Spectacol în Congres. Nimeni nu a mai putut fi atent

Un copil de 6 ani a făcut spectacol în Congresul Statelor Unite, în timp ce tatăl său, republican, citea cu pasiune un discurs despre verdictul dat de instanță în ceea ce privește vinovăția lui Donald Trump, scrie tvrinfo.ro.

Domnule președinte, iau cuvântul astăzi pentru a vorbi despre teribilul precedent stabilit în țara noastră acum 4 zile: folosirea sistemului de justiție pentru angajarea într-o acuzare condusă politic și acum, condamnare, a unui candidat la președinție al unui partid politic major,  a spus, printre altele,  John Rose, republican, congresman de Tennessee, care a fost însă eclipsat de copilul care l-a ”acompaniat” continuu, maimuțărindu-se în spatele său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. De regula in spatele unui republican care vorbea se maimutarea Nancy Pelossi ajunsa si ea la mintea copiilor ca de altfel majoritatea democratilor stalinisti in frunte cu senilul Joe.

 2. Nimeni nu cunoaște articolul pentru care a fost învinuit Trump.. N-a fost numit niciodată… Asta-i țară?

 3. „congresman de Tennessee”

  -aia din Tennessee,Kentuky,Alabama,
  Georgia, Mississippi
  sint putzin cam „slow”…..

 4. ciclul, copiii spun adevarul! Politicienii sunt mult mai tembeli decat copiii! Intr-o lume a copiiilor, nu am avea razboaie, foamete, minciuna!

 5. Se confirmă vechea zicală românească: dintr-un cal boieresc iese de obicei unul țigănesc.
  Degeaba o arde tatăl pe republicanism. Copilul are calități certe să devină membru al partidului democrat, cu șanse colosale la președenția usofa.

 6. Se pare ca desi este copilul unui republican, acesta a aderat la „marile” valori ale Editat. Expresia fetei copilului ilustreaza perfect aceste „mari” valori pe care le impartaseste si cu Joe Biden, Kamala Harris, Nancy Pelosi, George Soros, Klauas Schwab, Bibi Netanyahu, Yuval Harrary, Bill Gates, clanurile Rothschild si Rockefeller precum si cu multe alte personaje ale gruparii staniste globale. Intreaga lume a fost penetrata la varful puterii de satanisti, ultima achzitie satanica fiind noul presedinte al Mexicului. Imi parea rau de tatal copilului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.