Ștefan Hrușcă, spectacole cu casa închisă la Timișoara

Cu mult drag și dor, au primit timișorenii darul colindelor, astfel că tradiționalul turneu al lui Ștefan Hrușcă a debutat aseară la Opera Română din orașul de pe Bega cu două spectacole. Sala a fost arhiplină la fiecare reprezentație. 

Aproape două ore s-au lăsat spectatorii învăluiți de magia colindelor și au fost purtați pe acorduri din Maramureș, dar și din zona Brașovului, într-o impresionantă incursiune printre sonorități tradiționale. Foarte cunoscutele”Florile Dalbe”, „Trei păstori” sau „Dariană, fată dalbă” au făcut să vibreze întreaga sală, iar „Ruga pentru părinți” a adus lacrimi în ochii tuturor. Seara s-a încheiat cu publicul în picioare, aplaudând furtunos, parcă deja în aşteparea următoarei întâlniri cu cel supranumit „dascalul colindelor”.

 

Turneul continuă în alte nouă orașe:

TURNEU NATIONAL DE COLINDE – ȘTEFAN HRUȘCĂ 2023

12 dec ora 20.00 SATU MARE – Casa de Cultură a Sindicatelor

https://tinyurl.com/ypj32rcd

 

13 dec ora 20:00 BAIA MARE – ATP Tech Center

https://tinyurl.com/pxm9htn9

 

14 decembrie ZALĂU – Casa de Cultură a SIndicatelor

https://tinyurl.com/3hn5yzxt

 

17 decembrie ora 20.00 FOCŞANI – Teatrul Maior Gheorghe Pastia

https://tinyurl.com/2dxnp7rp

 

18 dec ora 20:00 BUCURESTI – găzduit la TNB Sala Ion Caramitru

Ora 17.00: https://tinyurl.com/ymy85f4u

Ora 20.00: https://tinyurl.com/yst5se6f

 

19 dec ora 20:00 BRASOV – Teatrul Sica Alexandrescu

Ora 17.30: https://tinyurl.com/y7v8349b

Ora 20.00: https://tinyurl.com/4c7jv5v5

 

20 dec ora 20:30  IASI – Opera Naționala Romana

Ora 20.30 https://tinyurl.com/4dn87ztw

Ora 22.00: https://tinyurl.com/hutsukbu

 

21 decembrie SUCEAVA – Casa de Cultură a Sindicatelor

https://tinyurl.com/3xbs7cwd

 

22 dec ora 20:00  CLUJ- NAPOCA – Casa de Cultura a Studenților

https://tinyurl.com/msbcnftc

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. A sosit cu turle si trambite la CERSIT !!! Ma mir ca nu ii este RUSINE !!! Sa-i COLINDE pe ,,PATRIHOTII,, de peste GARLA !!!

  2. Pai se putea ? Din ce sa traiasca in tara artarului ? Vine in decembrie , pleaca cu 150-250 mii de euro si un an de zile -trai nineaca. A stiut Adrian Paunescu de ce l-a sictirit….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.