Șoșoacă și Simion încep să primească ce merită

Sunt destui care cred că mârlănia, țățismul, mahalaua ca atitudine, violența de limbaj și chiar violența fizică sunt instrumente ale ”dialogului sincer cu electoratul”. 

În istoria parlamentară postdecembristă a României au fost mulți de teapa asta: unii instruiți, chiar foarte instuiți, cum a fost Vadim Tudor, alții bâtă, ca Vasile Moiș (îl mai țineți minte?), ăla care, cu toată facultatea lui de drept și cu toată avocatura lui, pe la începutul anilor 90 era un etalon al comportamentului de cârciumă. Sau mai nou, Daniel Ghiță, de la PSD, sportiv inteligent ca pumnul dar și băiat de cartier care nu ezită să ne aducă aminte, atunci când se chinuie să facă pe patriotul, că golănia poate să țină loc de discurs la tribună, justificând astfel versurile ”Mușchii mei nu are carte/ Și lovește parte-n parte”. Și ca ei, mulți alții, cam de pe la toate partidele trecute sau actuale.

Dintre aceștia, s-au despris net două personaje al căror comportament toxic amintește că abjecția nu are niciodată limită: Diana Șoșoacă și George Simion. Alcătuiți din aceeași plămădeală politică, înhăitați inițial în același partid, după un scandal de pomină dintre ei a luat-o fiecare pe propriul drum în căutarea puterii. Pentru că, să nu îmi spuneți că ființele-astea două vor binele României, că nu vă cred. Și ei vor puterea, la fel ca toți ceilalți, în rolul lor de marionete.

Ca instrumente principale de comunicare, cei doi utilizează ce am amintit la început:  mârlănia, țățismul, atitudinea de mahala, violența de limbaj și chiar violența fizică, plus telefonul prin care transmit fidelilor ce fac și ce zic.  Madam Șoșoacă excelează, adăugând la repertoriu urletele.

La rândul lui, Simion, ușor mai ponderat, nu se dovedește cu nimic mai puțin toxic, el adoptând comportamentul unui golănaș de cartier. E ăla care vine la tine cu o atitudine aparent bândă, care se preface că te ia prietenește pe după umăr cu mâna stângă, ca să-ți șoptească la ureche lucruri importante, dar având mâna dreptă pregătită să-ți ardă una la ficați, că doar acolo nu rămân vânătăi, ci doar dureri. Din fericire, pe-asta n-a făcut-o, dar nu m-ar mira să o facă, pentru că anul electoral 2024 e de abia la început.

Astfel acționând și comunicând, bașca utilizând metode discrete, bolșevice, de organizare a ”luptei de clasă”, cei doi au reușit să atragă mulți adepți, într-atât de mulți încât AUR-ul lor a intrat în parlament.

Acum, cică, partidul ăsta s-ar bucura de 20 % intenție de vot, iar despărțita Șoșoacă, care și-a făcut propriul SOS în tigaia politicii românești, ar avea și ea vreo 6 %. Procentele-astea i-au făcut să creadă că de fapt sunt mai multe, mult mai multe și, mai ales, i-a făcut să creadă că poporul îi iubește și îi urmează, cam cum credea și Ceaușescu, în faza incipientă a cultului personalității. Uite că nu e așa, iar miercuri seară, la protestul camionagiilor și al fermierilor, au luat contact cu realitatea, fiind huiduiți și alungați. Încep, așadar, să primească ce merită.

Oricum, și protestul ăsta are un cântec. Desigur, oamenii au absolută dreptate să facă scandal și să ceară guvernului măsuri de sprijin care să le faciliteze activitatea. Dar, prin neasumarea lui inițială și fără un anunț prealabil făcut de către vreo asociație, de vreun sindicat sau de vreun partid, protestul a fost dubios din start, până când deputatul Daniel Zamfir, de la PSD, a dezvăluit că, de fapt, de organizare s-a ocupat asociația FORT, condusă de un parlamentar AUR, Augustin Hagiu. Așa o fi. Dar, de ce nu a existat niciun anunț? E simplu de răspuns: Pentru că așa acționează acest partid, cu discreție, prin neasumare publică, pe mutește, ca să pară că totul vine de la popor, nu de la politicieni, nu de la ei, metodă bolșevică 100 %, de ilegaliști din alte vremuri. Treaba lor, nu asta contează.

Contează că, alături de posibilii membri AUR care au pornit acțiunea, la protest au venit și mulți, foarte mulți șoferi de TIR sau fermieri care nu au nicio treabă cu partidul acesta și, cu atât mai puțin, cu SOS-ul madamei, ei nedorind altceva decât să li se rezolve revendicările.

Intuind că e rost de ceva populism, Diana Șoșoacă și George Simion s-au dus să discute cu protestatarii, să ia pulsul, să afle, domnule, de la talpa țării care e realitatea, ca și cum n-ar fi știut. Ei, aș! Știu, dar până acum nu dibuiseră niciun câștig electoral pe segmentul ăsta.

În replică, șoferii și fermierii, care nu sunt nici golanii din galeriile echipelor de fotbal, nici smardoii cartierelor, nici foștii ofițeri de Securitate care plâng după vremurile apuse, nici apropiații sau lucrătorii Ambasadei Rusiei și nici amețiții care cred că dacii au inventat limba latină, roata, focul și universul, așa, în general, ci oameni care muncesc din greu, i-au huiduit și i-au alungat de la mitingul lor neorganizat, de la marginea Bucureștiului, arătându-le că nu dau nici doi bani pe lătrăturile Șoșoacei și nici pe șuierăturile șerpești ale lui Simion.

Acum, iată: În afară de percepția propriilor adepți, așa sunt văzuți cei doi și partidele lor de restul românilor, niște elemente toxice, românii dându-le ce merită: huiduieli. Și e bine așa. E util și salubru. Prea marea încredere pe care o dovedesc Diana Șoșoacă și George Simion în rolul lor de salvatori ai neamului e și ea utilă și salubră, pentru că încrederea asta deșartă îi va elimina din prim-planul vieții politice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

47 de Comentarii

 1. Circari ieftini,se fac ca se cearta ,să atragă voturi,vor sa acapareze proteste spontane,niste paraziti.

 2. Ca sa mai popbtina niste voturi in plus, cele doua maimute auriste au gasit momentul prielnic de a juca rolul sustinatorilor acestui protest. Cei doi marlani au destul de multi admiratori si sustinatori din cauza ca pe plaiuruile mioritice post ’89 marlania este in floare si marlanii cresc ca ciupercile dupa ploaie.
  Este acelasi gen de admiratie toxica, asemanatoare cu admiratia care l-a impins pe tronul Cotroceniului pe un incapabil si nesimtit ca Iohannis, sau un ghiolban bandit ca Petrov.
  Nimic nou in politica rromanistaneza……[Rumburak]

 3. Ce greață produce acest Stoian,un rezistoc imbecil care nu realizează că cu cât îl înjură pe Simion cu atât AUR crește în sondaje.Nu sunt simpatizant AUR dar când vezi astfel de specimene în frunte cu Tapalabă te apucă voma ca,,invazia ilegală și neprovocată”

 4. In articol se amesteca lucrurile pentru a servi mai bine niste scopuri. Nici nu e de mirare, cred ca macar unii daca nu chiar multi s-su lamurit ce hram poarta autorul. Simion si Sosoaca nu-s pe picior de egalitate. Cineva e cu misiune acolo.

 5. Transportatorii nu cer lucrul cel mai important, ca Guvernul Romaniei sa se implice activ pentru ca Romania sa adere la Spatiul Schengen astfel incat sa nu mai existe cozi si timp mort la granitele cu Ungaria si Bulgaria.

 6. Nea Ilie mârlănia, țățismul, mahalaua, fascismul, bolsevismul disimulat in political corectness sunt carateristici ale intregii clase politice, de la soft, mild si pana capetele extreme reprezentate mai mult sau mai putin de cei doi amintiti in articol, desi incape tot parlamentul si aparatul guvernamental si prezidential, plus o parte buna din societatea civila. Dumneata, ca de obicei, tot prin intermediul unui filtru cu standarde multiple pentru acelasi topic, vezi doar in partea care iti convine.
  În cartea sa, „The Bureau”, William C. Sullivan îl citează pe Charlie Winstead (unul dintre ceo 3 agenți care împreună cu Clarence Hurt și Herman „Ed” Hollis) l-au împușcat și ucis pe John Dillinger, spunând: (la p.27), „Când investighez un om și demonstrez că este un criminal, dacă nu lucrează deja pentru guvern, ei îl vor angaja. Dacă are deja o slujbă guvernamentală, odată ce au auzit că este un escroc, îl vor promova. Infractorii din Congres se simt confortabil doar cu alți criminali.”
  E un model occidental implementat cu rabdare, cu parfumul local inevitabil. Să mai zic că economistul Murray Rothbard declara că „Statul este o bandă de hoți în general – cei mai imorali, hrăpăreţi și lipsiți de scrupule indivizi din orice societate.”

 7. sosoaca si Simiou Betivul sunt doua hiene poolitice de scoala noua,Sosoaca cu legatura directa la ambasada rusa,Simiou Betivul prin interpusi gen Lavric sau gen Chelaru
  Daca serviciile si-ar face treaba, cand au tara pe mana,nu ar mai fi nevoie sa inventam dusmanii

 8. Aici,nenea Ion Stoian desca veche a vechiului regim ramas tot desca veche a acestui regim,
  realmente jubileaza de placere pt.ca „golanii”Diana Șoșoacă și George Simion
  cu „un comportament toxic”,au fost alungati de la protest.
  „Protestul a fost dubios din start, până când deputatul Daniel Zamfir, de la PSD, a dezvăluit că, de fapt, de organizare s-a ocupat asociația FORT, condusă de un parlamentar AUR, Augustin Hagiu.”
  Insa ce vedea nea SToian? Ca ei,”șoferii și fermierii, care nu sunt nici golanii „și „nici amețiții care cred că dacii au inventat limba latină, roata, focul și universul, așa, în general,
  ci oameni care muncesc din greu”
  oare dacii si restul generatiilor pina azi n-au muncit din greu si de ce ii exclude nea Stoian ?dacii erau „golani,ametiti „?
  pe ce ecran a vazut filmul asta ?
  Pe ecranul pe care s-a nascut ieri ,un mercenar ,unul in plus al Cotidianului-Casa „seraphim”?

 9. …totusi, cateva motive pt a vota aur:
  -am construit o casa si mi-a luat-o banca;
  -am sadit multi copaci si i-au taiat austriecii;
  -am facut trei copii: unul a murit la intrarea in spital, unul se drogheaza, al treilea s-a stabilit in strainatate;
  – am muncit 45 de ani si mor de foame cu o pensie mizerabila;
  -am platit taxe si impozite si nu am scoli, spitale, drumuri…
  …recunosc, pentru toate acestea eu sunt vinovat pentru ca:
  -am fost naiv si i-am votat mereu pe cei care, la patru ani, si-au dat seama ca exist;
  -am iesit in strada, ascultand cantecul de sirena, impotriva celor care stiau de existenta mea in fiecare secunda, am muscat mana care m-a hranit;
  -nu am reactionat niciodata vazand cum celui asemeni mie cei pe care i-am votat ii fac rau, il asupresc, il strivesc;
  …iata de ce, dupa atatia ani pierduti din vina exclusiva a mea, risc pentru ultima data, votand altceva!…nu mai am ce pierde, nu ma mai intereseaza cine ma va amagi in continuare, stiu numai ca nu vreau sa o faca cei care au facut-o pana acum…

 10. Păi și? Asta vă frecă pe voi? Veți vedea la urne ce-și doresc românii…

 11. acest regresisto-neomarxist ilie,ma convinge de fiecare data ca trebuie sa votez aur la alegeri.in tot raul e si un bine.

 12. Sigur că dacă se ducea ciocacu să se întâlnească cu fermierii , era de bine ? El , un lucrător și apropiat allabasadei amerloce, ne duce și conduce cu mândrie capitalisto-hoțară pe cele mai înalte culmi ale celui de-al treilea răzbel mondial? Apropo, nu ajutăm și Yemenul, că cam e atacat, nu o mai băgăm p-aia a lu odobeasca -„Vom continua să susţinem lupta” Yemenului ,,pentru independenţa sa, integritatea sa teritorială şi suveranitatea sa atât cât este nevoie” ? Aaaa , asta e ,, diferit”- valorile democrației se termină și încep după cum ne ordonă imperialismul amerloc? SLAVĂ PĂCII, ipocriților !

 13. Am vazut in direct. Si pe Simion si pe Sosoaca. Nu i-a huiduit nimeni. Cei huiduiti ereau Couca si Ciolacu care au pus militia politica sa opreasca protestul. S-a calcat constitutia de catre militie. Sefu balbait Predoiu care a facut revelionu cu evvreii interlopi in elvetia pe banii evvreilor tremura de frica la o televizoune. Sima.

 14. Politica sa stea afara din miscarea sindicala, sub orice forma ar fi ea.
  Miscarea sindicala sa stea afara din politica.
  Sa vina cu cereri clare. Asteptarea batjocuritoare interminabila la trecerile de frontiera PTF, nu poate fi un mare succes oricat ar incerca Ciolacu sau Rares Bogdan sau alt de la PNL sa para ca este, cand este o umilinta sau ramane in continuare.
  Cat timp vin si protesteaza nu li se poate lua acest drept de Ciuca, Ciolacu sau Iohannis.

 15. @ Vanatorul de troli 13.23…Ai dreptate…Dar solutia NU este vrajeala cu AUR….Sosoaca merita votata, George Simion NU merita.

 16. Bai stoian, sluga slugii lui coldea, las-o ba jos ca macane.
  Ambii scandalagii sunt niste bieti diversionisti cu misiunea de a duce in derzoriu miscarea antiglobalista.
  In 2019 scroafa era userista iar in 2015 magraoanul era in alianta de oengeuri dirijate de mungiu pipipidi.
  Asa ca a se slabi bai slugilor globaliste, stim ce vreti si tu si cei doi mascarici.

 17. Cred ca e invers, una e o diversionista, in tandem deja cu cel mai mare partid, iar celalalt lupta fara compromisuri motiv pentru care va fi din ce in ce mai atacat, dar daca ne-o spui tu mai ales ca nu dai nici un motiv, ar trebui sa te si credem ??

 18. „amețiții care cred că dacii au inventat limba latină, roata, focul și universul”
  super tare . mi-ati facut ziua frumoasa !

 19. Pai mai alegeti inca un „profesor” ca astia sunt diplomati, nu injura, nu va baga in seama, cheltuie in tacere din bugetul tarii, si….mai e si neamt(vrem o tara ca afara). Sau un geolog, profesor, mareeeeee politician, mare Leviatan:)))). Mai vreti exemple? Nu v-ati fript destul in ultimii 30 de ani? Mai bine alegeti un Cizmar patriot, un OM iubitor de tara decat toti lupii in piei de oaie.

 20. Românii sânt in general un popor inteligent și oportunist și încep sa.si spună cuvântul, hotărât și cu determinare,s.a văzut în PANDEMENTA incepe sa se vadă și cu aceste proteste,unde se vedeau cate un tuciuriu cu nasul încovoiat și gura mare,care vroia sa provoace,fara succes ,clasa politică nu mai este legitimă și este contestată total ,deoarece doctrinar sânt toți contrară principiilor și gândirii românilor.La vot vor fi spulberați toți paraziții,nu lipsește mult și vor fi măturați de o revolta colectivă nemavazuta,unde toți tuciurii cu guri mari și nasuri incovoiate vor fi ciolaniti pe măsură.

 21. De parcă Simion sau Sosoacă au îndatorat țară ,au mărit taxele ,acciza și impozitele și-au pus pe tavă țară intereselor străine,nu cancerul PSD și PNL ,ajutat din urmă de ong usr ,care a pus capac economiei prin acel act de trădare națională PNRR scris de descultul și trădătorul Ghinea,,care în schimbul unor trotinete ș-au vândut intereselor străine ,pe toate aceste partide le-am văzut în cei 33 de ani ce-au făcut , adică nimic pentru țară și cetățean,nu mai crede nimeni balivernele sistemului ,ăsta este de fapt disperarea multora,va pierd teren

 22. „dialog sincer cu electoratul”
  Care presedinte, ministru, parlamentar a avut un „dialog sincer cu electoratul” ultima oara?
  PSD-PDL-USR primesc ceea ce merita!
  Ati plantat scandal, hotie, „educatie”, mita, placute suedeze, acum cultivati rezultatele!
  Prea mult ati mintit acest popor! Prea multi romani au plecat din tara din cauza voastra!
  Va exterminam la alegeri! GHINION!

 23. Ciolacu e la m Athos, se pocaieste, nu are timp de problemele fermierilor/transportatorilor lui oricum ii intra salariul luna de luna si daca ramane somer are presupusa nevasta, ca reciclata nu ramane daca nu-s firfirei, are o patiserie, nu moare de foame ca un sofer sau fermier care a ramas in pana sau cu marfa nevanduta pe baza de ajutor pt straini si luat pielea de pe roman prin taxe/impozite. L-am auzit pe Simion la un TV nu era asa de galagios cum spune presa care are nevoie de senzatii tari ca si in Koreea de sud unde presa s-a ”ocupat” de moartea unui actor cu Oscar. Nu-l simpatizez, dar poate fi o alternativa. Precupeata Sosoaca cu fuste de la usa cortului chiar e stresanta. Daca rationam cum Guvernantii au rezolvat cu greva din invatamant unde s-au inteles 40% crestere si in presa nu a ajuns decat 13%, dar nici aceia nu-s siguri pt ca apar stiri contradictorii. Atunci sunt slabe sanse ca protestatarii sa primeasca un raspuns favorabil poate o promisiune mincinoasa cu atat mai mult ca nu le pasa guvernantilor, iar UE vrea sa desfiinteze agricultura si sa „cultive” eoliene, fotovoltaice si viermi in loc de lapte, carne, paine. Asa CA CIOlacu va da fericit din coada la Bruxelle daca reuseste sa desfiinteze fermele si sa vand pamantul samsarilor.

 24. Sosoaca și Simion au fost inventati și instruiți de securiștii neocomunisti să acapareze voturile nemulțumiților din Pandemie și din ultimii 34 de ani de crime ,hotii,sărăcie și bejanie,că mai apoi să le deturneze tot in direcția și chiar și mai rău, la ordinele celor care i.au inventat,idioților!

 25. Atenție politicieni de la putere și din opoziție ! Puteți dormii liniștiți. Fermierii, transportatorii, șoferii și tractoriștii nu vor politizarea protestului lor prin implicarea politicienilor. Din acest motiv discută doar cu jandarmii. Pentru situația în care ar veni la guvern, pregătiți un grup de femei de serviciu nemembre de partid ( dacă aveți cumva ) să-i primească și să le explice că nu au cu cine să discute pentru că tot restul personalului este implicat în politică și nu vor să le încalce dorința lor de a nu se politiza protestul. În rest, Dumnezeu cu mila și proștii cu speranța.

 26. …pt gmbplay…iti dai seama ca nu sunt atat de retardat sa fi votat vreodata cu astia care s-au tot perindat la putere de peste treizeci de ani…am incercat sa determin un recurs la introspectie pentru cei care au facut-o si care, culmea, o vor face din nou…

 27. Vama Calafat, blocată de protestatari
  Vama Calafat, din județul Dolj, este blocată de mai bine de o oră de protestatarii transportatori și fermieri. În acest moment nu se poate intra în vamă, deoarece drumul a fost în totalitate blocat. CEi care au ieșit în stradă au anunțat că vor sta acolo câteva ore.

 28. In 2023 care se lua de monopolul ucrainian acordat de insusi statul roman la transportul cerealelor, era facut in fel si chip de al, putinisti, de progresistii lui Tapalaga.
  Ca s-a anjuns pana aici nici nu mai mira.
  Vina apartine exclusiv guvernului actual, coalitiei PNL si PSD cu Ciolacu si Ciuca. Iohannis in toate discursurile lui nici el nu mai stia daca era presedintele celor care l-au votat de doua ori. Sau ajutorul lui Zelinski.
  Inanite de Sosoaca sau Simion au fost executivii Ciuca, Ciolacu si Iohannis prin celebra „guvernul meu”.

 29. Stoiane, scrii mizerii, este parerea ta, dar noi, ceilalti, vedem lucrurile altfel: Sosoaca si Simion, pe care ii injuri tu, chiar ajuta oamenii si reprezinta o alternativa viabila la vechile partide care s-au predat sistemului, dar tu nu vezi…

 30. Sosoaca si Simion nu au si nu au avut putere de decizie asupra celor mai importante lucruri, imprumuturi externe si nu numai, negocieririle PNRR, achizitii la preturi si in conditii dubioase de armament doae ca provin de la „partenerul strategic”.
  Au facut un scandal si cam atat.
  De lucruri concrete, altii, cade in apanajul altora din cercurile puterii.

 31. Isi mai aduce aminte careva de aducerea minerilor in Mucuresti de catre stramosul covrigarului de Buzau si al basistilor liberali….Asa sunt adusi de SRI si tractoristii sa desfiinteze opozitia.

 32. Diferenta intre cei doi este ca Simion nici macar fizionomia lui nu il ajuta ca sa para un intelectual cu studii superioare ,iar de ce scoate pe trompa si cum le aseaza el in fraze ca sa ne explice politica ,este cam de riasul lumii.Sosoaca la acest capitol arata cu totul altfel si numai cind deschide gura iti dai seama ca este o intelectuala si cunoaste perfect totul.Intradevar este putin mai nervoasa ,dar asta se datoreaza faptului ca cei care o contrazic nu stiu nimic si nici nu vor sa stie ce se intimpla in Romania.Este foarte complicat sa te pui cu toti ghiolbanii care incearca sa faca politica si nu vad adevarata realitate care exista in Romania.Asa ca se explica faptul ca Sosoaca intradevar devine nervoasa cind are in fata ei toti agiamii care se dau mari politicieni, sau experti in politica.

 33. Șoșoacă și Simion, Godzilla și King Kong, au sărit să ragă așezându-se în fruntea agricultorilor și transportatorilor adunați în protest pe centura capitalei. S-au străduit să provoace o ciocnire violentă între demonstranți și jandarmi – dacă se întâmplau și niște morți și răniți, cu atât mai bine. Pentru cele două creaturi, masa de protestatari e chiar o masă, o pradă, pe care voiau s-o înfulece, metabolizând-o în voturi. Or, așa cum au procedat și profesorii aflați în grevă astă-vară, „tractoriștii” le-au întors spatele celor doi prădători. Nimeni nu s-a aliniat lângă ei, dimpotrivă, au fost tratați cu huo, zâmbete disprețuitoare sau tăcere. Este încă o probă pentru răspunsul la întrebarea: „Pe cine reprezintă AUR și Șoșoacă?”.

 34. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.

 35. Totii anal listii isi dau cu parerea si sunt impotriva lui Simion si Sosoaca. NU EI ci PSD/PNL au facut din Romania cea mai saraca si prapadita tara din UE.

 36. Simion si Sosoaca sunt opozitie controlata, meniti (chiar fara stiinta lor, de ex.) sa distruga orice initiativa onesta impotriva satanistilor de la butoane. Crima prin asociere. Majoritatea oamenilor sunt primitivi in gandirea analitica si vor reactiona pavlovian, preferand sa se indeparteze de ideile vehiculate de cei doi, pentru a se feri de blamul social evident, asociat cu respectivii.

 37. Domnu Intox,santeti o persoana demnă de tot respectul,aveți o inteligenta emoțională, analitică fenomenala și o stăpânire foarte lucidă ,coerenta logica a conceptelor,TOATA STIMA!

 38. Periculosi toxici acești Simion si Sosoaca. Specific partidelor nationaliste, gargara si nimic altceva. Cu astia, Romania inapoi multe zeci de ani.Pe aceștia ii votează plebea încarcerată in spitalele psihiatrice.

 39. Vanatorul de troli spune:
  12 IAN. 2024 LA 12:53
  ORDINUL este pe 10 luni si TOATE unitatile/ dispozitivele/comment-urile!…… Ps. Vine Maia Presedinte, si rezolva tot!. Va fi votata cu 20 de milioane de voturi! Doar este cea mai buna DUOAMNA!!! Doar dupa ce nu va mai plati taxa la CSI, in toamna, va rezolva fermierii, transportatorii, corporatristii, martienii si tot ce MIshCA!

 40. Sosoaca la protestul canadienilor: „Violangiilor!”

  Lupii pe motoare: „Sosoaca, lasa-ne oleaca!”, „Mo-by Dick, la-sa-ne un pic!”, Nas Ne Dogonyat!

 41. Pentru tefelistul ăsta de ziarist asta e problema României. Şoşoacă şi Simion nu sunt cu grumazul sub talpa lui Zelenschi cum sunt Ioahnnis, Ciucă şi Ciolacu, şi de aceia trebuie să-i avem în Parlament, să fie câţi mai mulţi să se lupte cu trădătorii.

 42. buna ziua!
  Ilie Stoian esti tare priceput a trage spuza pe turta puterii actuale care este corupta,incompetenta si tradatoare.
  Respingere lui Simion si Sosoaca este corecta pentru ca ar da argumente puterii corupte sa spuna ca protestatarii sunt manevrati politic .
  Dar nu este imposibil ca la un moment dat sa izbucnesca o revolta in masa impotriva puterii corupte,incompetente si tradatoare. Coruptia si incompetenta este evidenta . Tara e in colaps financiar cu o indatorare de cca. 150 de miliarde de euro. Tradatoare pentru ca pe langa faptul ca s-a instrainat totul pe nimic,interesele strainilor sunt prioritare in dauna romanilor si a Romaniei. In fapt deciziile majore sunt „sugerate” de la Washington si Bruxelles!
  PS.Cazul Schengen ne arata cat de lipsiti de demnitate,de incompetenti si de slugi umile sunt cei care au puterea in Romania. Cu Austria nu e nimic de negociat privind intrarea in Schengen! Austria pur si simplu isi bate joc de Romania,ne umileste si o face(presupun) la ordinul unor puteri . Care sun aceste puteri? Una din ele este un partener si alta mai din est?
  E o ipoteza rezonabila?

 43. Simionel si Shosho au primit din prima zi ce merita. Pe voi v-a prostit analistul Coti care avea nevoie de un partid pentru prietenul sau bosho. Intre timp s-a lamurit si el cum mizeaza tot timpul pe un cal mort sau aproape mort. Nene, viitorul nu este al boshorogilor, nici al babelor nevorbite, nici al femeilor in prag de menopauza, el este al tinerilor. Mizeaza pe tineri, vorba radioamatorilor: „mai bine in Eter decat in Formol” !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.