Spray lacrimogen, pulverizat la un liceu din București!

Incident grav. Elevi au fost evacuaţi, marţi, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, iar cinci au ajuns la spital după ce a fost utilizat un spray lacrimogen. Autorul este un alt elev de 15 ani.

”Astăzi,  13 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, de către directorul unei instituţii de învătământ, prin apel 112, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, în incinta unei şcoli din Sectorul 2, un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât şi la intrarea în instituţie. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un elev, în vârstă de 15 ani.

„Până în acest moment au fost evaluaţi medical 15 elevi şi s-a luat decizia ca cinci dintre aceştia să fie transportaţi la spital. Alţi elevi sunt în autospeciala pentru victime multiple şi urmează a fi transportaţi la spital”, informează ISUBIF.

Acţiunea de evaluare medicală era în desfăşurare – mai sunt şi alţi elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportaţi la spital, precizează sursa citată.

Au fost alertate opt autospeciale SMURD, patru SABIF, CBRN, două autospeciale pentru victime multiple şi două autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

 1. Daca n-a batut inca nicio profesoara, nu-s probleme.
  Unde sunt (nu zapezile!) scolile corectionale de alta data?……[Rumburak]

 2. Debandada e indusa de clasa politica. Intentionat. Sistemul dee invatamant nu poate supravietui daca e supus intentionat debandadei motivate politic pe ideea „drepturilor omului”, idee extrapolata prin „drepturile copilului”. Totul e gandit eronat. Voit eronat. Chiar daca suna rau in conceptiile de azi, scoala ar trebui sa inba caracteristici militare. Ma refer la rectitudinea comportamentala din cladirea scolii si, nu in ultimul rand, in respectul total pentru profesor. Cui nu-i place sa ramana „la coada vacii”!

 3. E imposibil că părinții să nu fie bogătași sau direct infractori, atâta timp cât umbla cu aceste obiecte care lezează, in sinea lor, cred că sunt protejați de aceste obiecte sau arme dar nu e așa.

 4. Vorbe, Indignari, Smenuri Lacrimogene?
  CE este de Facut?
  ASHA se intrebau si Narodnicii „RUSI” si AU reusit … in 1917.
  LUATI Notitze de la Scoala PreBolsevica DIN Rusia care „LE STIE” mereu CE are a FACE!
  DACA si UNIi de pe la NOI, lasau Religia DEPARTE de Politica si SE organizau CINICAL Mode dupa Model BOLSEVIC, eram scapati la Dezvoltare DeMUUULT … 🙂
  Crez’ca SI cu Sprijin BOLSEVIC, ASHACUM au incercat Ungurii cu Bela KUHN … 🙂
  Cat pe Aci sa lL reuseasca …
  CARTE MUUULTA si Variata la POLITICIENI, LICEUL Bine Asimilat la BOBOR intru ReVenirea la POPOR si MUUULT Cinism POLITIC …
  ASHTEPT si IO sa vaz Deshteptiii RAMASHI ai Neamului la Treaba …

  CREZ’ca, „TIMID si SFIOS” POT a recomanda Experienta CHINEZA si VIETNAMEZA …
  Da’ CE e faci cu MultPreaMultiBoboreni ROMANI care au ramas in Ideile despre Vietnam la CREVETII din Anii 80 si la … Cele Doua Vietnamuir … 🙂
  Da’ SCRIU si EI, pe Forumuri … 🙂

 5. Nişte papagali de clasa a 9-a care se joacă de-a bagabonții şi cum simt un pic de disconfort sau durere încep să se smiorcăie. Iar minunatele noastre autorități trimit ‘jdemii de ambulanțe ŞI ECHIPAJ CBRN!!! Pe bune???
  Lăsați-i măcar să vină la şcoală cu pistolul sau puşca de vânătoare a lu’ tăticu bazat, să-şi arate nişte proceduri de luptă exersate pe PS5, ca să fie in pic mai distractiv!
  Rău am ajuns!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.