SRI face angajări: „Nu vei purta pelerină, dar…”

Serviciul Român de Informații anunță că face selecție de personal pentru o listă întreagă de posturi de ofițeri operativi și analiști. Anunțul publica pe Facebook a stârnit imediat reacții.

„Nu vei purta pelerină, dar vei avea ocazia să realizezi lucruri mărețe. Poți face primul pas către o carieră în SRI aplicând pentru unul din locurile dedicate din instituțiile de învățământ civile și militare”, a scris SRI pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

26 de Comentarii

 1. Da al văzut lucrurile mărețe de 34 de ani 8n favoarea celor cu cetățenie română dar de ăla etnie.Mars trădătorilor,românii sânt tot mai furați îndatorați bolnavi și emigrează,acum ne băgați și 8n război,,RISINE BA VÂNDUȚILOR,CE DEZAMAGIRE de Țară,să o apărați voi eu emigreze cat inca se mai poate ,nu voi fi carnea dețin precum ukrainienii

 2. Nu veți purta pelerină și nu veți putea ieși din SRI când vreți voi decât cu picioarele înainte.

 3. Nu veți purta pelerina, dar veți fi executanții tuturor ordinelor apărute peste noapte chiar ilegale și neconstituționale. Nu veți purta pelerina, dar veți turna obligatoriu tot ce auziți și vedeți pentru a șantajat. Mai vreți motivații și argumente? Sunt destule!

 4. Parere@
  Multi dintre ei sunt verticali și mai patrioti decat tine, puilue!

 5. Bani mancati pentru interesul Imperiului satanei mondiale…anti crestini si tradatori ai Romaniei. Sluga la evvreii globalisti.

 6. Nu veți purta pelerină, dar veți fi scutiți de taxa de carbon!

 7. Poti face lucruri marete FIIND sclav la stapani externi o viata intreaga … :))) Nu mai sta pe ganduri, hai sa fii securist, stapanii externi au nevoie de sclavi noi!
  Totul Apriori desigur!

 8. Voi sau dvs.sunteti scavetii supusi model pentru stapanii coloniei.
  Doar voi puteți Fii scavii perfecti ai coloniei, altii nu platesc bilete pentru acest spectacol. Voi sunteti actorii principali, supusi, docili care aspira la functiile de marire!

 9. @cristache:
  Eu decid daca parere e vertical de ajuns sau nu. Pana atunci valea!

 10. România ca stat suveran a fost, este și probabil va fi distrus sistematic de această organizație. Nu cunosc o altă țară pe glob în care trădarea de către serviciile secrete a intereselor patrie să atingă aceste proporții apocaliptice.

 11. Umilit prin aparenta@
  Intreab-o pe Miorita, ea stie mai bine. Stie trecutul lui Ceasca a lui Ilici, al lui Basescu, al celorlalti presedinti.

 12. Cel mai maret lucru pe care il veti face va fi scoaterea castanelor din foc. Asta veti invata in scoala de specialitate. Ceilalti alesi nu au nevoie de pelerina, sunt scoliti in exterior, kippa e suficienta pentru a „lucra” sub acoperire si a avansa fara a trece efectiv prin institutiile de invatamant romanesti.

 13. Nu vei purta pelerina, vei primi bagheta magica de tag-uit extremisti!

 14. …nu ma mai mir acum de calitatea trolilor!…inainte vreme puneau ochii pe tine din liceu, de atunci se facea selectia, care pe operativ-nu prea ai timp de gandire, tre sa ai reactii rapide, sa fii spontan, sa improvizezi-care pe analiza- sahul de baza, cultura generala peste medie, amestec de pragmatism si imaginatie, bun in calculul probabilitatilor, bun manipulator al profilor…existau fise de evaluare pe care le completau profii, fara sa stie…acum se da anunt la mica publicitate?…cu siguranta noi nu mai avem scapare!…

 15. Nu vor purta pelerina dar vor fi taiati imprejur ca stapanii lor. Bagati baieti…

 16. „La vremuri noi, tot noi” … lasati vrajeala cu „Patria a priori”. Cum era cantecul ala de la revolutie sau dupa… „Mai bine golan decat comunist”… dpmdv „Mai bine sarman, decat securist”

 17. Dorel -scornicel-soricel @
  Iți imaginezi că o sa scot eu castanele din foc. Nu, draga, tu ești platiți pentru asta. Dublicitatea ta este evidenta.
  Maxtor

 18. Dorel -scornicel-soricel @
  Iți imaginezi că o sa scot eu castanele din foc. Nu, draga, tu ești platit pentru asta. Dublicitatea ta este evidenta.
  Maxtor

 19. Parpalac din ala gri dau? Pensie speciala dau? Informatii pentru santajat firme si politicieni dau? Informatii pentru afaceri excelente dau? Asigura spatele cand esti prins cu mana pana la umar in banii statului?

 20. Patria amerloca, ucrana, sau oricare alta apriori fata de patria romana. Asta e deviza SRI, nu?

 21. Cristache aia sunt asa de patrioti ca fac terorism pe romani cand critica strainii ? Atentie termenii folositi sunt corect utilizati. Ai idee ce tehnologii Ilegale Neconstitutionale foloseste SRI dar si Politia pentru monitorizarea agresiva a romanilor? Ai idee ce arme neconventionale folosesc pentru lovirea la distanta ELF DEW a subiectilor umani? Amice cristache SRI face terorism pe toti care misca in front. Inclusiv asupra jurnalistilor care nu sunt in solda lor. Pentru ei nu exista democratie lege constitutie ci doar obiective trasate de stapani.

  cristache, sunt asa de profesionisti sristii tai ca au fost operativ blocati de un prost civil! Ei cu toata tehnologia si ala cu mainile goale. Ei cu tot sistemul de colaboratori inclusiv folosind rudele iar ala doar cu creierul lui le-a ras in nas marea lor lucrare operativa. Sunt ft ft slabi oamenii, dar foarte rai si foarte plini de ei. La fel si militienii. Nicio diferenta.
  Cand o sa fie sristii profesionisti lucrarea lor va reusi fara sa stie adversarul,dar cand adversarul rade de prostia lor sub nasul lor si pe lucrarea lor atunci cristache astia de la sri sunt … Doar sclavii lu mossad…
  Romania a fost predata operativ lu mossad si cia e asa in subsidiar doar daca e cazul… Asta daca nu stiai…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.