Spania va lupta pentru încă un titlu european

Selecţionata Spaniei s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins echipa Franţei cu scorul de 2-1 (2-1), marţi seara, pe Munchen Football Arena, în penultimul act.

Spania s-a impus prin golurile marcate de Lamine Yamal (21) şi Dani Olmo (25), după ce ”Les Bleus” au deschis scorul prin Randal Kolo Muani (9).

Spania va lupta pentru al patrulea său titlu european după cele din 1964, 2008, 2012, ceea ce ar însemna un record.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

  1. Zici Burleanu zici Koldia! Poate invata si Edi cum trebuie sa joace o echipa. Romania nu a avut joc de pase, nu a avut combinatii pe centru desi are mijlocasi si atacanti buni. Nu are aparatori dar asta este altceva. Spania-Franta a fost o noua finala.

  2. Dupa ce, semifinala cu englezii va fi rezolvata de arbitrul ” El Zweier”, olandezii vor primi aprobare pentru folosirea de „boxuri” in finala (precum „faimosul” Sandy din Piata Victoriei).

  3. Alo,Generatia Sufletului Adormit ! Ati invatat ceva dupa meciul de aseara ? Cum ? A inchis la pravalia Generatiei Sufletului ? Stoc 0 ? Sa nu-mi ziceti ca s-a terminat febra creata artificial de efectul de turma & media aservita.Haoleu ! Franta a fost pedepsita pentru jocul la rezultat,care i-a devenit regula de vreo 10 ani incoace. Diseara s-ar putea sa vina randul Angliei,alta adunatura de vedete,nu ECHIPA,sa se trezeasca cu zeama acra in lătura aia de porridge.

  4. Ce credeți că a putut să debiteze pe gura,comentatorul sportiv Cristi Petre de la PRO.TV, la meciul dintre Spania și Franța !?.
    „Ioana D’Arc a fost INCINERATA în orașul Rouen din Normandia”!??.
    IDIOTUL nu știe că eroina națională franceza a fost…ARSA pe RUG de Biserica Catolică la 30.mai.1431!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.