.

 42. Eu auzisem ieri, la radio, ca ucrainenii au invitat-o si pe sosoaca sa participe la masuratorile pe Bistroe. Ca cica vor nu numai sa-l adanceasca dar si sa-l largeasca.

 43. Un personaj care evident face jocul rusiei. Macar din acest punct de vedere si ar trebui scoasa din Parlament. Democratia nu inseamna prostie si tolerarea persoanelor care sunt complici ai puterile ostile Romaniei.Problema e ca are multi adepți. Care nu înțeleg mizele momentului. Frustrați care s-au săturat să culeagă căpșuni si sparanghel, sa spele toaletele pentru occidentali (la propriu, ca altceva nu ii duce capul), ori pur si simplu sa stea pe ajutor social, și cred ca un personaj isteric ca Sosoaca, care agita niște forme fără fond, ii va mantui si răzbuna. Nici vorba, aruncați în bratele rusilor vor face aceleași munci, de data asta pe mai putini bani și cu pistolul la tâmplă. Ce e interesant la Sosoaca e ca ea pare, cel puțin pentru un anumit gen de oameni, ceea ce pretinde ca e, patrioata. În realitate e tocmai pe dos. Agitând spiritele, face deservicii majore acestei tari in favoarea Rusiei.

 44. …huiduma se viseaza ana pauker sau poate are acelasi tip de angajament cu rusiii; intamplator sau nu, face jocul kgb de a agita populatia din tarile nato pe subiecte istorice care pun in discutie ordinea juridica din prezent. la fel ca in ungaria si unde au mai gasit rusii, cu metodele si resursele kgb, teren propice pentru nemultumiri istorice, agitatori si prosti care sunt gata sa uite care e de fapt miza si scopul rusiei

 45. Așa și de ce Sosoaca nu ar avea dreptate????Alea chiar sunt teritoriile noastre.Nu înțeleg de ce faceți toți misto

 46. Soshoaca e in servicii. Si serviciile lucreaza in mai multe directii. Nu se stie cum se termina razboiul si daca se scufunda Anglantida …si go Doma sau go Amorica nu vor arde. Romanii trebuie sa cada in picioare lanfa arhAnghelu Mihail si sfantu Gheaurghe.

 47. Cine Editat e acest bandit nazist „ics”…pune bă Editat mâna pe istoria româniei!…citeste bă Editat!…Ukraina nici nu exista pe timpul lui Ștefan cel Mare ,Editat!…
  Foarte bine a spus Dna Diana, cum au tupeul criminalii ăștia să impună ce să discuți în parlamentul româniei?…

 48. @cORINA ESTE GRETOS SI DOVEDETSE LIPSA CRASA DE EDUCATIE SA FACI BANCURI PE KILOGRAMELE CUIVA. In CREIERUL TAU MIC si Winston Churchill AR AVEA PROBLEME CA ERA mai gras ca Diana ….Atunci cand argumentle iau loc la bascalie ieftina ca a ta, dovedeste ca domna Sosoaca are dreptate si alte argumente la troli ukraNI nu s-au gasit decat kilogramele/
  Corinno tu esti romanca si aperi Romania sau esti o amarata de toanta careia nu ii pasa de Romania si de romani, de modul mizerabil cum ii trateaza ukranii pe romani!!!

 49. @toată lumea,
  În primul rând, Moldova nu e același lucru cu Valahia (devenită România) iar moldovenii nu sunt munteni.
  Bucovina: locuită tot timpul de slavi (ruteni) și moldoveni, anexată de Moldova, luată de Ungaria, dată Rusiei, anexată (ilegal) de România, împărțită frățește între Ucraina (partea de nord – cea cu populație majoritară rusă) și România (partea de sud, cu populație majoritară moldovenească); la fel Herța.
  Basarabia (proștii îi spun Bugeac): zonă locuită de slavi, cucerită de Moldova (unii spun că de Valahia, însă nu sunt dovezi, doar numele), cucerită de otomani, cedată apoi Rusiei, returnată otomanilor (Moldovei), luată la schimb cu Dobrogea și insula Șerpilor, anexată (ilegal) de România, eliberată de Rusia.
  Transcarpatia: parte a Maramureș, parte a Ungariei (A-U, IH), împărțită între RO (odată cu anexarea ilegală a Ardealului) și SK, ajunge la Ucraina după război.
  Deci despre ce drepturi istorice ale României/Valahiei vorbiți voi?!
  Însă, așa cum bine zice Ileana, Moldova (cea în care poporul se consideră moldovean) are drepturi istorice asupra teritoriului întreg al principatului, deci România ar trebui să-i returneze poporului moldovean teritoriul său istoric.
  Românii/valahii/muntenii sunt un popor, moldovenii sunt alt popor și, dacă vorbim despre drepturi istorice, fiecare trebuie să stăpânească teritoriile lor; dacă vor să se unească, firește că sunt liberi să o facă, însă unirea nu poate fi făcută decât într-un stat care respectă deosebirea etno-culturală a celor 2 popoare (+a celui transilvan) așa cum se întâmplă în GB sau Elveția (ca să fie ambele tipuri de state).

 50. Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul de Nord şi Insula Şerpilor – înapoi în hotarele Patriei!
  LA GUNOI cu Ukraina nazistă……[Rumburak]

 51. Circ ca la romani !
  Daca un parlamentar a initiat o lege in favoare unitatii nationale ii sar la turul pantalonilor toti tradatorii,toti pupkuristii strainilor ! Sa te fereasca D-zeu de prosti !
  Acu se vede inParlament cine este patriot sine este tradator ! Ca pe forumul ziarelor oricum nemernicii isi dau in petic !Numai insulte ca doar suntem lumea civilizata ! Si este doar un proiect fara sanse de reusita ,dar este un semnal pentru nazisti ukropi sa nu ne mai batjocoreasca ,fiindca schimbam foaia !
  Doamna SOSOACA a solicitat anularea Tratatului prevazut in Legea 129-97,a ,,sacrificiilor istorice,,cum a denumit-o tzapul blestemat imagine a necuratului in iconografie si spion amerloc cu nume de cod -geologul,si
  a elaborat un proiect de lege, inclusiv pe baza rezoluției Senatului SUA nr. 148 din 11 iunie 1991. Potrivit doamnei, acest document indică clar „convingerea Senatului că Statele Unite ca trebuie să susțină dreptul la autodeterminare al poporului Moldovei și Bucovinei de Nord”. În acest sens, ea a clarificat dacă Kievul consideră că Statele Unite sunt o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei.

 52. @ics, boszggore tu sopmeg a faszam la muste, dar io tias da Ardealu anca damult. Mai bagati ceva civilizatie sipacolo, ca rachat mai spurcat ca tatarimea da teleorman, nu se gaseste pa planeta asta.

  niciacum nui tarziu, dute zii la Viktor Orban sa intre sa ia Ardealu. Spunei ca tiam zi io. Mai cu drag intri an Ardeal, de sti cai Hungaria, dacat intri an Ardeal ca la hoti. Intrasem odata an Oradea, iar dupa ce am descoperit civilizatia deacolo, am pleca. Sa fi fost vreo doua ore, ca nam rezistat. Simteam cas la sfarsitul lumii. Plus gaze paste oras, de la combinatul ala chimic. Leo fi bagat vriun capitalist de occident darul, iar acum termina prin munca populatia tarii.

  loati ba Ardealu cat mai rapdi. Achum e momentu. Si tre sai deportati pa tatarii de teleorman afara depacolo, ca va nenorocesc si pa voi.

 53. Sosoaca spune adevarul..cu panarame ca joianis,ciuca ,ciolacu tot ce vom obtine va fi disparitia Romaniei.

 54. Daca nu iti iubesti tara inseamna ca nu iubesti nimic. Vad aici multi ingamfati care ,,musca” cu incrancenare chiar persoana care mai are ceva simt national si patriotic in ea. Ei stiu ca doamna Sosoaca are dreptate si daca nu pot sa-i combata ideile si patriotismul atunci ataca persoana. De asta tara noastra a ajuns colonie amerloca. De asta sunteti ata de „respectati” in lume. Vreti ca romanismul sa dispara? Va disparea daca nimeni nu mai lupta si nu se mai sacrifica pentru tara. Va place cum isi bat joc ucranii de noi? Cine-a indragi strainii manca-i-ar inima cainii!

 55. SALVAMAR-La gura mare pe care o are si tinand cont de ,,preferintele culinare” pe care le are, as lega-o de un remorcher si as draga canalele Dunarii sau canalizarea din Bucuresti. Cine se aseamana se aduna SALVAMAR.Ma indoiesc ca esti roman!Dupa elucubratiile pe care le scrii(nu numai adineaurea)pare ca esti unul din cei care pun botul la minciunile propagandei antiromanesti.Sa-ti fie rusine pentru ce faci!!!

 56. Șoșoacă este atât de frumoasă încât a lăsat exorciştii Patriarhiei fără slujbă: doar bate la uşa caselor bântuite şi au şi dispărut spiritele necurate;

 57. Multumim shoshoakka!
  Mutasi averea poporului la rusi prin intermediul Austriei. Patrioata, de 200kg. In viu.
  Sosoaca, autointitulata acum mare „patrioata” si luptatoare impotriva „tradatorilor” de tara a asistat zambitoare la momentul in care, in prezenta lui Adrian Nastase, a fost vanduta majoritatea actiunilor Petrom catre OMV. Grupul austriac OMV a preluat o participatie de 51,01% din capitalul Petrom in urma unei tranzactii de 1,5 miliarde de euro.
  Ce mai e de dat, preamareato?! La rusi desigur.

 58. @pseudonime decente,
  Ardealul aparține deja ardelenilor și, după cum scrii, mă îndoiesc că ai avea vreo putere să mi-l dai mie (plus că nu m-aș pricepe deloc să-l administrez, pentru că eu n-am fost nicio secundă funcționar).

  ics de la 18:10 nu sunt eu.

  @Viriartes,
  Eu iubesc doar oamenii, îmi plac lucrurile și pot aprecia creațiile abstracte – precum „țările”.
  Nici măcar nu vreau să înțeleg de ce ar iubi oamenii locul în care s-au născut… transilvănenii care s-au născut în Ungaria trebuie să iubească în continuare Ungaria după 1918; dacă mă mut definitiv în Viena, ce țară trebuie să „iubesc”, dar dacă am 2 cetățenii?

 59. Așa-i,băieți și fete,e „huidumă”,e”grasă” etc,etc;bine că aveți totuși un idol atât de…perfect,de l-a luat și „Vogue” în chip…aud că vila din Toscana(17 camere)e închiriată cu câteva zeci de milioane de euroi unui rus însurat cu o estoniacă ,deși italienii zic că „no,no,no!”,în Italia nu e voie așa ceva…o fi bună și estonianca la ceva,măcar să închitieze o casă-ce vreau să spun?că pe lângă că e frumos,deștept,viteaz,artist desăvârșit e bun și în afaceri…într-un cuvânt,e perfect,iar „huidumei”i s-a pus pata pe el și pe biata lui țărișoară…
  .

 60. Eu cred ca dna Iovanovici-Sosoaca este provocator maghiar. Cu un an înainte (1996) Ungaria a semnat volens nolens tratatul de buna vecinătate cu noi, ca altfel nu intrau în NATO. În secunda în care s-ar fi votat inițiativa d-nei, îl denunțau și ei

 61. @ics, scrii se scrie cun singur i, ca nui la plurar, Editat. Editat.

 62. N-am înțeles de ce foarte multe comentarii se leaga de greutatea ei, fie ca vorbim de criticii ei vehemenți, fie de ce cei aparent pro-discursului ei (dar ironizând-o).
  Nu candidează la vreun concurs de fitness ca sa fie evaluată pe criteriul aspectului fizic.
  In rest, libertate de exprimare si pt ea, ca de-aia este democrație: sa fie auzite toate vocile si argumentele.

 63. O fi avand dreptate conform analelor istorice scrise prin dictari, dar sunt tratate destul de vechi pe baza de acte semnate, pe care nu le scot niciunii la vedere. Poti sa urli sa auda americanii, sa auda chinezii, degeaba se urla daca istoria e scrisa intrun fel si realitatea din acte e alta! Apropo, mai exista muzeul de istorie al Romaniei? Acolo ar trebui sa caute si sa gaseasca ceea ce s-a semnat! Nu cred ca toate tratatele semnate cu sute de ani in urma, se gasesc in muzeul istoriei Romane. Ca bat campii unii sau altii, e liber la grohaiala, eu imi amintesc ce ne povestea tata(n.1904) care a participat la toate razboaiele unde au fost trimisi fortat de boii(criminalii) militari sefi din acele perioade, in loc sa ii opreasca sa apere tara, i-au trimis fortat sa lupte in crimeea, sevastopol, odessa, in nordul Moldovei si in alte localitati, e din perioada cand au carat aurul la moskova si despre multe porcarii care au ramas definitive pe capul tarii. Romania a existat doar pe baza de minciuni, escrocherii, hotii, furaciuni fara limite, vanzari de orice, e caracterul mizerabil si infect al conducatorilor din totdeauna ai Romanei. P.s. nu jicnesc pe nimeni, asta e adevarul de cand tata a inceput sa mearga la militarie obligatoriu de la varsta de 6-7 ani, ceea ce se simte si in anii in care traim.

 64. Au intrat în fibrilație trolii urcaci și EPOLEȚII SPECIALI !
  Clonează, insultă, fac clăbuci isterici.
  Fiindcă ȘOȘOACA ARE DREPTATE…?

 65. …ÎN SFÂRȘIT ,A NĂSCUT ȘI PARLAMENTUL PROTECTORATULUI DEVESELU „UN BĂRBAT” !BRAVO DOAMNĂ SENATOR! SE VEDE CĂ AI SÂNGE SÂRBESC! IAR VOI PROTECTORAȚI DE DEVESELU LĂSAȚI-O MAI MOALE CU U„kraina”!

 66. Intr-un comentariu mai sus,o Editat e nedumerita daca se muta definitiv la viena ca el are 2 cetatenii ,ce tara trebuie sa iubeasca?!?

  Editat,e clar ca Romania..de aici vine lemnul,petrolul,gazele ,slugile,profitul.

  fara astea austria devine la fel de interesanta ca Bulgaria

 67. @Corina : sa-ti fie rusine! Sosoaca sufera de tiroida, de-o dereglare hormonala, sa-ti fie rusine ca-ti bati joc! îti doresc sa suferi si tu, ori de tiroida, ori de alta deficienta hormonala, sa vezi cum ti-o fi! Baba Cloanta Cotoroanta!@Ileana Rollason
  24 MARTIE 2023 LA 17:42 @Ileana Rollason 24 MARTIE 2023 LA 17:38: nu mai semna cu numele meu, draga! ai dreptate, dar gaseste-ti propria identitate, n-o mai fura pe-a altora! ce mama dracului! Ti-am spus c-am depus plângeri, deja, nu numai una: nu pricep de ce insisti, ce te-a apucat! vrei sa-l vezi pe Dr. Freud, ori ai nevoie de Greta Garbo? stai cuminte, fii mândru (cred ca esti barbat: sa vezi unde duc fandacsiile!), fii mândru de propria ta identitate, aparati-o, consacr-o, n-o mai calca-n piciare! Fiindca-s ale tale, nu-s ale mele. Tu te calci singur în picioare, daca nu te revendici. Aibi curaj!

 68. Doamna senator are perfecta dreptate, acum vedem reacția spurcaților de ucraineni drogați care cu tupeu și nesimțire vor sa face legea și în România nu numai în teritoriile ocupate.Asa au făcut și cu rușii de au tăbărât pe ei și tot nu se învață minte până nu o să-i rada de pe fata pământului. La un popor unde președintele cântă la pian cu cu organul pe care-l are cel mai inteligent la ce să te aștepți. Se pare că guvernantii ukaka o să fie spânzurați așa că nu trebuie luați în calcul

 69. Zici ca-i scăpată de la psihiatrie cu basmaua aia alba în cap. Înțeleg ca s-au scumpit medicamentele, însă chiar asa sa ajungi pana-n Parlament si sa urli asa?

 70. Exista peste tot în lume din ăștia. Cat timp există oameni frustrați, nerealizati, cu familii praf, samd, extremismul ce promite în mare schimbarea radicala a oranduirii actuale, va fi pe larg îmbrățișat. Prin educație putem împușcă doi iepuri dintr-un foc: mai putini oameni frustrati/nerealizati, și mai putini oameni care pot fi păcăliți de borfași de 2 lei. Un om educat are șanse mai mici sa nu miroasă ca Sosoaca, Simion, sunt niște nulități semianalfabete care, chiar și dacă ar fi bine intenționate, tot nu au intelectul necesar sa schimbe ceva în bine pentru romani.

 71. “Lili” propagandista penelistă! Da, fă!
  Ea este vocea acelor romani “ Frustrați care s-au săturat să culeagă căpșuni si sparanghel, sa spele toaletele pentru occidentali”, ca sa te citez, si sa adaug “unii probabil cu facultate”,
  de care v-ați bătut joc voi, toate partidele,
  in ăștia +33 de ani, transferând către conturile corupților mari si medii peste 300 de miliarde de euro prin diverse metode fraudulente,
  bani care dacă ar fi rămas in țara asta ar fi adus, in timp, 1 trillion de euro in plus la GDP (PIB).

  Acele sute de miliarde de euro ar fi condus
  la dezvoltarea industriei producatoare,
  la crearea in România a noilor tehnologii IT,
  la dezvoltarea cercetării si activelor generate de proprietatea intelectuala,
  la crearea de locuri de munca bine plătite pentru toate categoriile profesionale ca sa nu mai fie nevoite sa plece in străinătate 3 milioane de romani scârbiți sa fie conduși de șefi corupți si prosti numiți pe pile care sunt plătiți din valoarea adăugată furată din munca lor! Sunt milioane de romani cu sufletul îndurerat si plin de dor, cetățeni de mâna a treia in țarile respective! Denigrați de cei ca tine, abonați la stupul de miere din bani publici cu venituri de cel puțin 300.000 lei / an. Este?

 72. Nu mai vorbesc de cealaltă fata a monedei, costurile: respectiv cum pensionarii de acum le-au (ne-au) finanțat educația publica, iar milioane de romani – in loc sa rămână sa creeze valoare in țara lor, sa plăteasca 50% taxe in țara lor din care ar fi putut fi plătite pensii bune si pt pensionarii cu pensii pe baza de contirbutivitate si pt polițiști, cei din armata, etc. – au fost nevoiți sa plece in străinătate in căutarea unui trai decent.
  Vedeți care este costul unui jaf relativ mediu de 300 de miliarde de euro? Cost in trilioane de euro! Dar pe voi nu va interesează pt ca ați consumat din fonduri publice mai mult decât meritați si decât rezultatele pe care le-ati generat, furând si din drepturile altora. (2/2)

 73. Vedeți ca trolli au început sa fure numele altor comentatori!

  Da scrie cu pseudonimul tău ce ai de zis, ciorditorule!

 74. Cum am pute-o blagoslovi cu vana de bou?De sus,de jos,din lateral?Foarte greu.Si apoi cate vine de bou s-ar consuma?Nu va suparati troli:bataia este rupta din rai.Si totusi mi-e mila de aceasta femeie;incostienta fiind ca e folosita de multi ce ne vor raul.Ma mir ca sunt si aici oameni care nu au o minima jena sa laude ceea ce face aceasta creatura.Am numarat cel putin 15.Oroare si rusine.

 75. Este armata propagandista a peneleului?
  Pana acum mai schimbați un punct, o litera, acum furați tot nick-ul!

 76. @Dr DR.E-una-i una si alta-i alta.Nu amesteca lucrurile ca un birjar.Si needucat.Nu am sustinut niciodata furaciunile PNL-PSD-UDMR,nu sunt cu niciunul.Am sustinut hotarat ca va bateti joc de cei care au o minima buna crestere(cum sa aprobi aberatiile rapandulei?)Doctor nu poti fi ,nici chiar carutas.Dupa felul in care gandesti.

 77. @Dr DR.E-Această Matrioșkă putinistă trebuie arestată urgent pt. atentat la siguranța națională și înaltă trădare. La percheziție, în burta ei de Matrioșkă se vor găsi, cuibărite una-ntr-alta, și alte cozi de baros rusesc – Călin Georgescu, George Simion, Dan Puric, Ciutacu, Cristoiu, Turcescu, Tucă etc. Că d-aia zic: gând la gând, cu bucurie…

 78. Deși a denunțat stalinismul,Ucraina nu renunță la „darurile” lui-atunci?să zicem că sunt altceva decât foștii lor protectori? la fel ca ei,se sinchisește spre deloc de înțelegeri,acorduri,tratate;de ce vă faceți că nu știți că Ucraina consideră România principalul inamic(s-a dezis vreodată Zelenski de afirmația că România a cotropit și a anexat Bucovina?eu nu îmi amintesc;s-a uitat cine i-a ajutat în luptă pe „transnistreni”în 1992,împotriva Moldovei?atâtea dovezi de amiciție…dar problema e Soșoacă

 79. Bai pe bune, țărișoara noastră chiar nu are legi împotriva unor asemenea derapaje ? Femeia vorbește in numele romanilor care au ales-o si nu cred ca pentru asta are mandat decât de arestare.

 80. Nu va impacientati,are grija Dulapul de ucrainienii lui,de romani il doare-n crosa de golf???
  L-am votat o data,greseala vietii am facut-o.

 81. gelu spune:
  24 martie 2023 la 16:23 – Hai sictir Editat ! Atit de Editat esti, incit semnezi rahaturile tale de opinie cu numele altei persoana ,Editat !

 82. Rapandula nu e deloc nebuna. Nici Vadim nu era. Știe ce vor sa audă „stupid people”, știe sa joace rolul istericei care lasă să iasă prin vocea ei frustrari pe care majoritatea acelor romani nu îndrăznesc sau nu au ocazia sa le exprime în gura mare. Pentru aceștia din urma, sa o auda le produce un deliciu mult prea mare ca să se mai prindă care e șarlatania si nici nu conteaza ca in final Sosoaca nu va face ceva concret pt ei. Dar nu Sosoaca e problema. Ci faptul ca exista astfel de romani, frustrati inculti care baga astfel de indivizi în parlament, crezând ca o individa ca Sosoaca ii poate mântui de prostie, lene, ură și altele trasaturi „de bine” pe care se îmbină atât de „armonios” în nationalism.Sarmani troli fara pic de minte.

 83. Pentru inchinaciosii la shoshoakka, unde facu facultatea avocata asta maiastra. Ca n-am auzit de ea in piata.
  Voi, adulatorii trebuie sa stiti si se presupune ca are mai multa cuprindere intelectuala decat vou, daca v-a coplesit.
  Cu csucsolaku stim toti, dar cu hieroina asta n-am aflat.
  E spiru, e ecologica, e ceva? Sau ..

 84. Este o propunere aberantă, ea nu este făcută decât ca să antreneze discuții absurde (…) Ucraina nu a ocupat teritorii românești, teritoriile românești au fost ocupate de Uniunea Sovietică. Ele, în schimb, au fost recunoscută ca atare de tratate internaționale, multe. România nu poate și nu există nicio forță politică normală care să încerce acest lucru. Pro-rușii care au intrat în Parlamentul României care au intrat via anti-restricții și anti-pandemie nu fac altceva decât să pună în pericol în mod real imaginea României”.

 85. Șoșo a noastră are dreptate ?% ! Cu ocazia asta se poate vedea cine are cu adevărat un suflet ?? … și vedem cine este plătit de gubernie să lupte pt „suveranitatea” unui stat cîrpit care nu există și se bazează numai pe o istorie cîrpită de bolșevici & naziștii vechi și noi. D-na Șoșo, poate că încă nu suntem prea mulți, dar suntem alături de Dvs. și sprijinim cum putem demersul făcut în Parlamentul Suveran al României. D-zeu să ne ajute !

 86. Una e sa spui (ceea ce e adevarat), alta e sa atentezi la adresa securitatii nationale prin proiecte de lege. Mai ales in actualul context, cand Rusia ameninta integritatea statelor de drept. E diferenta enorma. Nici macar Vadim nu a facut asa ceva, cand avea putere mult mai mare.

 87. Sosoaca va da clasa la toti limbutzii cu cefe groase si fara oua in pantaloni care dorm grohaind in parlament! Vai de capul vostru de zdrente!

 88. Ce spune Sosoaca trebuia să spună BA ministru trabuc care și-a pus dulapul președinte la ușa arabilor,și care se face preș in fața urssulei și a altora limfe europene. Vedeți politica externă la unguri care nu îmi sunt dragi, dar ăștia se bat pe tot ce e al lor și pentru credința și garanite și drepturile minorităților. La noi in afară de Adrian Severin toți muți și pusi pe afaceri să-și asigure pensii speciale locuri pe viață în parlament că niște ciuhapi înfometați.

 89. Paulica, minte mare, era vizibil ca lectiile de limba romana te irita! Scoala in general.
  N-am ce sa-ti fac, mai citesc si altii pe aici si ne facem toti de ras.
  Scrie mai putin si roaga vreun nepot de clasa a 4a sa te corecteze. Fara sa rada, sper.
  Incerc, de fapt, sa atenuez imaginea pe care o are lumea in legatura cu nivelul scolar al adulatorilor shoshoakkai, de care pana si Georgica S. s-a dezis azi.
  Alt intelectual si asta.
  Noapte buna!

 90. Poti tu sa o ataci pe Sososoaca de cate ori vrei, romanii o vor vota indiferent de cat de tare horcai tu pe aici sub nu stiu cate denumiri.

  Sosoaca are dreptate; Ucraina detine teritorii romanesti ca urmare a unui pact ILEGAL iar acea nedreptate trebuie sa fie reparata. Sa inteleg ca tu vrei ca Romania sa NU isi recupereze ce e de fapt al ei?

 91. Lili, sunt doctor si Ph.D. peste nivelul “dvs.” de înțelegere si moralitate.

 92. Ceea ce Rusia face in Ucraina nu te priveste pe tine. Nu te mai implica in ceva ce nu te priveste.

  Tu mai bine ocupa-te de rata inflatiei care acum e de peste 15% sau de cei peste 30% de romani care traiesc in saracie.

 93. bine fac aia de la UE ca va taie pensiile ,sunteti atat de prosti incat v-ati vadut si pamantul de sub picioare
  p.s toate slugile sunt cu maska pe bot

 94. …pe site-ul președinției Ucrainei a rămas…cum am vorbit :în 1919 România a ocupat și a anexat teritorii aparținând Ucrainei…

 95. @ gelu 20:29
  Tu vorbești, care furi nick-ul altuia ? Și ce tot faci atata caz de GENIALITATEA ta, clonă ?
  Te pomenești că ai avut media 10 la Bac și ai fost și Șef de Promoție la două facultăți din UniBuc, DEOSEBIT DE DEȘTEPTULE…?

 96. Repet: Acum era timpul ca un presedinte patriot si in general patriot sa intre cu in batalion in Ucraina si sa infiinteze o baza romaneasca in Cernauti. Simplu! Toti mercenarii romani, ex Afghanistan, plus serviciile MApNn IM, trebuiau sa isi trimita agentii in Ucraina pt.a urmari interesele romanesti. Cei ce at go facut asta ar fi fost onorati de romani.

 97. Pe site-ul presedentiei Ucrainei sunt cumva si clipuri cu Zelensky in timp ce canta cu membrul la pian sau danseaza pe tocuri pe jumatate dezbracat? Intreb pentru ca astea sunt „valorile” occidentale pe care el a spus ca vrea sa le aduca in Ucraina.

 98. @pe seama aspectelor importante,
  ? – când aii dreptate, aii (am folosit persoana a 2-a plural din politețe).

  @corina = lili = ics = etc
  Unde am atacat-o eu pe dna respectivă?!
  Vrei să spui că Paris ’47 este ilegal? În cazul acesta cu ce diferă mesajul matale de mesajul Ungariei care spune fix același lucru despre Trianon?
  Am explicat în detaliu: România nu are nimic de recuperat; are însă 2 teritorii de returnat celor care au un drept istoric asupra lor: moldovenilor și ungurilor (ba, dacă ne uităm cu atenție la istorie, aflăm că chiar Suceava ar cam trebui returnată Ucrainei).

  @Dr DR.E,
  Un dr. ar ști ce e greșit la afirmația dumitale.

  @dan,
  În 1918 România a ocupat militar Bucovina (pe atunci parte a unei republici ucrainene) apoi a anexat-o.

 99. „Și dai și luptă, neicusorule”… Oricum vad ca sunt și alți tâmpiți care vor la lupta cu madama.

 100. Cu vrerea Prea Sfantei Treimi si a Prea Sfantei Fecioare Maria, Nascatoare de Dumnezeu se va alege praful si pulberea de aceasta tara hoata, mincinoasa si criminala care detine teritorii ale Gradinii Maicii Domnului prin furt, fara a avea acest drept. Ucraina va disparea la finalul acestui razboi de pe harta. Amin.

 101. Va trebui sa se faca dezbatere publica pe aceasta tema care va trebui transata cu un referendum ! Se vede din avion ca Parlamentul Penal Criminal este plin de sclavi ai satanei Yehova : CRIMINALI si TRADATORI. Toti sunt IDIOTI folositori cu masca, si stau ca retardatii cu capetele plecate de fricosi si impotenti ce sunt. Toate guvernele de pana acum din cei 3 ani de falsa pandemie si GENOCID, precum si cele doua Parlamente Penale Criminale, vor fi trase la raspundere in fata tribunalelor internationale Nuremberg2 care din iunie se vor infiinta in fiecare tara. Conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949, pedeapsa este una singura : MOARTEA. In frunte cu TRADATORUL CRIMINAL JEFUITOR Negustor de copii Khazarul ZoiAnus, toti criminalii, tradatorii si jefuitorii din Romania vor fi SPANZURATI ! Demersul doamnei Sosoaca este foarte justificat, insa Romania nu are nevoie de aceste populatii care s-au corcit si sunt pline de nazisti ucrainieni. Daca aceste teritorii furate de khazarul nazist Slalin de la Romania vor sa se uneasca cu Tinutul uitat de timp in epoca pietrei Basarabia, si sa formeze o tara bolshevico – bolshevica, s-o faca. Romania nu are nevoie de aceste teritorii pentru ca avem destui tradatori romani in Romania si nu ne mai trebuie si khazari si nazisti de import.

 102. @ Lili. Am ezitat să scriu ceva despre tâmpeniile conținute de postarea ta. Ceva m-a determinat , însă, să o fac și anume afirmația că adepții d-nei Șoșoacă sunt cei „ Care nu înțeleg mizele momentului. Frustrați care s-au săturat să culeagă căpșuni si sparanghel, sa spele toaletele pentru occidentali (la propriu, ca altceva nu ii duce capul”. Crezi că romanii, cei mai mulți cu o pregătirea școlară mult superioară deținătorilor de toalete sau terenuri cultivate cu căpșuni, atât ca nr. de clase, cât și mai ales ceea ce au învățat in acel nr. Au ajuns în această situație tocmai datorită unora ca tine, care au așternut țara la cheremul altora, și numai în interesul romanilor, nu. Cei ca tine nu sunt decât niște roboței telecomandați, dar cărora li sau înoculat că sunt cei mai, deținătorii adevărului absolut. Nu mă miră faptul că ai atitudini naziste, totalitare, mai ceva decât ale comuniștilor, mai apropiate de ale hitleriștilor. Să afirmi că afirmarea unor adevăruri istorice, care lezează interesele Ucrainei, sunt putiniste este ceva de bezna minții. Dintre cele doua țări, Rusia și Ucraina care este cel mai mare dușman al României ?: Ghici ciupercă cei ?. Care dintre cele doua ţări distruge comunitatea romanescă din țara respectivă?. Ucraina. Care distruge limba romana, credința ortodoxa a romanilor, și nu numai ?. Ucraina. Ce tară ne sabotează, , blocând Brațul Sulina, adâncind Brațul Chilia?. Ucraina .Ce tară a distrus producătorii agricoli, ORDONÂND guvernului României să-i pună la dispoziție infrastructura de transport, depozitare și practicând dumpingul , pentru produsele ei, mai ales agricole ?. Ucraina. Ce țară face tot felul de mișmașuri, pentru atragerea României în conflict ?. Dacă apărarea intereselor României și ale românilor înseamnă a fi PUTINIST, atunci sunt un putinist convins, și chiar mai mult decât atâta.

 103. @Dr DR.E -cu atât mai rău că ești doftor,după ideile exprimate(o lauzi pe Sosoaca)nu ești mai presus de un felcer.Haideti să încheiem daravela,nu ne tragem de șireturi doftore….rămâi în nișa ta extremistă și dubioasă.

 104. Șoșoacă este atât de frumoasă încât Dracul, atunci când a văzut-o, a căzut pe loc în genunchi şi a început să recite pasaje din Biblie;

 105. Ia sa vedem: daca Sosoaca intra sub sanctiuni sau chiar ajunge arestata (dupa cum merita) o sa iasa Medvedev sa ne ameninte cu basinile lui nucleare?!

 106. Vaca asta trebuie interzisa in UE deoarece beshiniele ei polueaza masiv si subtiaza stratul de ozon. Poate au grija ucrainienii de ea, sa o scoata la pascut pe islazul lor.

 107. De ce oare se mai scrie despre personajul decupat din vechea revista Urzica ? Opiniile dejectiei Sosoaca nu ar trebui publicate. Dejectia Sosoaca nu reprezinta România !

 108. Doamna-precupeață D.Ș. mai vine cu o idee creață, născută poate prin beciurile FSB-ului. Numai o minte rătăcită poate concepe o declarație de război care ar duce România cu 82 de ani înapoi, la 22 iunie 1941 ! Mă întreb care idiot a putut propune un asemenea ipochimen să intre în Parlamentul României și care idiot mai poate să o și susțină astăzi ?

 109. Mizerabila asta a intrat ” la pachet” cu partidul AUR,în Parlamentul tarii,si de atunci face porcarii scandaluri,si cel mai grav,are si o atitudine dubioasă fata de ..rusi!

 110. Vaca s-a trezit…bre,cat „nutret” maro mai bagi in tine? Scarba dracului,nu mai da un TIR peste tine??? Ce te-as tine vreo 20 de ani la canal sapand…poate mai slabesti si tu putin,scroafa

 111. Că madam Şoşoacă face circ şi panaramă, este evident. Dar problema există: CÂT MAI PLECĂM CAPUL ŞI ÎNGHIŢIM MIZERIILE ACESTOR JIGODII FASCISTE? CÂND VOM AVEA CURAJ SĂ NE CHIŞĂM CU BOLTĂ ŞI PRESIUNE PE ACEŞTE JIGODII FASCISTE? BĂ ZELENSKI, TE BAG ÎN MĂ-TA! BĂ IOHANNIS, TE BAG ŞI PE TINE-N MĂ-TA!

 112. DOAMNA SOSOACA INCEPE SA SAPE UNDE TREBUIE …CREDEAM CA E UN TALENT RISIPIT IN NEANT…M-AM INSELAT….TOTUL E DIN CALIBRARE …

 113. Atacurile la persoana, atacurile la aspectul fizic al unei persoane ar trebui filtrate de redactia Cotidianului. Sordidul, bascalia murdara ne-a adus in degradarea in care ne aflam. Democratia inseamna dialog. O opinie diferita de a noastra este sanatoasa, fortandu-ne sa ne analizam propriile opinii. Daca o opinie diferita este refuzata printr-un atac la persoana, mai rau, printr-un atac josnic si murdar, acea opinie este validata indirect, deci este corecta.
  ”Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă.”

 114. Sosoaca are dreptate! Romanii trebuie sa se trezeasca si sa isi vada interesul, si sa nu se mai lase calcati pe cap de unii si de altii, indiferent ca este vorba de UE sau de Ucraina.

 115. ukraina e mai tanara ca khazaru zelenski, ce nu exista pa harta nainte de 1991. Nici „Polonia”. Daia sa chacha acum pa ei, si au antrenat europa da occident, prosti ca pruna, an razboi absurd cu Russia.

  adica khazaru da occident razboieste Russia ca le dadea gazu si energia prea ieftin?? Aici dovada.

  Russian Visiting Luftwaffe Museum Can’t Seem To Find Ukraine and Poland On A Map
  https://%62%69%74%63%68%75%74%65.com/video/IheEwlLIymcS

 116. Umflata asta este victima propriei nebunii si prostii.Cred ca are orgasm cand este bagata in seama.Daca ucrainenii care isi apara tara sunt criminali in mintea nesimtitei,cum sunt rusii care violeaza, tortureaza ,bombardeaza scoli, spitale,blocuri de locuinte,cum sunt ?

 117. nimeni pe strada Ce legatura are masca pe bot cu inteligenta ta? Nu de alta dar ti se vede prostia si fara masca pe bot.

 118. @axonBa, tu esti constient de ce tampenii spui? Este treaba omenirii ceea ce se intampla in Ukraina. Acolo se moare pentru ca rusii sa fie tinuti in loc sa nu-ti intre si tie in tara ta numita Dacia libera cu oameni prosti ca tine.

 119. corina = lili = ics = etc Tu cata scoala ai? Dar daca Bulgaria revendica Dobrogea ? Uite cum a reusit sosoaca sa scoata toata prostia din Ro la suprafata. Sosoaca este eroina analfabetilor .

 120. @ Corina. Dă doamne să ajungi ca ea, numai fizic, ba să o și întreci. Nu-i creștinește, dar de data aceasta se impune o asemenea dorință, la câtă răutate ai în rânza ta. Dar această dorință nu se aplică și la „ intelect” dacă ai ceva urme prin mansardă. Poate acest lucru și determină atitudinea , din cale afara de răutăcioasă, că ai neuroni puțini, cu sinapse și mai puține, ca de păduche, in comparație cu IQ-ul d-nei Șoșoacă. Poate de aceea are și capul mare, ca să încapă puzderia de neuroni, dotați cu toate cele. Din Păcate Romania are prea mulți, din categoria ta si prea puțini care să dețină curajul, verbul, atitudinea, stiința de carte și alte calități, pe care le are d-na Șoșoacă.

 121. Va deranjeaza madama Sosoaca,asa-i?De ce,ca spune adevarul,ca si Severin?Si nah,daca spune adevarul, de ce sa ne mai legam?Ca e grasa,balena si altele de genu.Sunteti patetici.Dar e ok,ne-am obisnuit cu jigodiile:)

 122. Măi, ce de bărbați viteji și deștepți pe-aici, cum luptă ei cavalerește cu o femeie, ce argumente de bub-simț aduc în discutia asta academică! Sunt mândru de acest nivel intelectual ridicat, de cunoștințele istorice profunde ale curtenitorilor bărbați care-i dau replica acestei femei! Mare-i grădina Ta, Doamne și se vede treaba că ai fost un pic obosit de ți-au scăpat atâtea animale…!

 123. UCRAINA e un soi de hibrid protectorat -colonie a americanilor și de sceea isi permite sa desconsidere Romania cu multa obrăznicie.
  Tratatul trebuie denunțat in virtutea adevarului istoric si a nulitatii pactului criminal Ribentrop -Molotov.
  UCRAINA are acele teritorii dar Romania nu trebuie să recunoasca in scris ca apartin de drept statului ucrainian.
  PS.
  Japonia recunoaste in scris ca insulele Kunashiri, Shikotan, Habomai şi Etorofu spartin RUSIEI?
  Nu!

 124. Comparativ cu toparlanii analfabeti si lasi care populeaza parlamentul actual, Sosoaca este geniala in calitate de ales al neamului. Este o tipa educata, cultivata, curajoasa si mai ales patriota. Adica are acele insusiri care lipsesc tuturor politicienilor (!?) romani in frunte cu turistul Iohanis. Pacat ca se afiseaza cu niste impostori veritabili ca Mitica Coarna si Ghita Funar.

 125. In principiu, orice politician sau figura publica care este avocatul vreunei interventii peste granita, irelevant daca DE O PARTE SAU DE ALTA A BARICADEI, face jocul unor planuri straine.
  Ca Iohannis vrea la dreapta si Sosoaca la stanga, n-are importanta. Romania trebuie sa-si vada de drumul ei -adica INAINTE- si sa nu dea atentie la provocari.
  Nu avem nimic de castigat, ci doar de pierdut din orice aventura transfrontaliera.
  Mare atentie la cine ce manevre face, e foarte usor de picat in plasa.

 126. cateva zoaie si laturi de teapa unui aiurescu slugoi tradatoe ca si sasalaul smenar, traficant,evazionist, tradator ,esuat ,trantor,jalnci suplinitor ,politruc , iresponsabil si cateva alte rebuturi genetice=gelu,corina,ics si gasca de la kiev ! mars,loazelor !avortoni si ticalosi !!

 127. Editat Lilizisa Corina ,este in calduri ! Latra ,insulta,muscadekoor pe oricine n-o baga-n seama !
  N-are liniste si somn,e disperata la maxim ! E urata ca si caracterul ce-l afiseaza pe forum !
  Se vede clar ca face parte din romaiaeducata a lui joiais,pupkuristaukropa fara neam si patrie,rapandulazoioasa.

 128. Esti bolnavior rau diasporean.. desi din pacate ca tine cred ca sunti multi in romania … sa ne fereseasca Dumnezeu

 129. Alo,Oana,tratatele semnate si parafate,nu se pot abroga asa cum visezi tu! După capul tau de pluta,atunci ar disparea si tratatul de la Trianon si ar iesi un haos total in Europa de est! Nu este nici momentul si nici timpul adecvat in perioada de război la granița noastra,sa apara asa o tembela ca aceasta nemernica!Oana, locul tau e la cratiță.Un pic de rușine…

 130. Am auzit ca moralul teroristilor rusi este scazut. Pot sa o ia pe asta la monta. Face toata armata rusa :)) cum a facut-o reportera aia rusa cu kadiroveii aia :))

 131. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când merge la camping, urșii din pădure o iau la fugă, disperați să își ascundă mâncarea.

 132. Și totuși,rapandula merită vâna de bou.Plesnita metodic ,in reprize,dat cu apă rece,reluat exercițiul până se vindecă de extremism.

 133. Ca e dobitoaca, nu mai e nicio indoiala sau surpriza, in mintea ei imbacsita de vodka si de ruble, considera ca un stat careia ea vrea sa-i ia teritorii, e fascist daca-si apara integritatea teritoriala sanctionand-o conform dreptului international. Ucraina era stat fascist si nazist cum zice ea si Putin, daca trimitea 1-2 baieti s-o-mparta in cateva geamantane pe care sa le arunce pe Dâmbovita, asa cum ar fi facut Putin daca Rusia era tinta madamei. Dar Ucraina a ales sa procedeze conform Dreptului International. Ce e de mirare insa si totodata groaznic, e ca ipochimenul asta in fata caruia Statul Român e total neputincios, are destui sustinatori imbecili care o cred si-i dau dreptate…

 134. Nici nu comentez galeata aia de laturi pe care ea o numeste declaratie. Imi e rusine cu Sosoaca in senatul tarii mele!

 135. Aberatiile acestei fiinte nu fac nici cat o ceapa degerata. Problema e ca se vor gasi destui prostanaci care sa o bage si tura viitoare in Parlament.

 136. Nu i-a dat nimeni vreun vot individual. Huiduma asta a candidat pe lista HAUR și mai târziu, nici HAUR n-a mai suportat-o și a exclus-o.

 137. În numele românilor normali la cap, cer scuze Ucrainei pentru declarațiile și acțiunile făcute de un „ales” român. Trebuie tratate ca un accident nefericit care nu ne caracterizează…

 138. Cucoana asta miroase puternic a ruble!Și sudoare de la cât muncește.

 139. Ziua și știrea despre sosoaca. Poate n-ar fi rău să fie ignorată, oricum face circ pentru a se menține în atenția tuturor. Nu cred că cineva întreg la cap o ia in serios și a devenit plictisitor sa vad n articole despre ce a mai grohăit.

 140. Șoșo e apărată de direcția sanitar-veterinară.Ha,Ha,Ha…

 141. Șoșoacă,..după ce s-a făcut de prea multe ori de un cacao penibil, chiar penal,. acu dă semne de reabilitare.. Insă pentru a avea respect, incă nu e suficient..

 142. #ics:În 1918,Armata Română a fost chemată în ajutor și „a intrat”cu permisiunea Aliaților(nu-mi amintesc ca aceste ținuturi-numite de cronicari „Țara de Sus,iar de austrieci „Bukovina”-să fi fost în „Ucraina”atunci,ea,”RSS Ucrainiană”,a apărut ceva mai târziu prin bunăvoința lui Lenin;mai apoi,în 1940 și după,”tătucul”Stalin a răsplătit generos fidelitatea RSS Ucrainiene cu teritoriile pe care le râvnea credincioasa respublică,teritorii rupte de la alții prin pactul lui Stalin cu Hitler;în afară de asta,unirea cu România a fost hotărâtă de un Parlament(din care făceau parte și reprezentanți ai minorităților),nu de Armata Română-dar ar fi interesant de știut de ce a trebuit să intre Armata Română acolo(cu acordul Aliaților,repet)…cumva „pretenii”lui Lenin acționau și pe acolo,precum în Ungaria,Cehia(pe unde a mai trebuit să intre Armata Română atunci)?așa că ,trebuie acceptat că Ucraina /RSS Ucrainiană ,devenită Ucraina în 1991,are ca părinți pe Lenin și Stalin,cu substanțialul concurs ulterior al lui Hitler

 143. Sa ii ia dracu pe americani si pe toti cei care sustin acest guvern criminal de la Kiev , un guvern care isi distruge propriul popor. Credeti ca acesti asasini vor respecta drepturile minoritatilor ?
  Sa ii ia dracul si pe rusi , chinezi si toti carte mai vor razboi pe aceasta planeta . Suntem satui de „dansurile” astea diplomatice , sa se duca dracu si ONU cu toate organizatiile lor care nu au rezolvat si nu rezolva nimic.

 144. Sosoaca este de departe cel mai odios personaj din politica romaneasca…si avand in vedere ce nulitati avem, asta spune multe.

 145. Pana acum sunt aproape 150 de comentarii, fie triviale fie apreciative, dupa mintea si (ne)educatia postacilor. Important este insa altceva, numarul record de postari la o stire care o priveste pe Diana Sosoaca dovedeste ca s-a impus ca personaj public in constiinta romanilor. Este vorba de notorietate, prima conditie pentru ca un personaj sa candideze cu sanse la functia prezidentiala. Asta in cazul ca nu intervine securitatea pentru a-si promova omul ca in cazurile lui Petrov si Claus.

 146. INCA ASTEPT RASPUNS, TOVARASI!
  Pentru inchinaciosii la shoshoakka, unde facu facultatea avocata asta maiastra. Ca n-am auzit de ea in piata.
  Voi, adulatorii trebuie sa stiti si se presupune ca are mai multa cuprindere intelectuala decat voi, daca v-a coplesit. Si un CV pe masura. Adica XXXXXXL.
  Cu csucsolaku stim toti, dar cu hieroina asta n-am aflat.
  E spiru, e ecologica, e ceva? Sau ..
  Hai, nu va fie rusine. Si bacalaureatul e o realizare in vremurile astea, pentru shoshokkari.

 147. Fac ca toti dracii ,sobolanii antiromani in majoritate alogeni pripasiti pe meleagurile noastre,fura nick-uri ,insulta, mananka kkt,isi pun fustele-n cap ca mahalagioaicele, demonstrand in toate o incultura enciclopedica !
  Dar atat timp cat in Romania ,mai sunt intelectuali patrioti ca SEVERIN ,MARGA ,SOSOACA,etc inca mai exista speranta ca patriotismul romanesc n-a murit !

 148. toma, vatnik de doi bani, linge talpa putinistă la tine în dormitor, unde nimeni să nu te audă sau să te știe.Nu te da după salcâm trolache,puți a putinism sadea.Ia-te cu ceilalți lingăi de Putin și aruncati-va de la etajul 10.Mai Putin nu-i sigur că o mierliti.

 149. @Number ONE: Sosoaca! -notorietate de hazna ai vrut sa zici.Bravo, daca la asta te-ai gândit sosoc rătăcit.

 150. O imagine cat o mie de cuvinte… O ROMANCA trecand printre slug-oi…Felicitari Doamna Diana Sosoaca.

 151. @ ghita 07:43
  Ai o obsesie, vâna de bou (frânghia udă). Ai avut o copilărie nefericită ? Te-a traumatizat ceferistul când venea beat acasă ??

 152. Supărare maximă printre trolacii urcaci și EPOLEȚII SPECIALI !
  Șospoaca ARE DREPTATE și ei știu asta !?

 153. Fii linistit. Sosoaca nu a absolvit facultatea de ‘drepti’ la UM Ubb precum personaje ilustre basesti ca Luluta si mosh Erata. Sosoaca a facut facultatea pe bune. Nici un parlamentar jurist nu se ridica la pregatirea ei.

 154. @ics&co : DE RETINUT!: in 1918 ,” GUVERNUL ROMÂN N-A TRIMIS TRUPE ÎN BUCOVINA DECÂT DUPĂ PRIMIREA AVIZULUI CELOR PATRU MARI PUTERI ALIATE care, prin telegrama din 6 noiembrie își dădeau asentimentul ca România să trimită trupe în Bucovina.”

 155. Dna Corina pe unde te-ai scolit? Parca ai fi doctor ca Bode. Pune mana pe DEX si citeste ce inseamna notorietate. Dupa care sa continui cu invatatul limbii romane. Altfel ramai ca Bode.

 156. Sosoaka sa fie aleasa Regina Romaniei!Traiasca,traiasca traiasca..Si dupa ce ii fixam coroana pe cap cu suruburi,o maritam dupa Putin,care e divortat,sa facem Sfanta Alianta Semidocta Rusiromana

 157. Rapanului asta obez nu i se poate retrage titlul de parlamentar si aruncat in strada ca o masea stricata?
  Chiar trebuie sa suporte tara asta o asemenea insecta parazita? care ne face atata rau? un asemenea deseu genetic grotesc?

 158. Vad ca tradatorii de neam nu au nici o jena in a afirma ca teritoriile furate de rusi si date ucrainienilor nu ar fi romanesti!
  Se leaga de probleme gramaticale si ignora fondul problemei!
  Toti acestia ar trebui de urgenta sa aibe dosare penale pentru tradare!

 159. Aici nu ar trebui să fie vorba de Șoșoacă,ci de ceea ce a spus Șosoacă-lucruri pe care nici macar un alt „ales”-frumos ,atletic,tras prin inel(că toți sunt așa,nu? (nici măcar cel mai sportiv dintre politicienii „noștri”-dl.Iohannis,dar dânsul nu e din „țara asta”)n-a cutezat să le spună…cârpe jalnice,cum să nu vă trateze toți ca atare?

 160. @dan,
  Și de unde aveau aliații ăia dreptul să permită unui stat să invadeze un alt stat „independent și suveran”? E ca și cum ai spune că invazia Ucrainei din 2022 a fost legitimă, pentru că Rusia a primit un aviz de la „cele 4 mari puteri aliate” ale sale.
  Și parlamentele (respectiv reprezentanții) republicilor/teritoriilor din Novorusia au votat alipirea la Rusia; înseamnă deci că demersurile lor – ținând cont că au avut loc și referendumuri – au fost mai legitime decât alipirea Bucovinei și ar trebui ca România să fie solidară cu poziția rusă și le dea peste bot celor care susțin contrariul, nu-i așa?
  România s-a format din uniunea Valahiei și a vestului Moldovei (fără Bucovina) – am și aici argumente ca să spun că nu a fost un act democratic, însă ele țin de altă discuție, la fel ca subiectul Dobrogea – și orice pretinse drepturi asupra altor teritorii fac parte dintr-o retorică imperialistă și naționalistă românească, lipsită de fundament istoric și juridic.

  @Number ONE,
  Orice discuție care aduce în prim plan naționalismul irațional al românilor naște o reacție similară; acesta este interesul acestui articol și nu faptul că apare în el dna Șoșoacă.

 161. Bancuri despre inteligenti.
  Corina este atat de inteligenta incat Editat a doamnei Sosoaca pare vorba de spirit pe langa spusele primei…
  Corina este atat de inteligenta incat, mergand in vizita, mintea ei ajunge la gazde la o zi dupa ce musafira a parasit locatia…
  Corina este atat de inteligenta incat, atunci cand doctorul i-a cerut sa-si atinga degetele de la picioare i-a raspuns contrariata:ce-s alea?…
  Corina este la fel de inteligenta cat suma gaurilor colacilor dintr-o brutarie…
  Corina este atat de inteligenta incat orice discurs al ei se termina fara a incepe…
  Corina este atat de inteligenta incat confunda spalatoriile auto cu dusul din baie…
  Corina este atat de inteligenta incat de fiecare data cand vrea sa lipseasca nemotivat de la munca isi lasa poza pe scaunul de la birou…

 162. Din punct de vedere geografic, spațiul moldovenesc – anume suprafața vechiului Principat al Moldovei, specificitatea teritoriului se încadrează între obstacolele naturale reprezentate de Carpații Orientali la apus, adâncul canion al văii Nistrului la miazănoapte și răsărit, luncile umede și mlăștinoase ale Nistrului inferior, limanurilor basarabene, Dunării de Jos și Siretului inferior la miazăzi,
  Din punct de vedere ISTORIC, spațiul moldovenesc – anume suprafața vechiului Principat al Moldovei, a reprezentat în decursul vremurilor:
  TARAMUL cel ANCESTRAL al CULTURII Cucuteni aparuta mai intai pe teritoriul dintre Siret si Prut/5.200 BC, pe teritoriul actual al României, extins mai apoi si pe teritoriile Republicii Moldova și Ucrainei/5.200-3.200 BC.
  TARAMUL cel ANCESTRAL apartinand CIVILIZATIEI de pe valea Dunării/5500-3500 BC. Civilizatie posedand NUMEROASE (cateva mii) de artefacte arheologice cu semne si inscriptii grafice, ale uneia dintre primele forme de proto-SCRIERE din lume, precum Tăblițele de la Tărtăria (Cultura Vinca), dar si cele descoperite și în Moldova în punctul numit Vadu Rău, din localitatea Fărcașa/Jud. Neamț, din Duruitoarea Veche (Moldova) si Tripolie (Ucraina) (cultura Cucuteni) .
  Taramul cel STRAVECHI al GETILOR, TirGETILOR si TirasHETILOR (Herodot, 425 BC, Istorii), Carpilor/GETO-DACII cei LIBERI (Pseudo-Scymnus /90 BC, Ptolemeu/140 AD, Geografia), al Iașilor cei SARMATICI (Ovidiu/8-18 AD, Tristele) și ale romanicilor orientali/ dacoromânii si Românii (Țara Strășinețului, Țara Bolohovenilor (Românilor, de la Voloh = „român” în limbile slave orientale), Țara Dornei, Țara Sorocăi, Țara Lăpușnei, Țara Bârladnicilor, Țara Brodnicilor, Țara Vrancei, Țara Tigheciului, Țara Ciubărciului, Țara Șipenițului a lui Olaha/1247.

 163. TARAMUL cel MEDIEVAL mentionat de catre Nicetas Choniates/1164, care scrie în cronica bizantină despre locuitorii „de la hotarele de miazăzi ale Galiției” menționând voievozi Români/vlahi la Onutu și Strășineț.
  TARAMUL Românilor/vlahilor/1325 de pe teritoriul viitorului stat Moldova care luptau alături de poloni, ruteni, și lituanieni împotriva margravului din Brandenburg.
  TARAMUL cel MEDIEVAL al Românilor/1326, de unde oO oaste de „vlahi” îl ajută pe regele polon Wladislav Lokietek.
  TARAMUL cel MEDIEVAL al cetăților Românilor/vlahilor atestate documentar pe teritoriul viitorului stat medieval, Moldova/1356+ : 940/965 – Cetatea Albă („Montecastro”), 1174 – Bârlad, 1241 – Baia, cca. 1274 – Chilia, 1310 – Hotin, 1340 – Siret.
  TARAMUL cel MEDIEVAL si MODERN al STATULUI Românilor/vlahilor mentionat precum … „În numele lui Dumnezeu, amin. Cunoscut facem prin această carte celor prezenți și viitori, ce vor trebui s-o cunoască, că noi Roman Voevod al Moldovei și Domn al întregii Țări Românești [„мъı романъ воєвода моʌдавьскии и дѣдичь оусєи зємʌѣ воʌошьскоı”, în documentul original] … și cu învoirea întregei Țări Românești … cu tot poporul întregei Țări Românești … ” (Roman I, Voievod al Moldovei și Domnitor al Întregii Țări Românești (document din 5 Ianuarie 1393).

 164. TARAMUL cel STRAVECHI al Molodovei …
  TARAMUL cel STRAVECHI al Civilizatiei Cucuteni (5800-3200 BC) … care se întindea pe o suprafață de 350.000 kilometri pătrați, pe teritoriul actual al României (Moldova, nord-estul Munteniei, sud-estul Transilvaniei), Republicii Moldova și Ucrainei.
  ACELASI cu TARAMUL geto-dacic din timpul regelui Burebista/44 BC, având ca hotare: țărmul Mării Negre și Bugul – spre est, Cadrilaterul boem, Dunărea panonică și Morava – spre vest, Carpații Păduroși – spre nord, iar Muntele Haemus (lanțul Balcanilor) – spre sud. Capitala regatului era orașul Argedava.
  ACELASI cu TARAMUL cel al ROMANIEI/383 AD si al Tarii Romanesti/450 AD, având ca hotare cele de sub Brazda lui Novac, construia de Constantin Dacul la anii 324 AD … limes care continua apoi spre sudul Moldovei și se termina la lacul (limanul) Sasîc, aproape de Nistru.
  ACELASI cu TARAMUL Tarii Romanesti a lui Basarab I, cel pana la capul Codăești (nu departe de gura Nistrului).

 165. „Clasa noastrã conducãtoare, care a avut frânele destinului românesc de la întregire încoace, s-a fãcut vinovatã de cea mai gravã trãdare care poate înfiera o elitã politicã în fata contemporanilor si în fata istoriei: pierderea instinctului statal, totala incapacitate politicã”-zicea Mircea Eliade in 1937…s-a schimbat ceva?

 166. Ce limbaj de Ferentari (Zăbrăuți) la useriZdele Corina, Lili…?

 167. Da de ce și-a tras Diana cur xxxl știați?
  Ca să n-o doară nici acolo, când o mușcă de el Corina, Toros Dinu, ics marele urs, Lili, costi caca maca, popa fentă, ghiță terchea berchea, și restul rrom boracilor ciorditori de nickuri, când le dă la operație și lor, și ălora care le țin lesa.

 168. Daca, in afara de demersul sosocesc, e ceva inca mai ingrijorator decat asta, atunci e numarul uluitor de mare de postari anti-sosoaca, majoritatea cel mai probabil omagii depuse de salariati LA STAT, se stiu ei care sunt si de la ce directie.
  Pai cu asta se ocupa trepadusii de serviciu, pe banii romanilor? Chiar s-au terminat subiectele fierbinti? Bistroe, armamentul de import, autostrazile, cerealele ucrainene, miscarile din secuime, tunurile din industria petroliera, despaduririle, clanurile de sportivi, drogurile, propaganda, mafia, spionajul extern care colcaie prin Romania, chiar toate astea sunt fleacuri si trolii nu au ce face decat sa posteze despre Sosoaca?!
  Nu e de mirare, impostura e prezenta la toate nivelurile.
  Asa se obtin gradele mai nou. Cu trei postari pe retelele de imbecilizare si un screenshot despre cum se lupta eroii cu Sosoaca.
  Cu asa paznici, o sa dispara toata turma.

 169. „Este ceva infinit mai grav, care poate primejdui însãsi existenta istoricã a neamului românesc: oamenii care ne-au condus si ne conduc nu mai vãd.”[…]”Într-una din cele mai tragice, mai furtunoase si mai primejdioase epoci pe care le-a cunoscut mult încercata Europã – luntrea statului nostru este condusã de niste piloti orbi. Acum, când se pregãteste marea luptã dupã care se va sti cine meritã sã supravietuiascã si cine îsi meritã soarta de rob – elita noastrã conducãtoare îsi continuãmicile sau marile afaceri, micile sau marile bãtãlii electorale, micile sau marile reforme moarte. Nici nu mai gãsesti cuvinte de revoltã. Critica, insulta, amenintarea – toate acestea sunt zadarnice. Oamenii acestia sunt invalizi: nu mai vãd, nu mai aud, nu mai simt. Instinctul de cãpetenie al elitelor politice, instinctul statal, s-a stins”-Mircea Eliade,1937

 170. „În anul 1848, rutenii din Galitia revendicau o parte din Bucovina pentru provincia lor (Galitia), care ar fi trebuit sã devinã semi-autonomã în reorganizarea Austriei pe baze federale (planul Palacki). Românii bucovineni de atunci au stiut sã se apere (în Constituanta austriacã de la Kremsir). Dar rutenii, dupã rãzboiul cel mare, au gãsit un neasteptat aliat în pilotii orbi ai României care, în loc sã lupte pentru revendicãrile ucrainiene dincolo de Nistru (crearea statului-tampon Ucraina) si-au arãtat prietenia fatã de acesti slavi lãsându-i sã se înmulteascã peste mãsurã în Bucovina si sã coboare cât mai jos în Basarabia. Astãzi, un savant ucrainean de la universitatea din Varsovia, refugiat politic, expune la seminarul de geografie din Berlin hãrti ale viitorului stat ucrainean în care se gãsesc înglobate Bucovina si Basarabia. Nãdãjduiesc cã la ceasul când stiu lucrurile acestea, prietenul care mi-a atras atentia asupra hãrtilor profesorului ucrainean (profesor la universitatea din Varsovia) a izbutit sã le fotografieze pe toate – pentru ca sã facem amândoi dovada, dacã va fi nevoie.”Mircea Eliade,1937

 171. @ICS. Daca aceste teritorii au apartinut candva Roamniei (si au apartinut) cu binecuvantarea si ratificarea celor care au castigat primul razboi mondial atunci aceste teritorii sunt istorice ale noastre.
  Restul e vrajeala.

 172. „Pilotii orbi! Clasa aceasta conducãtoare, mai mult sau mai putin româneascã, politicianizatã pânã-n mãduva oaselor – care asteaptã pur si simplu sã treacã ziua, sã vinã noaptea, sã audã un cântec nou, sã joace un joc nou, sã rezolve alte hârtii, sã facã alte legi. Acelasi joc si acelasi lucru, ca si când am trãi într-o societate pe actiuni, ca si când am avea înaintea noastrã o sutã de ani de pace, ca si când vecinii nostri ne-ar fi frati, iar restul Europei unchi si nasi.”-Mircea Eliade,1937-„Pilotii orbi! Clasa aceasta conducãtoare, mai mult sau mai putin româneascã, politicianizatã pânã-n mãduva oaselor – care asteaptã pur si simplu sã treacã ziua, sã vinã noaptea, sã audã un cântec nou, sã joace un joc nou, sã rezolve alte hârtii, sã facã alte legi. Acelasi joc si acelasi lucru, ca si când am trãi într-o societate pe actiuni, ca si când am avea înaintea noastrã o sutã de ani de pace, ca si când vecinii nostri ne-ar fi frati, iar restul Europei unchi si nasi. Iar daca le spui…cã pier satele românesti, cã se schimbã fata oraselor – ei te socotesc în slujba nemtilor…”- in 1937 nu aparuse Putin ca altfel si Mircea Eliade era numit-probabil-„putinist”.

 173. Cat o mai suporta statul pe Sosoaca scorpia, tradatoarea si spioana rusa ? Sa fie trimisa in afara tarii, la tatauca ei Putler, fara drept de a mai intra. Romania nu doreste sa atace statul Ucrainian aflat acum in mare dificultate, care lupda din greu sa se apere si sa ne apere de raul rusesc.Chiar nu va e rușine, voi cei care o lăudați pe pițipoancă?

 174. Cred ca echipa de moderatori nu mai face fata la fluxul de comentarii postate la acest articol.Votantii extremiști ai lui Sosoc aduc venituri grase din publicitate.Sosoci tălâmbi:dati-i bătaie…Pupati-o pe matracuca in zonele umbroase.Sa va saturați.Sa va iasă pe nas.In primul rând lui Eduard,axon,

 175. Ce naiva este dna Sosoaca! Uita ca ukranii sunt urmasii imperiului tarist si sovietic si se comporta ca atare! Cit priveste teritoriile foste romanesti, dna Sosoaca trebuie sa stie ca acum sunt populate majoritar de ukrani si altii, romanii find im mare minoritate! Singurul teritoriu care ar putea reveni Romaniei este Insula Serpilor, nelocuita si romaneasca, inclusiv prin Tratatul de la Paris 1947! Dar tratatele succesive dintre Romania si URSS, inclusiv Ukrania, ne iau si aceasta posibilitate! Singura actiune pe care o poate face dna Sosoaca, este, sa opreasca cursul Dunarii sa o mai ia pe Chilia, sa-i lase pe ukrani fara apa(gluma). Ca ukranii isi permit cam mult, vezi amenintare dlui Marga si acum a dnei deputat, este adevarat si cam mult! Pe scurt, ukranii au comportament imperial, ca si fratii lor rusi! Doamne fereste-n de Ukrania „pretena”!!

 176. Bai idioții pământului care pretindeți ca Ucraina tine rusul în frau:rusul a anexat teritoriile rusofone.Sunteti rusofoni? Ce treaba are rusul cu noi? Va avea treaba doar după ce americanii ne vor transforma definitiv în țintă pentru ca asa au planificat,de când boul Cotroceni s-a falit ca suntem vârf de lance al flancului estic și pune în aplicare directiva sorosista,arme din vest și carne de tun din est. Deci vestul va vrea carne de tun și rasi de pe suprafața pământului,cretinilor părtași la crima împotriva tarii și poporului roman!

 177. NU CONTEAZA … „ce stie”/”ce nu stie” … variabila X … aceasta FIIND doar „O NECUNOSCUTA” … in/depre ISTORIA ROMANIEI … si in/despre DREPTUL cel ISTORIC (SINGURUL de tip LEGITIM si POLITIC) … al ROMANIEI (cea VORBITOARE de limba PIE/de IDIOM pre-latin si de tip SATEM/inca de pe la anii 3.000 BC, limba PIE traco-geto-dacica) asupra TARAMULUI sau CEL ISTORIC/de peste 10.000 de ani (cel ANCESTRAL, STRAVECHI, ANTIC, MEDIEVAL si MODERN).

 178. @Mihai Crisgau,
  Matale zici că, dacă un teritoriu a fost „3 zile” parte a unui stat, statul acela are drepturi perene asupra lui?!

  PS: teritoriile aparțin popoarelor și nu statelor.

 179. Ba jegoaso ,du-te si Editat !
  Noi ne iubim tara si neamul nostru romanesc ! Voi mergeti haholilor durnoi si va aparati nazismul vostru ,nu stati in Romania pe spinarea noastra !
  Bucovina lui STEFAN CEL MARE este teritoriul nostru si ii sustinem pe cei care-l cer inapoi !
  Du-te spurcaciune si nu mai manca kkt pe aici !

 180. @@gelu spune:
  25 MARTIE 2023 LA 8:58/Nu te-ai prins ca imbe care ma cloneaza la 20:19 este un securist hot si marsav, uciga-i toaca sa-i uciga??? A incerca sa-i convingi pe acesti netrebnici e pierdere de timp. Ei isi fac numarul de imbarligatori conform fisei postului.

 181. @justinianus: nu mai scrie prostii! Ucrainienii sunt urmasii Russ Kievene, adica ai Republicii celor doua Natiuni (Polonia-Lituania), programul careia fiind s-ajunga pâna la Caspica (prometeismul). Dupa prometeisti, România DELOC n-ar fi trebuit sa existe. NU Rusia actuala, adica MOSCOVITA e unul din dusmanii ISTORICI ai României, ci Russ Kieveana (pe care, inconstient, o apara actualul guvern de PLAGIATORI – din toate punctele de vedere, adica si politic, nu numai cultural-stiintific -, de la Bucuresti).

 182. teritoriile apartin statelor. altfel, planul kalergi (vis soroshist), pentru care toti securicii in slujba migratorilor lucreaza la postari, se pare, va transforma europa in nomad’s land…? (intrebare retorica) nu mah baieti mah. teritoriile si granitele sunt stabilite prin tratate si intelegeri si apartin STATELOR DE DREPT. ia stati la voi acasa si duceti-va si „razboaiele” parazitare cu voi. pfui mah de unde ati venit!

 183. „VII,3,14. Între [geţi şi] Marea Pontică, de la Istru pînă la Tyras [Nistru], se întinde pustiul geţilor, care e în întregime şes şi fără ape. Când Darius [550-486 BC], fiul lui Histaspe, a trecut Istrul împotriva sciţilor [513 BC], a fost în primejdie să piară de sete împreună cu toată oştirea sa. într-un târziu, a înţeles cum stau lucrurile şi s-a retras.” (Strabon/64 BC – 24 AD, Geografia).

  DECI … pustiul geţilor (dintre Dunare si Nistru) … despre care s-a convins, pe propria piele, si Darius/513 BC.

  DEH … DREPTUL cel ISTORIC al GETO-DACILOR (stramosii NOSTRI, ai ROMANILOR de ASTAZI) asupra ZONEI dintre Dunare si Nipru.

 184. Câți trădători de neam! Sunteți capabili sa linșați un confrate pentru mafia și criminalii ucrainieni.o sa pună aia pe grumazul nostru vana de bou care l-a educat și pe ghita.

 185. Sosoloanca isi demonstreaza caracterul de trompeta neonazista rusofila. Cand adeziunea cuiva este la un regim de stat criminal, agresor si asupritor, caracterul nu poate fi decat unul similar.

 186. E o imbecilă isterică care din păcate are si simpatizanti printre lumpeni si analfabeții funcțional

 187. Atențiune natiune!
  Sosoaca asta este o tulburătoare,pusa de serviciul secret rus sa distruga orice relație normală! De ce credeti ca frecventează ambasada rusă? De acolo primește in plic noile instrucțiuni!Cum va explicati,sustinatori ai lui Sosoaca,ca a fost ejectata tocmai de AUR?De buna ce e,zanaticilor platiti de Kremlin?Cei care o laudati pe Sosoaca aveti mintea intreaga?Vreau sa va aud,gunoaie….

 188. IMPARATEASA E GOALA, NINENI NU STIE UNDE ARE SCOALA!
  INCA ASTEPT RASPUNS, TOVARASI!
  Pentru inchinaciosii la shoshoakka, unde facu facultatea avocata asta maiastra. Ca n-am auzit de ea in piata.
  Voi, adulatorii trebuie sa stiti si se presupune ca are mai multa cuprindere intelectuala decat voi, daca v-a coplesit. Si un CV pe masura. Adica XXXXXXL.
  Cu csucsolaku stim toti, dar cu hieroina asta n-am aflat.
  E spiru, e ecologica, e ceva? Sau ..
  Hai, nu va fie rusine. Si bacalaureatul e o realizare in vremurile astea, pentru shoshokkari.

 189. Statul național este un tip de stat care îmbină entitatea politică a unui stat cu entitatea culturală a unei națiuni, fapt prin care urmărește să își dobândească legitimitatea politică de a guverna și, eventual, statutul de stat suveran în cazul în care se acceptă teoria statalității declarative în detrimentul teoriei statalității constitutive.
  Un stat este în mod particular o entitate politică și geopolitică, în vreme ce o națiune este o entitate culturală și etnică. Termenul „stat național” sugerează că cele două coincid, în sensul în care statul a ales să adopte și să susțină un anumit grup cultural (de obicei si cel majoritar) cu care să fie asociat.

  La noi, cf. Constitutiilor noastre …
  „Principatele-Unite-Romane constitue un singur Stat indivisibil, sub denumire de Romania.” (Constitutia Romaniei din 1866)
  „Regatul Romaniei este un Stat national unitar si indivizibil.” (Constitutia Romaniei din 1923) [stat NATIONAL]
  „Regatul Romaniei este un Stat National, unitar si indivizibil.” (Constitutia Romaniei din 1938) [stat NATIONAL]
  „Republica Populara Romana este un Stat popular, unitar, independent si suveran.” (Constitutia Romaniei din 1948)
  „Republica Populara Romana este un stat al oamenilor muncii de la orase si sate.” (Constitutia Romaniei din 1952)
  „Republica Socialista Romania este stat al oamenilor muncii de la orase si sate, suveran, independent si unitar.”(Const.1965)
  „Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.” (Constitutia din 1991) [stat NATIONAL]
  „România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.” (Constitutia din 2003). [stat NATIONAL]

 190. …i-as intreba pe cei corecti dpdv politic-adica lgbt-isti samd:v-a intrebat cineva daca vreti in ue, nato?…daca vreti sa sustineti ucraina, cu riscul de a intra in colimatorul rusilor?…daca modul in care se comporta ucrana cu al nostru cocioc este ok, in conditiile in care refugiatii lor, fara sa miste un deget, traiesc precum banul in punga saracului, in conditiile in care, de cate ori au mictionat pe capul nostru, chemati fiind la discutii, au refuzat argumentand faptul ca au un razboi de dus intru apararea ioropei, mapamondului, galaxiei, universului…pai, daca este asa, cum si-au gasit timp sa monitorizeze ce se intampla in parlamentul cociocului?…nu se mai razboiesc?…sarmane fiinte, troli fara sinapse, in loc sa fiti in strada pt a nu fi nevoiti sa muriti la locul de munca-vezi franta-stati sa va luati cei 30 de arginti mancand ce nu trebuie…am o veste trista pt voi:sistemul va va ejecta ca pe maselele stricate in scurt timp…cu sinceritate, imi este mila de voi!…

 191. Bravo Diana!
  Mictionez pe toți trădătorii care țin hangul fasciști lor ăștia!
  Se învârte roată băieți, și după iar o sa va întrebați de ce Pitești, Aiud, Canal ?
  Naziștii ăștia de uki nu merita un ban, trădătorii nostri ne târăsc în război!

 192. @12.44 javraimputita lili
  Du-te Editat pe acest forum ! Va deranjeaza Editat ca ne cerem teritoriile furate de voi !
  Iata cum o ukraineanca ne spurca in propria tara pe romanii patrioti !!!
  Iata pana unde a ajuns mizeria clasei dominante sa ne batjocoreasca Iata cum le permite, cei pe care i-am votat,tuturor tradatorilor sa-si bata joc de patriotii romani !

 193. @Fascistii,

  dar când un stat distruge biserici , agresează preoți , închide școlile minorităților , încalcă tratatele cu privire la brațul Chilia, asta cum se cheamă? Cea mai gravă agresiune de pe pământ este agresiunea asupra conștiinței omului!

 194. Felicitări, doamna Sosoaca!
  PS. Ca de fiecare data, legiunea securistilor pitpalaci a fost activata. Formele acestea dodoloate de viata nu au nimic în comun cu România. ONG-iști sorosistii, securiștii și trădătorii nației au convingerea ca dacă pupa poala Licuriciului, a UE-ului și a organului pianinei mecanice pitice au atins culmea inteligentei. Fiți siguri ca cei care împroașcă cu rahatul consumat la ordin sunt primii care se vor dezice de cei care i-au pus ca sa-l consume și vor consuma alt rahat pentru a fi mereu la datoria de mercenari cu ziua.

 195. Multe postari pline de insulte si cuvinte extrem de urâte!
  Foarte,foarte urat si degradant pentru respectivii postaci.
  Tratatul cu Ucraina încheiat in 1997 avea valabilitate pe 10 ani si daca niciuna din parti nu-l denunță atunci se prelungește automat cu inca 10 ani. Deci 1997-2007-2017-2027-etc
  Ce e grav si nelalucul lui sa spui un adevar istoric?
  „Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, susține că România a ocupat Bucovina de Nord și face această afirmație în discursul său afișat în limba engleză pe pagina oficială a președinției ucrainene, ținut cu ocazia Zilei Unității și Libertății Ucrainei, sărbătorită pe 22 ianuarie, după ce în această zi, în anul 1919, a fost proclamat Actul de unificare a Republicii Populare Ucrainene (Ukrainska Narodna Respublika) cu Republica Populară a Ucrainei Occidentale (Zahidno-Ukrainska Narodna Respublika), numit și ”Actul Zlukî” (Sluca) prin care a fost înființat statul ucrainean unificat.
  Aceasta minciună (că armata romana a ocupat Bucovina de Nord) obraznică, defaimatoare nu e
  ceva grav pentru Romania si cei care ne conduc? A zis ceva IOHANNIS?
  Nu. Nu aude nu vede decat ceea ce il interesează personal.
  Dacă tratatul s-ar denunta nu înseamnă că vrem conflict militar, pur si simplu nu recunoatem ca acele teritori sunt de iure ale Ucrainei.
  PANA IN 1997 nu am avut tratat și a fost pace si liniște.

 196. Pentru lumpenii și analfabeții funcțional,doritori de Șoșoacă și care votează asemenea specimene neaoșe: aveți un pic de minte?Cum va rabdă pământul să o ridicați în slăvi pe matracuca,cea care a mers la ambasada Rusiei,un stat dovedit criminal.Sosoci tălâmbi,voi sunteți români cât sunt eu popă.Ma amuză la culme prostia voastră.Cand votezi Sosoaca,când o lauzi,când o pupi in c…r pe cea dată afară din aur ca pe o măsea stricată te ascunzi de ochii lumii,te uiți în stânga și dreapta că atunci când frecventezi o casa rău famată.Ori voi va mândriți cu ce faceți!!!Sosoci,nu sunteți oameni normali,nici români adevărați.Romanii adevărați nu pun botul la mizeriile revanșarde ale acestei matracuci.

 197. Multe postari pline de insulte si cuvinte extrem de urâte!
  Foarte,foarte urat si degradant pentru respectivii postaci.M-am referit la cei care-canta in strună acestei creaturi hidoase.Asa este chipul puilor de Sosoci:hidos.Punct.

 198. Ha,Ha,Ha… extraordinară comparație făcută de Lili:sa votezi Sosoaca este atât de rușinos și degradant ca atunci când mergi la stabilimentul cu femei ușoare.Cu felinar roșu.Ha,Ha,Ha….Marius,nu ți-e jena un pic?14:20.Felicitari Sosoaca.Ne mai mirăm că 40 la sută dintre cetățeni sunt analfabeți funcțional!Nu ți-e rușine bella ceao?Gelu,chiar,unde a făcut școala tancul petrolier?Cine i-au fost dascăli?Și eu aștept răspuns .

 199. Ce instrucțiuni a primit panarama de la ambasada Rusiei?.Întreb și eu.Nu aștept răspuns.Duca-se pe pustiu primadona afurisita.In schimb m-au amuzat bancurile cu individa.Sunt unele mai scrofoase,dar acelea nu se pot afișa.Dar sunt infinit mai potrivite.

 200. Nu doresc să fiu pusă în umbra acestei enormități biologice,eu ,Ileana Rollanson.200 de comentarii pe seama Sosocii,și nici unul pentru subsemnata.Intolerabil.

 201. @14.47 Te plangi de postari pline de insulte ! Iata cum te cloneaza si pe tine si debiteaza mizerii.
  Nu poti vorbi civilizat cu acesti sobolani de subsoluri crescuti in mizerie ,coprofagi de meserie,carora trebuie sa le raspunzi pe limba lor. Altceva nu inteleg. Animalul stie doar de ciomag nu de vorba buna !
  VOTAM SOSOACA PRESEDINTE CA SA CRAPE javra lili alias corina curvistina ! Scarbelor poporul roman va trimite la origini pe toti alogenii care blamati patriotii romani!
  Mars javra lili the baloasa ,cu tot neamul tau imputit!

 202. Cand romanii adevarati ca Daniela Sosoaca sunt injurati in postarile #rezistentilor pupatori de Soros, cenzura nu se mai pune. Cand vrei sa le raspunzi javrelor turbate asa cum merita hop si cenzorii cu galoanele incrustante-n piele care devin foarte vigilenti. Ce nu stiu ei, securistii astia travestiti in jurnalisti este faptul ca-n curand vine secerisul Domnului. Si atunci sa-i vad pe unde scot camasa?

 203. Repet:uitati-va in stânga și-n dreapta,eventual vă puneți o masca,o peruca,înainte de a va da votul rapandulei.De ce?Va vede lumea,va compromiteți grețos.Acum treizeci de ani,nu eram o fana a lui Vadim,dar ,odată,am cumpărat la tejghea jegosul ziar Romania mare.Mi-a fost rușine că mă vede vre-un cunoscut.Eram curioasă,acum regret,sa văd ce mai pot inventa in materie de jurnalism extremist,Barbu și Vadim,Bolcaș,etc.Am simțit o imensă rușine pe loc.Am regretat gestul.Asa și cu cei care o pupa pe Șoșoacă.Pupati-o până faceți rana la obraji.Obrazul vostru o gros.Mao gros decât pielea din care erau făcute cizmele bolșevicilor.

 204. Pentru galeria sosoacei încă un banc:Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.Sper că va plăcut.

 205. Totuși,nu am somn până nu-mi spuneți:de ce a fost dată afară panarama din aur?De buna,de,deșteaptă,de proastă,de ce?De ce nu faceți lobi sa fie primită înapoi?

 206. După flatulență, aruncată pe orbită,planeta își va recăpăta echilibrul inițial.Unde va ateriza șunca va crea acolo alte probleme.Treaba lor.Noi vom fi mai fericiți.Ha,Ha,Ha…

 207. Atata furie animalica si epitete degradante varsate in capul unei doamne parlamentar de parca persoana respactiva ar fi cerut autonomia teritoriala a unor regiuni din tara.
  PS.Uniti in dezbinare.Traiasca satra !

 208. Daca nu va e rușine Sosoci,atunci va rog să citiți:Inesa Vertoş, în vârstă de 43 de ani, care l-a aşteptat pe fiul ei „zi de zi”, declară că l-a regăsit „mai serios”.

  „Mă priveşte şi-mi spune «mamă, nu vreau să-ţi povestesc, nu vei mai dormi noaptea»”, spune ea.

  Mîroslva Harcenko, de la Save Ukraine, dă asigurări că psihologi se vor ocupa de fiecare dintre aceşti copiii în parte.Inchei citatul.Sosoci uitați pentru cine va compromiteți conștiința.Daca pământul nu v-ar rabda!

 209. În atenția tuturor postacilor care aruncă cu ”noroi”, insulte, invective, atacuri la persoană, URĂ, adresa unei persoane,Diana Șoșoacă și a unei Federații(Rusă):
  Poporul Român are o ”vorbă” (printre alte…Mii):
  SĂ-ȚI DEA DUMNEZEU ȚIE(DIVINITATEA/LEGILE UNIVERSALE), CE-MI DOREȘTI TU MIE.
  Mie mi-ar fi simplu să ”leg” două cuvinte din care unul este:”lumânări” iar cel de-al doilea…ce primiți voi pe …card, pentru postări ….MALEFICE.
  Omenirea, este la mare încercare, există riscul ca majoritatea ”maleficilor” să părăsească…Mama Geea(Pământul)…

  PĂCAT 🙁

 210. cei care nu sustin propunerea senatoarei sosoaca sint tradatori si trebuie tratatzi ca atare

 211. CE FACULTATE A FACUT SHOSHOAKKA?
  CHIAR NU STIE NICIUN ADMIRATOR?!
  Si pe ceausescu l-ati pupat in spate si avea 2 clase mai multe ca trenul.
  Vai de capul vostru, la cine va inchinati!
  Duamna nu alta.

  • A facut dreptul la zi inainte de 89 Deci ,,pe bune” Esti obsedat de doamna?Nu ne inchinam la nimeni Voi va inchinati la pres pentru ca daca nu ,,ierea,,el sa hamaie contra PSD voi ,esuatilor ,,iereati” ca pntcd ul Cand am vazut cu cata indarjire acel raha..t Ciumara sarea la profesori ca nu vrea sa -i plateasc drepturile cand a fost prim-ministru prin ’96 mi-am zis ca nu voi mai vota cu clampaii astia in veci Asa veti pati si voi ciocoi prosti Aveti buboaie in cap deajuns:pensii speciale,esuarea tarii inchiderea la puscarii a celor care ii deranjeaza crimele voastre si abuzurile din pandemie Pentru toate nelegiuiril voastre ar trebui sa vina nu o Sosoaca ci Vlad Tepes ,javrelor

 212. O fauna pestrita ,3 intr-unul,jicniri,cearta,replici,ca pe mahala,ca tatele pe sant.De nervi,de ura,fac clabuci ,spume,frazele se rostogolesc aiurea,fara o logica,nivel rudimentar de as apara privilegiile banesti,serviciul. In mintea lor rusii nu pot ,ocupa decat calare,cu tancuri si daca n-ar fi ucrainienii sa se sacrifice, eram ocupati de mult. Rusii daca vor in 5 minute nu au ce sa faca cu noi ,cu tot parteneriatul strategic. Cehoslovacia ,a fost ocupata cu parasutistii intr-o noapte. Ei stiu ca nu
  au argumente,nu au dreptate,dar dai si dai, doar ,doar ar putea manipula lumea. Sunt ,,tare in cleanta,, Cei care o urasc pe SOSOACA,curajul ei riscant,nici macar nu au curajul sa-si scrie numele adevarat ,ce sa mai vorbim de altceva.

 213. Cu tine,romane,nu tine decat decat parintii!stramosii te-au aparat!daca nu scoti capul din pamant te sufoci!sosoaca,daca e prietena la rusi,sa ii ceara tezaurul,ca sa vada cat de prieteni ne sunt!nimeni nu ne este prieten azi!!!daca inca nu ati 8nteles ca sunteti jucati la ruleta,puteti pleca de pe scena!

 214. Viki,am trăit sa aud și această frază de la dumneata:…Cei care o urasc pe SOSOACA,curajul ei riscant,nici macar nu au curajul sa-si scrie numele adevarat ,ce sa mai vorbim de altceva.”.Curajul ei riscant,a lu’ Sosoaca,-ma face sa cred că trăiesc într-o lume anapoda, mai riscantă decât lumea lui Orwell.Femeie ești întreagă la minte?Nu pomenesc de vâna de bou,dar mi-e milă de dta.Asa ceva…Oricum,fauna pestriță și jalnică a pupătorilor de șuncă expirata și puturoasă a mai crescut…Bravo extremiști inepți și antiromani!!!Faceți bine ce faceți.

 215. Superb bancul cu flatulența Sosoacei.Atrag , însă,atenția:prea mult o băgați în seamă pe extremista asta .Sosoaca,acum,trăiește în al nouălea cer,că o bagă in seama atâta lume.Haideti sa o ignoram pe creatura borâtă.Locul ei este la balamuc.

 216. Șoșoacă este atât de frumoasă încât a lăsat exorciştii Patriarhiei fără slujbă: doar bate la uşa caselor bântuite şi au şi dispărut spiritele necurate;

 217. Sarumana!
  O seara frumoasa. Iti citesc scrierea si o transmit cunoscutilor. Ne bucuram de ce vedem.
  Totusi, vezi:
  -corect JIGNIRI, nu jicniri;
  -clabucii si spumele sunt acelasi lucru;
  -zicerea corecta e ca pe maidan, tu ai iz de mahala, dar sigur nu e asa;
  …….
  Ne oprim ca am treaba. Nu e o rusine sa inveti!

 218. MULTUMESC,COTIDIANUL.Cenzurati mai bine si mai mult ca pe timpul SOCIALISMULUI lui CEAUSESCU,alt mare PATRIOT.Nu ca jigodiile aflate dupa LOVITURA DE STAT la PUTERE.

 219. Un Roman Daca ceasca era patriot,cei care au murit infruntand comunismul prin puscarii ce au fost ? Dar cei care au au fondat Romania cum sunt ? Ai o idee gresita despre ce inseamna a fi patriot.Cred ca iti lipsesc cativa ani de scoala.

 220. Credem ca de data aceasta comentările # rezistentilor, închinători la zeul Licurici, au depășit cu mult limita admisa de Cotidianul.
  PS. Interesant. Ideologia corectitudinii politice, atat de draga # sorosistilor, considera inacceptabila atacul la fizicul persoanelor. Bunul simt ne spune și el același lucru. Dacă nu ai argumente ca s-o combati pe doamna Șoseaua, atacul la persoana e cea mai josnica forma de manifestare a goliciunii creierelor spălate cu detergent și albite cu clor. Trist e ca persoane care semnează cu pseudonime de femei au și el un limbaj demn de o satra de rromi care se cearta cu o alta satra pe tema bărbaților infideli. Păcat. Feminismul a transformat femeia intr-o ființă insensibila, belicoasa, lipsita de frumusețe morala și sufleteasca, de eleganta vestimentara si de exprimare, plina de ura, dihotomie și spirit mărunt. Sincer nu credeam ca se poate ajunge pana la acest nivel de prostituție morala și spirituala. Cat privește apetitul fatalailor cărora le este teama pana și de umbra lor și a pisicilor din cartier, ce sa mai spunem? Misogini care își folosesc neputință jignind, aruncând cu laturii intr-o ființă care chiar știe ce e responsabilitatea, adevărul și demnitatea. Se vede treaba ca demnitatea și adevărul sunt caracteristicile care ii deranjează cel mai mult pe slugile cu conștiințe gelatinoase și minți din argila măcinată. Pe acest forum nu latura # rezistentilor e caracteristica dominanta, deși încet și sigur ea ajunge sa domine și acest spațiu. Păcat.

 221. @caca maca…aia care au infruntat cu adevarat bolshevismul…au fost pe front si au ramas prin cimitirele rusesti…
  ailaltzi…au fost victimele infringerii militare si efectul tradarii maresalului de catre toata lumea
  pe vremea lui Ceasusescu nu prea am auzit de disidentzi…
  da…bolshevicii pusi de rusi la conducerea tzarii au exterminat romani la canal…
  dar fa precizarea exacta CINE AU FOST Aceia…Ana, Luka si cu Dej … au bagat spaima-n burgheji..

 222. Sosoaca este inteligenta politic desi inca nu se dovedeste a fi un politician deplin format. Dar faptul ca a sesizat perfect modul de a se adresa publicului de tot felul o califica pentru statutul de politician de calibru in devenire. Celor needucati sau spalati iremediabil pe cap le da cu flit toxic asa cum merita iar celor ce au mintea limpede li se adreaseaza la un nivel intelectual superior. Oricum de la pleava din prima categorie nu are nici un fel de asteptari. Un politician integru si care se autorespecta nu poate fi cu c___l in doua luntri.

 223. U-Krainienii care-shi apara tzara sunt criminali terorishti nazishti: Au trimes femeile shi copiii pe front, au pitit tankurile prin spitale shi maternitatzi, etc. Mai terminatzi cu prostiile gen: „shi Rushii”. Nu stiu shi nici nu ma intereseaza ce au facut Rushii. Personal cred ca ei au luptat cinstit pentru a salva Rushii shi Romanii din U-Kraina de la genocidul nazist dar indiferent ce credetzi voi despre Rushi asta nu scuza crimele nazishtilor U-Krainieni cunoscute shi verificate de totzi. Asta nu scuza legile votate la Kiev despre „rasa Suedeza” pe care pana shi aliatzii Americani le cenzureaza nici laboratorele de arme bacteriologice din U-Kraina nazista care cica „nu exista”.

 224. Tratatul de la Paris NU are baza legala pentru ca NU POTI SA JUSTIFICI PRINTR-UN ACT LEGAL UN ALT ACT ILEGAL (pactul Ribbentrop Molotov). Daca ai avea macar un neuron functional, ai sti ca un tratat SE POATE RENEGOCIA. O gramada de alte tratate au fost fie renegociate, fie anulate de-a lungul istoriei. Tratatul de la Paris nu reprezinta o exceptie.

  Romania DEJA a dat bulgarilor Dobrogea de Sud inapoi. Dobrogea de Nord apartine din punct de vedere istoric Romaniei, la fel cum si Ardealul apartine romanilor pentru ca romanii au fost acolo majoritari DE CAND LUMEA!

 225. Toate javrele securiste si #rezistetne pupatoare de Soros pe din dos au iesti ca serpii la drumul mare s-o atace pe Diana Sosoca. Ca o dovada ca securistii si sorosistii vad negru inaintea ochilor cad aud de dansa. De vina e pamantul ca-i mai rabda. Pupincurii de Soros si javrele securiste devin oameni de omenie numai cand ajung la racoare dar nu in spatele gratiilor.

 226. Ceausescu totusi nu si-a vandut tara asa cum fac Editat ca tine. Totusi Ceausescu a lasat o Romanie fara datorii si nu a implicat Romania in invazia sovietica a Ungariei si a Cehoslovaciei.

  Raul lui Ceausescu a fost de un milion de ori mai bun pentru Romania decat „binele” vostru.

  E clar ca tara nu e Romania. Tara ta e undeva intr-un bordel la Bruxelles. Ramai acolo.

 227. Cine a decis ca razboiul din Ucraina vizeaza pe toata omenirea? De cand ai ajuns tu, un rupt in fund, sa vorbesti in numele tuturor oamenilor de pe planeta?

  Sa vezi tu cum iti dispare dorinta de razboi dupa ce-ti trimite Putin o racheta sau doua. Sa vezi tu atunci cum incepi sa-ti doresti sa-ti fi vazut de treaba ta.

  Vai de capul tau de coate goale! Tu nici macar nu esti in stare sa-ti platesti chiria pentru garsoniera aia plina de gandaci si de mucegai dar te crezi capabil sa mergi la razboi cu Putin.

 228. …pt cacamaca… ei care au infundat puscariile au fost detinuti…cei care au fondat cociocul sunt morti…alta intrebare?…

 229. Zelinsky si ‘useristii’ sai i-au facut cel mai mare cadou electoral lui Sosoaca. Nici nu visa ea la o asemenea pleasca de propaganda electorala. Pentru unii de doi lei ca Iohanis s-au mobilizat la ordin zeci de mii de acoperiti si descoperiti.

 230. Atât timp cât țările suverane își păstrează granițele, tratatele și independenta, va fi pace. Dacă alte țări invadează, statele suverane își vor pierde pacea și libertatea. Ce este atât de greu de înțeles? Ce am învățat din istorie? Pentru o „palmă” de pământ mor copiii, viitorul lumii! Merita? Suntem în secolul XXI. Dacă invocam istoria, teritoriile de acum sute/mii de ani, credeți ca vom avea pacea mult râvnită? Politicienii fac ce știu ei mai bine, propagandă! Cum sa iasă în evidență și să-și atragă electorat? Spunând exact ce vor sa audă unii. Acesta este un fel de șantaj emotional. De aici încep taberele sa se „razboiasca”. Gândiți-vă ce va doriți. Pace sau război? Ce ar însemna încă un război mondial? „Noi vrem pământ”? Da, vom fi toți la 2 m sub pământ, sătui!

 231. @ caca maca.Mie nu-mi lipsescani de scoala,dar la tine se vede ca mananci mult Editat,dupa pseudonim.Te intreb eu,dar cei cu idei de stanga,care au facut puscarie pe timpul guvernelor taraniste si liberale cum au fost? Si daca ai putina cultura si ceva neuroni la cap,poate vezi ca inclusiv CEAUSESCU s-a numarat printre acestia.Dar taranii la rascoala de la 1907,sau grevistii mineri si ceferisti din 1929-1933,de catre cine au fost impuscati?De patrioti???Cei care au murit in puscarii,pe timpul lui „ceasca”,cum zici tu,au murit si de batrani .Oare au murit mai multi in puscarii,comparativ cu cei impuscati la rascoale si greve? Dar de acestia nu a scris nimeni!!!Oare pe timpul caror guverne s-au construit cele mai multe PUSCARII si cele mai FIOROASE???

 232. @un roman: Maca caca este un activist userist. Toata lumea ii recunoaste dupa ceea ce pot debita. Mai nou nu-i mai baga nici un om serios in seama.

 233. @ Lili si@ Corina -deci noi suntem „lumpenii si analfabetii functional” iar dumneavoastra pupincuristele „functionalului”alfabetizat la UBB KlAnnuSS JoianniSS FalSSificatoriSS sunteti impreuna cu el „floarea „alfabetizata a Romaniei. Si @ Lili de ce ti-a fost asa rusine ca ai cumparat un ziar ? Chiar daca se numea „Romania Mare”? Adica simbolic acea Romanie creata de stramosii nostri ?Vad @ Lili ca faci tandem cu ala din „cotet cu paie uscate”… Voi nu progresati ? Sa va mutati in case ca niste oameni normali ? Sau nu aveti tigle pentru acoperis ? Si @ Corina se poate dumneata o „duamna „( cumva baba-cloanta-cotoroanta) sa ataci asa virulent pe Shoshoaca ?Unde-i solidaritatea feminina ? Inteleg,acuma . Nu va puteti ridica la nivel intelectual si faceti ce stiti mai bine din mahala . Aruncati cu zoaie si laturi,nu ? Tot asa ati procedat si cu proasta lui Dragnea”?Aia care ati catalogat-o dupa zisele lui I Cristoiu . Ala care v-a bagat in cap ca : „gaina naste pui vii”.Inteleg ca nu mai aveti demnitate ,dar nici minte ? Sa nu cumva sa ma catalogati „misogin”ca ma arde cenzorul!Cit despre cel cu „vina de bou”, nu ai ce-i cere. Este destul de „bou”si-si cauta „vina”.Cit despre @ Oana si @ To(k)ros Dinu, si ei ca niste catei. Daca latra dulaii mari de ce sa nu hamaie si ei ? Nu-i asa „extremistule”@Tö(k)rös Dinu?

 234. Nu mă pot abține să nu o ard și eu pe pițipoancă:Șoșoacă este atât de frumoasă a făcut să plângă până şi cepele pe care le toacă în bucătărie;

 235. ics,
  pământul nu aparține nici statelor, nici popoarelor ,ci Lui Dumnezeu pentru că El l-a creeat, prin puterea Lui stă în ființă și El îl dă cui dorește El, în dreptatea și bunătatea Lui. Toată istoria confirmă acest lucru!!! Unde sunt canaaniții, unde sunt babilonienii, unde sunt asirienii, unde sunt grecii, unde sunt arabii, unde sunt romanii , unde sunt francezii, unde sunt britanicii, unde sunt germanii, unde sunt austriecii, unde sunt aztecii, unde sunt mongolii, unde sunt turcii , unde sunt hunii, unde sunt tătarii și unde sunt atâția alții care năvălit peste alte popoare și le-au prăduit , asuprit , nimicit?Nu vezi tu în toate acestea justiția divină?
  Da Dumnezeu a dat pământul popoarelor, dar nu necondiționat, ci condiționat, ca ele să-L onoreze pe Dumnezeu și să trăiască după legile Lui în inocență , în dragoste și în adevăr, în dreptate și în milă.
  Când popoarele dezonorează pe Dumnezeu, se dedau la toate păcatele, la ură , la minciună , la nedreptate și cruzime intervine judecata și pedeapsa Lui Dumnezeu și drepturile pe care li le-au dat sunt anulate.Degeaba invocă un popor dreptul lui când el a încălcat dreptatea Lui Dumnezeu! Din mâna Lui Dumnezeu nu-l va scăpa nici armele nici vreun stat , oricât ar fi acesta de puternic.

 236. @ bunul si cu gica ce-l pupa pe johannica-sa înțeleg ca citeai România mare.?Nu-i de mirare atunci ca ești un sosoc retard,care vânturi elucubrații de natura sovina și naționalistă criminale.Fii lu Dragnea,Simeon,Vadim,și tancul petrolier Sosoaca.

 237. Sa vezi comentarii pe site-ul Yahoo News! Acolo 85% sunt cu Sosoaca si sunt in limba engleza , frati romani! Comentarii patriotice, bazate pe fapte reale!

 238. @ marius:9.25- ca de obicei clona cu dantura din bolovani prelucrati, după ce a trecut pe la sediul din Băneasa și pe la USR, Clotilda Beton Armat începe sa debiteze lemne, convins fiind ca inteligenta, cultura și bunul simt fac parte din patrimoniul sau. Asteptam momentul când va posta din postura de fratele lui Ghita și sora de caritate a Corinei.
  PS. La acest articol, comentările #rezistentilor au depășit cu 300% vulgaritatea, atacurile la conformația fizica, rasismul, misogismul. O dovada în plus ca durerea pe care le-o pricinuiește doamna Șoseaua e mai mare decât metastaza în care își duc existenta cu citostatice.

 239. @ Lili – tot in mahala ai ramas ? Ori nu ai iesit inca din „cotetul cu paie uscate”? Dar tu „alfabeta functional „cam de prin fundatura Ferentari ( ca ceilalti din Ferentari s-au desteptat) ce poti aglutina ? Stii ce ,nu? Si stii vorba aia nu ? Esti ceea ce scrii . Si o o intrebare „duamna” : nu mai faceti „analize”bruxelleze si Johanesciene ? S-au terminat „koorurile”de acolo si a ramas al Shoshoacei si al meu ? La Shosoaca ai de unde musca ,iar la al meu s-ar putea sa ramineti duamna fara dinti. Carne batrina si tabacita . De muscatori de talia domniei voastre. Intoarceti-va la @ gica sau@ bunul samaritean sa va dea „tilifonul”. Poate prindeti o portie „maro si dulce”de la plecatul astazi la Sibiu,locatar vremelnic la Cotroceni.Si stiti ceva duamna ? Incercati sa iesiti din „cotet”. A venit primavara . Poate gasiti si ceva de rimat.Si la final : chiar daca am citit „Romania mare „( asa se scrie culto) nu vintur elucubratii cum vinturi dumneata( observi pleonasmul) ,iar cu jignirile ,deh nu am ajuns inca pina la mahala ca duomnia voastra.Si CRIMINAL (A) esti duomnia ta marea sustinatoare a ukrainenilor si celor ce-i inarmeaza. Nu-ti aduc aminte de ce au facut un Donbass si Lughansk ,ci doar ce le fac fratilor nostri romani ce au fost despartiti de noi de pactul Ribentropp-Molotov odata si de Stalin si Churchill a doua oara .Pune duamna mina pe carte . Sa vezi ce limbaj elevat iti vei forma .Poate in mahala esti”doamna”dar aici pe forum nu prea. Aide,pa!

 240. Shoshokkaru Simion:
  Bătăușii din gruparea „Uniți sub tricolor” la meciul cu Andorra. Principalul membru fondator al grupării extremiste „Uniți sub tricolor” este George Simion, actualul președinte AUR.Simion a admis mândru că a contribuit la formarea organizației care distruge sistematic meciurile de fotbal ale Naționalei, cauzând până acum mai multe sancțiuni grave.”Nu sunt liderul (n.r Uniți Sub Tricolor)! Dar am participat la fondarea acestei structuri.

 241. …sa-i ardem pe micutii streptococi: marius este atat de inteligent incat mintea lui in sinea ei crede ca cepele pot plange!…este unul/una pe aici care s-a rusinat cand a cumparat un ziar…nu din cauza denumirii ci pt ca, facandu-se ca ar citi, i-a fost atrasa atentia ca-l tine invers…

 242. $Ics
  Doamna are in spate adevrul istoric, o multime de specialisti autentici si mari patrioti si CURAJ……Restul…

 243. @Corina & Co.
  Tot ce spui despre Dna Sosoaca e adevarat…..dar pentru tine (te descrii foarte bine pe tine nu pe ea) conform principilui Proiectiei din Psihologie.Atentie la ce spui, tu si confratii cuvantatori …va puneti singuri diagnostice psihologice sigure.

 244. Constat, încă o dată, că atunci când cineva/careva are ceva de spus și le mai spune și cu verb, curaj, clar și mai ales angajant în favoarea romanilor și României apar o grămadă, la propriu, de postaci/postace care înfierează respectivele ziceri cu mânie șoroșistă și neapărat folosind cuvinte care sunt greu de suportat de urechile și ochii cititorilor/ascultătorilor onești. Ceea ce mă încântă este faptul că cu cât infamul/infama este mai bine ancorată în realități și apără mai vehement interesele neamului cu atâta injuriile sunt mai neaoșe, mai căcăcioase ( ca să fiu și eu în ton cu împricinații ). Acest fapt nu face decât să mă bucure, cu cât sunt mai scârboase înseamnă că cu atâta i-a atins la „ lingurică”, deci nu mai au alte argumente de a „ combate” in afara de cuvinte porcoase, de mahala. Acest tip de reacţie dovedește că nu au argumente și combat cu ce-i duce capul, adică căcăcisme. Din păcate cele mai colorate intervenții le au unele cu nume feminine, Lili, Corina, dar nu este pentru prima oară în istorie când femeile sau dovedit a fi mai crude decât bărbații. Folosesc aprecierile de gen, în ciuda celor care nu mai acceptă acest fel de departajări, din care fac parte, sunt convins, și cele doua dudui.

 245. @26 MARTIE 2023 LA 0:00,
  Atunci și Trianonul se poate negocia. R-M a fost o înțelegere care s-a materializat în acțiuni și tratate.
  Dobrogea a aparținut în istorie turcilor și bulgarilor; a fost dată României de către Rusia în schimbul Basarabiei (România a fost de acord cu acest schimb înainte ca Rusia să pornească războiul).
  Iar Ardealul a fost un teritoriu unguresc în care românii au fost lăsați să locuiască, fiind apoi anexat cu violență și ilegal de către România (vrei să zici că localitățile din Spania în care locuiesc majoritar românii se pot uni azi cu România?!)

  @rian,
  Înainte de a publica acest răspuns i-am zis lui dumnezeu să dea cu fulgerul peste mine, dacă pământurile îi aparțin – n-a dat, deci e clar că dumnezeul dumitale n-are nicio treabă cu pământurile oamenilor.
  Cele mai vechi civilizații din lume – chinezii, indienii, irakienii, iranienii – sunt mai vechi decât dumnezeul creștin, au trăit și vor mai trăi multe mii de ani în afara legilor (strâmbe, dacă mă întrebi pe mine) creștinismului.

  @ZET,
  Are în spate povești de naționaliști proști; am explicat de ce niciunul dintre acele teritorii nu este românesc.

 246. @@zet ,adica zati!!E clar ca esti un pndlist nebun (editat) Judeci precum criminalii tai Cata lume ati ucis in pandemie (editat),cata lume ati inchis cu ,,securistii ”precum Coldea ,lume nevinovata ,cu dosareintocmite la comanda Sunteti atat de rai ,boaitelor incat ma mir ca nu crapati toti intr-o noapte(editat) !Pe cati i-ati ars prin spitale liota de ticniti Hotilor!Ati ars tineri la Colectiv Voiati la ciolanAti pus o (editat)care va tine acolo sus ,un antiroman ca si voi Vine ea scadenta !Credeti ca daca ati scapat cand ati facut genocidul cu 11000 de suflete care va cereau drepturile sau cand ati ucis mii de muncitori la Grivita si Lupeni, gata ati scapat ?Nu boaitelor veti da socoteala mai devreme sau mai tarziu Acum va faceti legi ca sa va aparati de furia oamenilorAti marit pragul raspunderii penale tot in acelasi scop Pe nationalistul patriot Dragnea l-ai bagat la puscarie pentru o fapta minuscula (editat) ordinare ! (editat)cu ADNul schimbat pe 10 august 2018 in PU de nationalistul patriot Dragnea Ati esuat tara (editat) Mars la baut (editat).. s(editat)cu diplome si (editat) !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.