Sport și agrement în Herăstrău (fotoreportaj)

Cel mai întins parc al Capitalei oferă vizitatorilor numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Suntem în plină vară și canicula amiezii copleșește eterna grijă a omenirii de a trebălui ceva.

În inima orașului, oameni de toate vârstele și ocupațiile se revarsă spre lacul argintat de soare și pe trotuarele ce șerpuiesc de-a lungul malurilor. Cei mai înstăriți rămân în tihna teraselor străjuite de arborii răsăriți printre mese. Sportivii aleargă de obicei în grupuri mari și mici sau vâslesc în larg pe câte o canoe. Romanticii se lasă duși de valuri și de șoapte dulci.

  

Foto și text: Ion-Oroles Manolache

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. erau cluburi de iachting pe vremuri…si multi au invatat sa navigheze arci cu pinze pe Herastrau…
    acu invata golanii prin cluburile de pe barcaze…jale si frivolitate…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.