Steaua poate intra pe mâna sud-coreenilor și ar avea drept de promovare!

Suporterii CSA Steaua se pot socoti cei mai triști și mai depresivi din tot peisajul fotbalului românesc, pentru că până acum le-a fost interzisă bucuria ajungerii în SuperLiga. Sunt patru ani de când clubul Armatei a reușit să ajungă la nivelul eșalonului secund, dar fiind club departamental nu are dreptul de a juca în  prima divizie.

Este obligatorie asocierea cu o companie privată care să preia 51 la sută din acțiuni și până acum, spre disperarea suporterilor acest partener nu a fost încă găsit. Sunt însă acum îndreptățite speranțe că nu va mai dura mult și CSA Steaua va îndeplini criteriul fundamental și va putea ataca oficial promovarea.

Și conducerea tehnică, respectiv antrenorul Daniel Oprița, a recunoscut că este foarte frustrant pentru jucători, printre care figurează și ceva străini, să câștige meciuri, să ocupe loc de play-off de fiecare dată, dar în loc să facă pas cu pas spre promovare să evolueze fără nici o miză.

De aproape un an și jumătate secția de handbal a CSA Steaua se află în parteneriat cu colosul din industria materialului rulant și al utilajelor industriale din Coreea de Sud Hyundai Rotem. De fapt, sub această titulatură aparent banală se ascunde un colos specializat în producerea de armament, în special de tancuri.

Hyundai Rotem urmează să livreze în vară echipament militar MAPN. Un contract foarte scump realizat de statul român pentru întărirea apărării. Sud-coreenii vor o colaborare totală cu clubul sportiv al Armatei. De aceea sunt extrem de interesați să preia pachetul majoritar la fotbal, pentru a da undă verde la promovare. Și, mai mult, asiaticii vor să preia și numele stadionului, ceea ce ar însemna o altă afacere foarte profitabilă pentru militari. La vară ar fi momentul adevărului, după ce comanda de tancuri va ajunge în România.

Recomanda

3 Comentarii

  1. Vezi sa nu ! Coreenii nu sunt prosti ca Gigi sa cumpere clubul și după sa fie dati în judecată din diferite motive de talpa & co

    • Echipa aparține MApN,că sa se vanda trebuie făcută o licitație publică și trebuie aviz de la guvern pentru vânzarea ei,și fiți siguri că o să fie mai mulți la.licitatie ,unii doar pentru a împiedica asta cu contestații care pot dura anii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.