Spectacol în marile campionate: meciuri pe care merită să le vezi în weekend

Fiecare final de săptămână este o adevărată încântare pentru fanii fotbalului. În marile campionate din Europa, au loc derby-uri pentru pozițiile fruntașe, iar cei mai valoroși jucători din lume luptă să-și demonstreze valoarea.

Și finalul acestei săptămâni va fi special. Spectacolul începe cu partida dintre FC Barcelona și FC Sevilla, confruntare care va avea loc vineri. Apoi, sâmbătă se vor mai disputa și alte meciuri interesante, cu un punct de interes pentru AC Milan – Lazio și Leipzig – Bayern Munchen.

Acestea sunt meciurile care prezintă interes la finalul acestei săptămâni, iar, în rândurile de mai jos, vei găsi avancronicile partidelor și trei pariuri din oferta Unibet, operator care derulează și o promoție atractivă în acest sezon: Cupoanele cu cel puțin 4 selecții cu cota minim 1.25 își pot majora câștigurile cu până la 50% prin intermediul Combo Booster.

FC Barcelona – Sevilla (vineri, de la ora 22:00)

Etapa a 8-a din La Liga programează un meci tare între două echipe obișnuite cu spectacolul. În special, FC Barcelona care are de luat o revanșă în fața propriilor fani după ce a remizat în ultima rundă cu Mallorca. De partea cealaltă, Sevilla, cu un start slab de sezon, este în partea de jos a clasamentului, dar a câștigat în ultima rundă cu Almeria, scor 5-1.
FC Barcelona e recunoscută pentru stilul său ofensiv, lucru care se poate observa și din ultimele meciuri. În ultimele patru partide, s-a înscris de fiecare dată de cel puțin patru ori. Iar omul numărul unu din atac este polonezul Robert Lewandowski, cu 5 goluri în 7 meciuri. Chiar dacă a ajuns la o vârstă, Lewandowski joacă la cel mai înalt nivel și continuă să rupă plasele.

AC Milan – Lazio (sâmbătă, de la 19:00)

Cele două echipe au un start diferit de sezon. AC Milan a început mai bine sezonul decât Lazio, echipă care se regăsește cu greu. În plus, Milan are și un atac mai în formă, astfel că este favorită să câștige această partidă. Pe teren propriu, Milan are cinci victorii la rând în Serie A, iar acesta poate fi un semnal clar înaintea partidei cu Lazio.
Împotriva lui Lazio, milanezii au câștigat de fiecare dată în ultimele patru meciuri de acasă. Așadar, un pont pe care să-l încerci este că AC Milan va câștiga și se vor marca Peste 2.5 goluri.

Leipzig – Bayern Munchen (sâmbătă, de la 19:30)

Un meci pentru pozițiile fruntașe din Bundesliga între două dintre cele mai ofensive echipe. Bayern este pe prima poziție în clasamentul din Bundesliga, cu 13 puncte, iar Leipzig are un punct mai puțin și este pe 4.
Bayern e o echipă care înscrie la foc automat, drept dovadă că în partidele cu United, Bochum și Munster a înscris 15 goluri. Și contra lui Leipzig ies mereu meciuri tari, motiv pentru care în 4 din ultimele 6 confruntări de fiecare dată s-au înscris cel puțin 4 goluri. Avem toate motivele să credem că va fi un nou meci spectaculos.

Cotele publicate în acest articol sunt preluate de la Unibet și pot suferi modificări în orice moment. Unibet face parte din Grupul Kindred, un nume respectabil din industria jocurilor de noroc, cu o istorie de peste 26 de ani. Este prezent în țara noastră și cu Vlad Cazino, iar operatorii din portofoliul Kindred pun accent pe distracția responsabilă la jocuri de noroc. De altfel, misiunea grupului este de a elimina complet veniturile generate de jocurile de noroc dăunătoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.