Star K-Pop, deces la doar 30 de ani

Park Bo Ram, una dintre cele mai cunoscute vedete din K Pop, a fost găsit moartă în casa unui prieten. Potrivit poliției, Park se afla cu alte două femei la casa unei prietene din Seul, când s-a prăbușit, suferind un stop cardiac. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la aproximativ o oră după ce a fost găsită.

Poliția a deschis o anchetă cu privire la moartea ei.  

Agenția lui Park XANADU Entertainment a lansat o declarație  prin care anunță decesul cântăreței. „Suntem aici pentru a împărtăși vești dureroase și sfâșietoare. Park Bo Ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie”, se arată în comunicat.

„Toți artiștii și directorii de la XANADU Entertainment deplâng profund decedatul cu mare tristețe. „Este și mai sfâșietor că trebuie să vă spunem această veste bruscă tuturor fanilor care o îl susțin pe Park Bo Ram.

„Înmormântarea va avea loc după consultarea cu familia îndoliată. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe decedatei pentru ca ea să se odihnească în pace.

Park a atras atenția pentru prima dată când a apărut în spectacolul de audiție „Superstar K2” în 2010, în care cântăreții interpretează o melodie pentru a impresiona trei judecători și publicul. Patru ani mai târziu, în 2014, a debutat cu „Beautiful”, ocupând locul 19 în topul anual al Coreei de Sud. Cu doar zece zile înainte de moartea ei subită, pe 3 aprilie, Park a lansat un nou single intitulat „I Miss You”.

Park nu este primul star sud-coreean care a murit în ultimii ani. Anul trecut, cântărețul Moonbin, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Moartea lui a fost pusă pe seama sinuciderii. Choi Sung-bong – care avea 33 de ani – a murit și el într-o probabilă sinucidere în 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Daca nu avea schema completa (6 doze) ci doar schema initiala completa (2 doze), nu e de la experimentele obligatorii sigure si eficiente

 2. Cine mama dracului mai e si parașuta asta?…vou chiar n-aveți ce da ca știre?..
  În fâșia Gaza au murit zeci de mii de oameni și n-ati dat nimic nenorociților!…

 3. Toate pistele duc la Putin, el este specializat in decese misterioase
  nu consumul de droguri ale „vedetelor”.

 4. k pop nu e altceva decat „pedofilie corporatista”;
  cu toate ca coreea de sud e in abisul decadentei
  singurii care organizeaza marshuri lgbt
  sint cetateni izraelieni,
  sprijinti de Ambasada;la fel si in Japonia.

 5. a,30 de ani ?
  -au penzionat-o discret,
  au scos-o pe la „iesirea artistilor”,
  face karaoke cu mj si freddie mercuristu in insule,
  la 30 de ani e baba in fenomenul pedofiliei corporatiste.

 6. victima „schimbarilor climatice”… in curand, cu putin noroc o sa crape si Greta „How dare you”

 7. BIATA VICTIMĂ A „SUPERDEZVOLTĂRII ÎN TOATE DIRECȚIILE ! MOR ȘI AI NOȘTRI-CAM DIN ACELEAȘI BINEFACERI-CHIAR DACĂ NU-S AȘA CELEBRI!

 8. Acum la moda este sa ni se spuna ca decesele persoanelor tinere ar fi sinucideri ,in realitate sint efectele vaccinurilor .

 9. vaxinata apoplexata indepartata inmormantata next za sou mast gau on

 10. Au iesit prostovanii daci liberi si auristi sa-si dea cu parerea in modul lor analfabet.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.