Șoșoacă Mare contra cu Șoșoacă mic

Știți cum arată lupta Vulpiței contra lui Viorel în varianta politică? Exact ca Diana Șoșoacă pornită contra lui Silvestru Șoșoacă. Dar nu acasă, în bucătărie sau în pat, ci în partidul SOS (Șosoacă or Șosoacă?).

„Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat. Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie. Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap”, a zis vulcanica Diana Ivanovici Șoșoacă.

SOS-ul celor doi Șoșoacă este un partid zgomotos și se vrea și generos. Se zbate pentru „a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”. Madama se teme sau se face. S-o fi speriat de o umbră sau o fi aflat că oarecine din servicii stă pitit în spatele sau înlăuntrul grupării sale. Sau numai vînturile gîndirii care o animă pe Madamă îi stîrnesc asemenea spaime. Dumnezeu știe!

De mirare că zgomotosul personaj nu și-a amenințat bărbățelul și cu o „plîngere penală”. Balamucul pe care îl stîrnește de fiecare dată se încheie mai totdeauna cu o asemenea concluzie. De data aceasta. s-a mulțumit cu „salvarea sufletului”.
După felul în care a răspuns, consortul Silvestru Șoșoacă (prim-vicepreședinte SOS) mă face să cred că ne aflăm în fața unei versiuni politice a scenetelor dintre Vulpița și Viorel.

„Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid” (Silvestru Șoșoacă)

Coliziunea celor doi nu merită mai multă atenție. Nu m-ar mira ca un asemenea scenariu în ton minor și cu iz de mahala să fie opera consultantului Cozmin Gușă. Sau a unuia de teapa lui.
Figuranții din acest episod i se potrivesc de minune!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 23

64 de Comentarii

 1. În acest an electoral se redeschide stagiunea marelui Dramaturg I.L.Caragiale, vom revedea râzând sau plângâd celebrele piese ale maestrului care sunt mereu actuale şi ne caracterizează ca popor şi nație, vom avea actori celebri care s-au consacrat pe scena politichiei româneşti şi care vor face deliciul publicului dezorientat şi mereu înşelat de gazete dea lungul veacurilor şi î-mi pun mereu întrebarea : eu cu cine votez?

 2. …lasati, domnu autor, a vazut toata lumea ca serviciili, de data asta, este blonde…soso masculul este la varsta crizei asa incat este riscant pt soso femela ca soso masculul sa nu se scufunde in blondimea serviciilor…chestia cu gusa este absolut gratuita, se potriveste aici precum nuca in perete…

 3. circ hell-ektoral. eu ma ‘SUPAR’, tu te „superi”, un „scandal” care va justifica anumite actiuni din spatele circului.se vede ca doamna este educata de servicii. diversiune. se cunoaste ca rumanu’ este „cascat” la circ si scandal. atat de „cascat”, ca nu-i mai trebuie nici mancare, nici drepturi, nimic. aceste animale politruce – si ma refer la FERMA – stiu exact cum au fost spalati creierii rumanilor de 34 de ani. au iesit din socialismul „omului de stiinta” lenutza cea epilata „pa frunce”, unde au facut ceva scoala pe langa ideologia masinii de spalat minti, si au intrat brusc in „democratia originala” a serviciilor de spionaj puse pe praduiala. educatia si scoala scoase pe tusa, rumanii spalati pe ochi si creieri de te-ve si show-uri absurde etc.. normal, ca totul functioneaza perfect pentru „ei”, in detrimentul oamenilor. continuati cu nanel.

 4. ministra de interne (organism de fortza!) Carmen Dan isi gasise „gandaci” prin priză:
  -ce s-a mai auzit?
  (or fi fost tot 22 iul. 2016 · Ron Weiner si David Geclowicz, cei doi israelieni acuzati ca au spionat familia procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi, au fost plasati in arest …)

 5. Un subiect gras pentru tv-uri! Da in sodo ca într-un sac de box! Daca nu apari pe tv, nu exiști! Miroase de la o posta că e un scandal regizat. Ce m-a deranjat la Sosi? Lupta cu Simion in parlament făcând jocurile monstruoasei coaliții!

 6. ‘Demență totală’, se face caz de o telenovelă politico-amoroasă a ‘familiei partid’.

 7. Aoleo .. matahala patriotului naționale divorțează. Kuzmine și axoane , fiți pregătiți cu vă aterizează în brațe duamna

 8. Mahalaua românească în acțiune! Dacă merităm premiul Nobel pentru ceva, e pentru un mahalagism fără egal, unic, apoteotic și irepetabil.

  Iar încercările – avortate ab initio – de a descoperi sensuri absconse în gesturi sau afirmații idioate, sunt pur și simplu de noaptea minții.

  Pesimistul spune: „Mai rău nu se poate”!

  Iar optimistul răspunde: „Ba da”!

 9. Şi totuşi e stare de veghe
  Şi totuşi murim repetat
  Şi totuşi mai cred în pereche
  Şi totuşi ceva s-a-ntâmplat

  Pretenţii nici n-am de la lume
  Motoarele lumii sunt stinse
  Reţele pe căi au căzut
  Un mare pustiu necuprins e…

  Afară roiesc întunerici
  Aici suntem noi luminoşi
  Se ceartă-ntre ele Biserici
  Făcându-şi acelaşi reproş

  Si tu si iubirea exista
  Si moartea exista in ea
  Imi place mai mult cand esti trista
  Tristetea de fapt e a ta

  Genunchii mi-i plec pe podele
  Cu capul mă sprijin de cer
  Tu eşti în puterile mele
  Deşi inchiziţii te cer
  Ce spun se aude aiurea
  Mă-ntorc la silaba dintâi
  Prăvăl peste tine pădurea
  Adio, adică rămâi

  Şi totuşi există iubire
  Şi totuşi există blestem,
  Dau lumii, dau lumii de ştire
  Iubesc, am curaj şi mă tem

  Totusi, iubirea Adrian Paunescu, Tatiana Stepa.

  Sa ne luam ragazul pentru a citi un vers si a asculta o melodie ca sa nu ne copleseasca uratul.

 10. Sosoaca i-a depasit si pe Ponta si pe Basescu in mitomanie! Femeia asta nu are nicio limita a bunului-simt. Nu numai ca-si pune poalele-n cap in public, dar isi spala si rufele murdare din familie in vazul tuturor. Chestia mai grava e ca se gasesc destui naivi care s-o creada si s-o crediteze cu virtuti pe care nu le are.

 11. „Nu m-ar mira ca un asemenea scenariu în ton minor și cu iz de mahala să fie opera consultantului Cozmin Gușă.”

  Maeste, stiti ca asta nu e adevarat, dar nu scapati nicio ocazie sa va luati de Gusa, cum nici el nu scapa! Si mai vorbeati despre unirea romanilor in jurul unui proiect de tara, personaj politic sau idei.

 12. Unde s-a ajuns? Ii reprosam cuiva ca a murit cand multi altii au murit. Ii reprosam cuiva ca deplange moartea cuiva si nu pe a altuia….

  Asta mai lipsea ca lupta politica sa se reduca la cearta dintre doi soti, eu am inscris partidul, ba eu sunt presedintele…
  Dragi SOSisti, nu va ingrijorati, cei doi soti vor face pace in fiecare seara iar a doua zi o vor lua de la capat pentru a va tine pe voi, alerti.

 13. Doamne ferește să divorțeze ăștia doi! Nu vom mai putea să-i spunem Șoșoacă, nume ce i se potrivește, va trebui să folosim anonimul Iovanovivi.

 14. Stie cineva de câte ori a divorțat Cornel Nistorescu? Cati copii are? Cui face pârtie la alegeri?

 15. Un partid de apartament, nu intra in Parlament, ca n-are atatea voturi. Oricum, ce ia, ia de la aurari. Mijto !

 16. Comentatrul AXON , a spus ieri ca singurul partid politic care nu tradeaza tara , este partidul comunist ! S-a referit el la PCR , sau la un partid autoritar dar cu fata umana , cum este in China de pilda ? Ca fiind viabil in cazul Romaniei ?

 17. Acesta este modul în care s-a făcut întotdeauna politică în această țară: mahalagismul. Cine nu este înzestrat de la natură sau nu se califică după multiple şi grosolane tăvăleni inițiatice, nu accede în cele mai înalte funcții în stat. De aia nu pot ieşi în față oamenii de calitate. Acum înțelegem de ce românii nu mai merg la vot, nu fac politică, nu vor să mai audă de politicieni şi matracucele lor, preferând la schimb grădinăritul, plimbarea cățelului şi bârfa la birt? Nu se mai lasă uşor păcăliți!

 18. Era fatal sa se intample mai Devreme sau mai Tarziu ce se intampla abia acum, in anul decisiv pentru CONTINUITATEA Partidului si a Securitatii…Cand te bagi in Taratza te mananca porcii, zice o vorba, in acest caz porcii grohaind plesnindu-se cu raturile ca sa puna stapanire pe Troaca…ShoshoTROACA…Ma mir ca nu a aparut si o MACETA in acest joc de glezne…Nea Cornel nu-si da seama pe cine ataca, pe cineva mult mai guraliv in cruciada comuna contra „prostocratiei” si a STATULUI SUVERAN Ucraina…Pe cineva care NU VREA DECAT INGHETZAREA IN PROIECTUL DIN 1989 care a prelungit PROIECTUL, tot SOVIETIC, din 1947…Frumusetzea e ca toate ATACURILE LA ShoshoTROACA, nu numai ale consortului, SUNT ATACURI IN FAMILIE!!!

 19. Trei tineri (15 – 19 ani) au folosit un spray cu gaz sau vopsea și o brichetă pentru a-l incendia pe un localnic de 54 de ani, potrivit ziaruldevalcea.

  Motivatia hahalelelor, au glumit. Au si transmis gluma online. Educatie a la Soso.
  Se intreaba cineva, ce vor face maine? Dar, ce vor face maine cei care astazi, i-au apreciat?
  Sa mai intreb ce au avut de zis parintii lor, daca au?
  Barbatul incendiat a ramas cu traume psihice.

 20. Maestre, consultant politic rimează cu analist politic? Unu’ căpușe la Mossad, altu’ sifon la Securitate în anii 80! Lache cu Mache, Lolek cu Bolek! Unu chel altu’ obez! Râd de mă prăpădesc! Carpați fără, țuică din pufoaica, mămăligă cu ceapă încolțita! Analiști de tomberon! Când te bați de musca, debitezi aberații!

 21. E clar mâna CIA-KGB şi a masoneriei aici! Altfel nu ar fi existat probleme în paradisul de partid! Îmi imaginez seara înainte de culcare… nea Silvestru ațipit în pijama… uitându-se mai mult adormit la interviurile pupincuriste de pe Irealitatea… şi la un moment dat se lasă patul vreo 40 de centimetri… şi se aude un pârț de se cutremură pereții şi cade lustra… Godzilla s-a retras la depou!

 22. Circ pentru pelikanezi. Despre alegeri, a lamurit tov Stalin problema cu ani in urma. Jos comunizmu’ si let’s go Brandon!

 23. Asta e > si cu Shosho „am glu-mit”. Este exact acelasi lucru, doar alte dezastre. Las’ ca ne-am razgandit, acum „glu-mim” cu altul, cu Puric, cel care glu-meste cu propriul lui nume. „Am glu-mit” 25 de ani cu ala intr-o ureche si inca mai vezi ce a iesit. Asa suntem noi, glu-meti.

 24. De ce in multe Tari numite democrate sau nedemocrate, unii cetateni vor ca opozantii sa vina la putere? Harmalaia si harababura mondiala este o realitate. Cei care au fost selectati, impinsi, sustinuti in dregatorii Statale si Suprastatale nu au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor si al nazuitelor cetatenilor. Este pericol sa se compromita Institutiile, Organizatiile, Aliantele Statale si Suprastatale.Cetatenii considera ca este mai intelept sa fie schimbati dregatorii actuali, decat compromiterea Institutiilor, Organizatiilor, Aliantelor Statale si Suprastatale, dar nimeni nu poate garanta ca noii dregatori vor aduce raiul pe pamant. Nimeni nu poate sti intentiile si interesele ascunse ale doamnei Sosoaca sau ale altor opozanti din Romania, Germania, Spania, Rusia… Napoleon a inceput prin apararea Revolutiei Fraceze si a ajuns sa imparta Europa intre neamurile si prietenii lui.

 25. Minciunile cele mai iscusite sunt impachetate in adevar. De exemplu la 4 adevaruri verificabile si evidente se adauga o minciuna, pentru a dobandi credibilitate. Asta este si tehnica Dianei Șoșoacă pentru a-si prosti sustinatorii. Minciunile amare ale Dianei Șoșoacă sunt mai usor de inghitit daca sunt invelite de o pojghita dulce de adevaruri cunoscute si recunoscute. Asta este arta inalta a perfidiei prin minciuna. Dar ea nu este singura care se foloseste de asemenea viclenii, istoria este plina de exemple, ce este nou este auditoriul pentru ca se nasc si cresc mereu alti oameni dispusi sa ingita minciuni invelite in pojghite de adevar. Povestea „Capra cu trei iezi” este mereu actuala pentru ca se bnasc mereu noi ascultatori ai povestii.

 26. Repet: ce părere are Profeteasa Mishteaux despre această telenovelă cu aromă de saga națională? Cine va cîștiga: Șoșoaca sau Șoșocul? Ce procente va obține Partidul Șoșokar?!
  Nu ne mai ține în suspans, bestie prevestitoare! 😂

 27. „De ce in multe Tari numite democrate sau nedemocrate, unii cetateni vor ca opozantii sa vina la putere?”

  Din acelasi motiv pentru care se roteste sacul cu soareci, daca ai auzit.

 28. Spuneam la 12:12 – Nici ca se putea sa nu se versifice un EPITAF pe locul de veci al FACATURII cominternist-securiste rezervat anteportas, un epitaf compilat semnificativ pentru aceasta categorie de politruci ai proletcultismului BOLSEVIC de un alt BARD
  al ceausismului stalinist…SCLAVETELE SOVIETIC „Ce-i de facut?/Was tun?-Lenin/Was ist zu tun?-Cernisevski” a fost scos la produs de ieri de catre dez axon natu rollasonat si vad ca recidiveaza cu toate ca l-am tras de urechile clapa uge…Cica Chiba BOLSEVICA e un paradis democratic cu „partid(UNIC COMUNIST/BOLSEVIC!) autoritar, dar cu fatza umanoida”, fapt confirmat de ZECILE DE MII de EXECUTII PRIN IMPUSCARE a OPOZANTILOR, DISPARITIILOR DEFINITIVE, INTERZICEREA LIBERTATILOR DE ORICE FEL, SCLAVAGISM MODERN la BANDA pentru ca BANDITII IDEOLOGIEI GENOCIDULUI sa AMENINTE Lumea LIBERA…

 29. Doamna Sosoaca a prezentat cu deosebit talent, amestecul ambasadei Rusiei in viata disperatei sale famiglii si a disperatului partid S.O.S. Femeia are dreptate: trebuia sa asculte si sa execute ceva ordine mosckovite, si n-a mai rabdat, a dat totul pe fata! Femeia asta este patrihoata neamului romanesc! Inca vreo 2-3 sosoace si ramanem fara teritoriu national! De ce sunteti asa carcotasi, nu stiu!

 30. Urmeaza in maxim 2 luni autocompromiterea lui simion, al doilea acoperit care isi va indeplini misiunea de ducere in derizoriu a rezistentei antiglobaliste.

 31. Din SOROS prin anagramare s-a nascut SOS RO. Aceasta este marturia de credinta a Dianei Sosoaca.
  SOROS -> SO ROS -> SOS RO

 32. Nea Cornele, s-a mai vazut Kramer contra Kramer, așa că Șoșoacă contra Șoșoacă, n-ar fi ceva de neînțeles…

 33. Ce delira ShoshoTROACA pana de curand? Ca FACATURA Comintern-Securitate Sos provine de la ShoshoTROACA, un fel de predestinare rasputinoida sub acoperire!!! Daca pana si Shoshoaca Mic s-a saturat de ShoshoTROACA Mare nu mai exista cale de intoarcere, mai ales ca A DEMASCAT TREI OFITERI DE LEGATURA cu ambasada URSS!!! Unul e celebrul securistoid Lazar Rus-ul care a ingropat cu avant
  DIVERSIUNILE Securitatii Condrea si Caracal!!! Nu lipseste MESTERUL Manole care e PROFI in FALSIFICAREA PREZENTULUI si TRECUTULUI ISTORIC al Romaniei si al Lumii, camarad cu doru popescu APATRIDUL ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIZAT…

 34. AXON + Ce-i de facut : Ati lovit o tinta dureroasa , cine tradeaza tara ? PCR , sau urmasii lui . Postacii PSD nu servesc , le-a mincat pisica limba . O exceptie notabila Charlie ,care a inteles nu atit gravitatea intrebarii , cit mai ales a raspunsului .Dar , chiar si el se abtine vizibil .

 35. Madam Sosoaca trebuie sa elimine mahalaua din viata ei politica daca vrea mai mult de 5% voturi…in halul asta SOS nu are cum sa creasca si sa devina frecventabil…distractia s-a terminat Diana, e timpul sa treci la treaba serioasa….eu o vreau pe Sosoaca presedinta cel putin in relatia cu EU si senilii de la Washington..

 36. Pana cand Asociatia Turnatorilor Romani si pensionarii serviciilor si ai MAN nu vor fi obligati prin lege sa stea in parc si sa joace tintar,lichelele poolitice nu vor avea odihna
  Sosoaca il intrece si pe Trump,care totusi e un far,la teatralitate, minciuna, obraznicie si neam-prost,e numa buna de presedinte
  Departe de a fi proasta ,e o secatura exact ca modelul ei, Trump

 37. Victor Ponta, un derbedeu in politica romaneasca, un etern student intirziat care vinde „blugi si adidasi” pe terenul de sport al politichiei românesti…un zero barat…asta apropo de zvonuri gen candidat la Primaria capitalei…il mai vad pe la show-ul lui Tucă, care si el a decazut big time de cind marele ziarist patron de restaurante o mermeleste cu glumitze nevinovate de 2 lei…ehhh

 38. Mai, gigele, chiar nu poti recepta cele mai simple mesaje? PCR a fost si A RAMAS un PARTID GENOCIDAR, indiferent cate REBOTEZARI si-a atribuit!!! Dogmatismul fanatic te impiedica sa intelegi ca dupa 1989 a fost/este CONTINUITATE si nu „ruptura” si ca toate CRIMELE CONTRA POPORULUI ROMAN sunt perpetuate exact in scopul de a va SATURA DE „capitalismul securist de stat”…

  Culmea securismului ceausist resovietizat e ca AGENTII SOVIETICI sa-si critice „patriotard” propria MASCARADA PSEUDODEMOCRATICA si PSEUDOCAPITALISTA!!! Prin INTERPUSI gen ShoshoTROACA si SeMe Ivan, dupa ce s-a folosit de Ciocoloshi, Basoizi, Alogeni Secu-i si Tzapi!!! ROMANIA GENERICA A FOST TRADATA DE FOSTII ROMANI Groza, Dej si Ceausescu, toti trei COMINTERNISTI, care AU ASASINAT ELITELE pastrand PROLETCULTISTII inter-MACELURI BOLSEVICE MONDIALE!!! Lenin l-a copiat pe Cernisevski/Engels/Bakunin in stilul care urma sa faca scoala pana azi in COLONIILE BOLSEVICE!!!

  1989 a fost anul LOVITURILOR DE STAT Comintern pentru TRECEREA IN ILEGALITATE a PARTIDELOR COMUNISTE si PENETRAREA UE in vederea DESAVARSIRII TRANSFORMARII in COLHOZ BOLSEVIC, ETAPA INTERMEDIARA in BOLSEVIZAREA Planetei!!! Pacat ca neuronul din dotarea ta e refractar la ADEVAR si REALITATE!!! Lasa FLITU cu „tradarile”, Ilici GENOCID CONSERVAND INSTITUTIILE BOLSEVICE si MATERIASLUL sub
  U-man…

 39. Eu o iubesc pe Sosoaca.Si pe Putin.Ce am eu mai sfânt sunt cei doi.In schimb pe Simion nu-l iubesc,deoarece seamănă cu Căpitanul legionar.Ori știm toți crimele legionarilor.Sa vizionați filmul:Actorul și sălbaticii.Este un film vizionar.Acolo se vad adevărații legionari criminali.Bine a făcut Nicolae Iorga cu ei.

 40. Nu iese fum fara foc.
  Posibil ca o anaconda din flotila bine dotata si inchegata a lui Coldea sa-l fi inconjurat tactic si strategic pe bietul domn Sosoaca victima a marului oprit asa in principiu .Daca observam „piata romaneasca”,reprezentantele flotilei respective nu au somat, dimpotriva s-au ales cu posturi importante pe limnga diferiti politicieni in diferite calitati secretare,consiliere,ministrese,concubine si lista este deschisa.
  Fiind femeie,dna Sosoaca are intuitie la care se aduga o confruntare permanenta a dinsei cu sistemul din care a extras niste experiente.Posibil sa se fi inselat,insa la cea mai mica impresie a luat masuri.
  A vrut sa faca dovada intrasingentei morale si politice.
  Desigur fiecaruia i se poate reprosa ceva.In cazul sau, o mare expansivitate,chiar a luat-o pe aratura cu orgoliul,vanitatea -a dat in discretionar-tb.sa ai o discutie cu cel de linga tine si mai ales crede ca functia de presedinte se cistiga usor,ceea ce uimeste.Mai multa maturitate,stapinire de sine,rationalitate,echilibru.

 41. De ce nu se poate schimba Mme Sosoacă?.. ca ii place ceea ce face…scandalul, Editat, mitocania, aflarea in treaba, plingerea de mila…românismul intr-un cuvint…ah, da, sa nu uit si iubirea de sine…pacat caci multe din ce zice, le zice bine…

 42. Sa faca Marian Ceausescu, Sandi Matei, Dide si grasuta aia isterica, am uitat cum o cheama (nu Sosoaca) o manifestatie: „Je suis Silvestru”. Toti prostovanii cu lanterna la telefon sa participe.

 43. Domnul ” Cornel Nistorescu, ziarist, patron, părinte, om școlit” s-a trezit din Somnul cel de Moarte? S-a trezit, i s-au dezlipit pupilele lăptoase precum la Cobrele Indiene de coji, la aflarea Adevărului? Lumea e tâmpa, proastă, imbecila, puneți banii la Caritas și veți câștiga de 8 ori, Maria Vlas lucrează pentru tine, tu dormi cu sfârcul lu’ Cruduța în gură și cu mâna la portofelul lu’ Țiriac! Lumea proastă, înclinată spre iobagie, spre sclavie! Dacă o „momești” prin cuvinte și în cur te pupă! Apa e otrăvita la robinete, la sediul PNT-CD s-au găsit droguri și tiparnite de bani, Mircea Dinescu fă-te că muncești! Rezultatul? 1000 de naivi la doi metri la Eroii Revoluției cu țărâna uscată în gură, unii virgini, unii cu părinți bolnavi, unii cu speranțe de viitor! Burghezia Securista Bugetară v-a făcut la dinți, voi la Pieptănari la cimitir, ei în Dubai, Tenerife! Încă are psd 39% intenție de vot? Popescu Piedone cu 8 clase la 24 de ani, viitor primar general al Capitalei? Eu mint? Eu mint? Cât e valoarea bazei logaritmului natural e? Cât este „e” dle Piedone? Nu știți? Dar ce știți? 67 de morți de vii la Colectiv unde infernul lui Dante e pistol cu apă rece? Entalpie de reacție la 1500 de grade, ochii pleznind din orbite? Viitor zero la copii României? Un escroc liber, in loc de 10 miliarde de ani de temniță grea? Viitor primar general al Capitalei? Sodoma și Gomora este apă de trandafiri la ceea ce merită România! Bunul Dumnezeu nu doarme! Pe Divinitate nu o poți păcăli, nu o poți dribla!

 44. Motiv de bucurie pentru unii, de întristare pentru mine !
  O femeie inteligentă, curajoasă și naționalistă , care a început bine și s-a poticnit în punctul cel mai sensibil al existenței unei mișcări naționale ce putea schimba fața tristă și obosită a României de cei 34 de ani de cotropire sistematică a ei :
  Putea deveni un personaj istoric, dar s-a mulțumit a fi doar unul isteric !
  Păcat !
  P.S. Poate că dacă n-a fost să fie Diana, va fi Dora , această fetiță fabuloasă de la „Românii au Talent ” .
  Sper că și datorită unora ca ea să avem și noi noroc ! Nu doar când se ciocnesc pahare, ci și când se ciocnesc/înfruntă cele două Lumi .
  Că prea ni-l suflă de sub nas, tot felul de „norocoși ai soartei” …. 😎
  https://youtu.be/EdLjwjjKeh4?si=EZyUmRWrkMNdi-j-

 45. Radu Humor, este foarte greu pentru o femeie sa intruneasca multimea de calitati. Doamna Dancila era muncitoare, a reusit cateva miscari, stia sa colaboreze, era onesta, nu avea tupeu asa ca se pierdea in fata capcanelor…

 46. Si eu o iubesc pe Sosoaca pentru ca este frumoasa,desi nu-i prea inteligenta.Frumusetea ei acopera acest mic neajuns.Trec cu vederea si faptul ca mananca foarte mult,si se pune.

 47. Ce „mulțime de calități”, dragă Core, au unii ca Johanus, Ciucă, Ciolacu și ceilalți foști, sau viitori capi ai statului Român, că nici unul nu se compară cu Diana !
  Și totuși au fost și vor mai fi în funcții înalte de unde prăvălesc asupra noastră toate nenorocirile posibile, că în 34 de ani am pătimit cât alții în 3oo !

 48. 20.36, nu esti Radu, glumetule, stii ca inteligenta este de mai multe feluri? Diana Sosoaca are o multime de calitati dar Ileana are dreptate: „Mai multa maturitate, stapinire de sine, rationalitate, echilibru.” Numai ca atunci nu ar mai fi ea. Asa ca asta e, vorba stiuta „alta mama nu mai face”. Vom trai si vom vedea cum va evolua.

 49. Radu Humor, este totusi, o lume a barbatilor in care femeilor li se cer „o multime de calitati” ca sa patrunda. Pentru aceleasi greseli, femeile sint taxate urat. Cand se mai si aliaza toti impotriva unei femei, ce arme are aceasta? Dna Sosoaca se da in spectacol si iese ce iese.

 50. 21:03 Mulțumesc Core !
  Că l-ai dibuit pe glumeț, ca pe orice nătăfleț … 😉

 51. MAESTRE: UN municipiu + alte zeci de mii de locuitori + spitale NU VOR AVEA APA POTABILA!

  O SAPTAMANA!!!!!

 52. Este o lipsă de bun simt colosala din partea acestor doi politicieni și a unor televiziuni care și-au permis să arunce cu noroi in doamna Gabriela Calitescu și Radu Moraru și să-i amestece în circul lor.Sa le fie rușine la toti

 53. Nu stiu cine sunt consilierii din umbra ai senatorului Sosoaca, dar doamna dovedeste de doi ani ca se situeaza ferm de partea corecta a istoriei privind marile si rapidele schimbari la nivel mondial. Nimic nu va mai fi ca inainte si comparativ cu toti ceilalti politicieni obtuzi si slugoi, dna Sosoaca dovedeste ca are orizont si viziune fiind capabila ca impreuna cu echipa sa elaboreze un plan strategic corect pentru viitorul imediat al Romaniei, plan pretabil la schimbarile majore ce vor avea loc. Ar fi primul program de tara intocmit dupa 34 de ani de tembelism politic coroborat cu o iresponsabila obedienta in fata unor stapani de afara care numai binele tarii nu-l doresc. Este ridicol ca dintre niste ingramaditi care inca umbla dupa potcoave de cai morti prin Europa si prin lume (vezi doar Schengen) vor fi alesi din nou cei care vor decide viitorul Romaniei.

 54. nu e vorba de alegeri intre americani si altii cat deja apartinem provincial yankeilor äsi in cazl alegerilor si
  partidelor, partiduletelor e vorba

  Cu TRUMP sau cu … NULANDIERII ! (asta-i ce produce nesiguranta provincialilor mioritici @Doran Dan
  faptul de-a nu „alege” un partid sau un guvern provincial care sa fie pro-trumpist si in USA imperial sa castige nulandierii sau viceversa a „alege” un partid pro-nulandier si in USa sa castige TRUMP !

  Intelegi de ce „ai nostrii ca brazii” s-au dus deunazii (doar COLDEA?) in DUBAI … la BANCI 😉 😉 😉 😉
  ca sa fie siguri ca ORICE-AR iesi in USA sa iasa … la 2-oua capete …si nu cumva castigatorul (oricare-ar fi el $a nu $puna NU VA SUNT 😉 DATOR, n-ati contribuit 😛 !) !

  MISHTEAUX a pre-zis … diverisficati-va OUALE ! Si-a mai zis ca viitorul PRESEDINTE al RO inca nu e in PSD dar se va inscrie curand 😉 !
  🍥🍥🍥

  Inca nu credeti in … mishteaux ? 😐

 55. COLDEA are sanse de revenire TRUMPISTA 😉 😛 doar daca a permis datele despre afacerile lui BIDEN in RO
  scurese domol catre … oamenii lui … MAGA !
  😐 😐 😐

  Sa va dau 😀 mura 😀 -n gura ! Sau (nu toti!) le deja ante-stiti , ce va pueril indic ! 😛
  (altfel de ce … bancile din DUBAI ?)

 56. Deoarece orasul Craiova, orasul meu de basina , FACE PARTE din ROMÂNIA … eu SUNT DOAR, si RAMAN DOAR, un simplu ROMÂN din ROMÂNIA. SI DOAR ATAT !
  Si ca un simplu ROMÂN din ROMÂNIA, IUBESC DOAR SPIRITUALITATEA cea NAȚIONALA si SPECIFICA ROMÂNEASCA (ca GEOGRAFIE, ISTORIE, CULTURA, RELIGIE). SI DOAR ATAT !
  ALTII, de pe alte taramuri (NEROMÂNESTI) nu ma intereseaza DELOC !

 57. Democrația ateniană a fost PRIMA forma de guvernământ DEMOCRATICA din lume.
  Cetățenii erau EGALI în fața legii (gr. isonomia) și aveau dreptul EGAL de a vorbi în adunări (gr. isegoria), indiferent de POZITIE socială sau avere. Cetățenii votau direct legile și aprobau deciziile executive într-un sistem de democrație directă.
  Adunarea generală (gr. ekklesia) era autoritatea legislativă, formată din toți cetățenii. Adunarea vota asupra proiectelor de legi de pe ordinea de zi stabilită de Consiliu.

  INTOTDEAUNA … intr-o DEMOCRATIE VERITABILA, „DEMOSUL”-ul A DECIS MERSUL ISTORIEI si NU ELITELE, indiferent cum au ajuns la PUTEREA DE DECIZIE asupra unei COMUNITATI sau STAT.

  PS1. O TARA condusa doar de catre ELITE (straine de tara si poporul majoritar de pe acel taram) ESTE doar o AUTOCRATIE !

  PS2. Ucraina NU A FOST si NU ESTE un stat. Este doar un MAIDAN (fara suveranitate si fara independenta) care OCUPA (in mod ilegal din 1991) si TARAMURI ROMÂNESTI din ROMÂNIA (Bukovina, Herta, Bugeac, Gurile Dunarii, Insula Serpilor).

  PS3.
  apatrid, apatrizi substantiv masculin
  apatrid, apatridă adjectiv
  1. (Persoană) care nu are cetățenia niciunui stat. DEX ’09

  DEOARECE orasul Craiova, orasul meu de basina, FACE PARTE din ROMÂNIA … eu SUNT DOAR un simplu ROMÂN din ROMÂNIA. SI ATAT !

  APATRIDUL ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIZAT … ESTE chiar Charlie cel FARA Dumnezeu (inchinator la zeitati razboinice straine de acest taram) si FARA PATRIE/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SCLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat ROMÂNII cat si ROMÂNIA …

 58. Sosoaca, Puric, mai nou Călinescu sunt iepuri pentru a deruta alegătorii sa voteze AUR. NU CADETI IN CAPCANA! AUR PE TOATA LINIA ANUL 2024 !

 59. Prin ISTORIA românilor se înțelege, în mod convențional, istoria poporului (grupului etnic) român, de la formarea acestuia până în prezent. SI DOAR ATAT !

  România NU A FOST, NICIODATA un ‘taram” de tip ‘generic’ … un ‘taram’ STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … si care sa aiba o credinta STRAINA (de tip afro-asiatica) … precum si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN din ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (DINTOTDEAUNA), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), la cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, la cea a anilor revolutionari 1821, 1848, la cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, la cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi ! ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA, a ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

 60. Prin ISTORIA românilor se înțelege, în mod convențional, istoria poporului (grupului etnic) român, de la formarea acestuia până în prezent. SI DOAR ATAT !

  România NU A FOST, NICIODATA un ‘taram” de tip ‘generic’ … un ‘taram’ STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … si care sa aiba o credinta STRAINA (de tip afro-asiatica) … precum si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN din ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (DINTOTDEAUNA), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), la cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, la cea a anilor revolutionari 1821, 1848, la cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, la cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi ! ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA, a ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

 61. Draga Anonim, „de la a deruta sa voteze… ” sau „de la a deruta de la votarea… ” Este adevarat ca se repeta „de la” dar pentru o corecta intelegere, merita. Am inteles din a doua propozitie ca asta ai vrut sa spui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.