STB reintroduce tramvaie de la Astra pe linia 32

STB reintroduce tramvaie de la Astra pe linia 32. Introduse temporar în vara acestui an, tramvaiele Imperio Metropolitan trimise pe linia 32 au provocat o serie de dezbateri după ce au fost scoase din nou de pe acest traseu, precizează mobilitate.eu.

Vestea bună este că STB SA urmează să aducă din nou tramvaiele Imperio pe linia 32, în prezent fiind în curs de livrare ultimele 4 tramvaie ce vor fi livrate anul acesta, seria 3869-3872, ce fac parte din lotul de 12 tramvaie alocate liniei 32, de la depoul Alexandria.

La inceputul lunii decembrie, primarul Nicușor Dan scria pe pagina sa de FB:

🚉 Mâine ajunge la București al 67-lea tramvai Imperio, iar până la finalul anului vom avea 72 recepționate, cu 7 mai multe față de graficul asumat în contract.
🟢 Când Primăria plătește la timp, firmele private au interesul să termine lucrările la timp sau mai repede.
Noile tramvaie produse de Astra Vagoane Călători au fost aduse la București anul trecut. Inițial, acestea au circulat pe linia 41, după care au fost introduse și pe alte linii
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. apoi timid si acum cu toata dezinvoltura ne mandrim cu acest ”imperio” ce ne aduce aminte de Horea, Closca si Crisan, de generalul Bucow care tragea cu tunurile in bisericile românesti, de religia greco-catolica introdusa spre dezbinare in sec. 17, de bietul Avrămuț, de OMV si Schengen…
    Rușine, CD M.

  2. Aha, enfin, pt ca dupa ce ne-au dat cu Imperio pe la nas pe linia 32 acum vreo 2 luni, au disparut toate si circulam iar cu troacele Astra de acum 40 ani.

  3. Mereu în zona calea ferentari Rahova se face diferențe mari (tot oameni suntem ) ne au mințit unan ca nu poate intoarce 32 la unirea acum le aduc le ia stații neterminate fără refugiu acoperiș banca etc voi primari de ce nu circulați cu cotețele de 32 urina jeg rugină barele se lipesc de mana etc și câte ar mai fi dar ..,..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.