Știai ce fac ăia și n-ai reacționat?

Cititorul care semnează Je suis pas Charlie comentează editorialul Cazul Coldea – dosar național de importanță majoră:

„Dosarul Coldea” este eclipsat temporar doar de Campionatul European de fotbal”

Doar tu stai să-i asculți pe ăia care pronunță Kioln și Miunhen. Fotbalul este un joc de curtea scolii pentru care nu-ți trebuie școală. Procurorii nu știu ce să facă cu dosarul acela care atinge tot ce-i instituție de stat de drept în Romania, așa că-l „tergiversează” până la eliminare. Înțelegi cum vine:
– Știai ce fac ăia și n-ai reacționat? Ești concediat pentru complicitate.
– Nu știai ce făceau ăia? Ești concediat pentru nepricepere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

10 Comentarii

 1. Destept baiatul, bun comentariul! (am vrut doar Bun! dar era sub 10 caractere)
  Si, atunci, se aplica zicala o mana spala pe alta si amandoua, fața!

 2. Asa e..joc de curtea scolii…doar ca fac recuperare ca la NASA..dar ce stie o loaza cu fane gheorghiu in CV ca je ….charlie.???

 3. Da si, si daca stiau, ce?!!! Toti stiau si au contribut la aceasta caracatita. Dar se va merge pana la capat, nu are cine?!!! Stat nu esuat ci stat pierdut!!! Asta este diagnosticul meu.

 4. „dar ce stie o loaza cu fane gheorghiu in CV”

  Semnatura mea spune clar: eu nu sunt Charlie ! Tot timpul ai comentat fara sa cunosti, asa cum fac betivii.

 5. Romania nu este stat de drept, este o colonie calarita de americani si UE. Cu dosarul se va intampla ceva, adica va merge pana la capat, doar daca vor stapanii, altfel, nu. Doar ei au permis deschiderea lui.

 6. Dac-as fi pentr-o zi Presedinte,V-as amaneta pe toti😆😆😆si nu m-ati prindem😆😆😆
  Vizionari Parazitii,nu?

 7. Toata cloaca de romani,ziare, televiziuni sunt lq barfa si radiosantul cu Coldea si statul paralel.Care stat paralel? Ala inventat de infractori. Toti care se dau la Coldea si la procurori sunt la origini infractori dovediti sau posibili infractori,in curs de… Coldea a fost seful unui departament important al securitatii statului roman. Avea , prin atributii de serviciu, drepturi si responsabilitati de secret si strict secret ca in orice serviciu de spionaj.Putea accesa orice, pe oricine si oriunde. Oricine in locul lui facea la fel.Infractiunile,furtisagurile si hotiile in Romania au depasit orice limita.O tara cangrenata de infractiuni mai numeroase decat cele din Romania, poate Albania si Ucraina.Numeri pe degete firmele,afaceristii care isi desfasoara activitatile respectand legea.Cand cineva ii ia la puricat apar conflicte de acest gen,infractori care, mereu se declara nevinovat si procuror, nu judecator.In acest film nu procurorul care investigheaza infractiune poarta vina ci magistratul care,prin diverse jmecherii, nu aplica corect articolul de lege.Exemple, un pomelnic intreg de lichele scapate de judecatori.Numai in 2024 sunt cativa scapati sau absolviti de bulau cu infractiuni grave. Nu dam nume dar nu toti suntem prosti si nu vedem ce fac judecatorii in aceasta tara.Sunt cangrena acestei tari,ei si politicul care a creat si tolereaza, ptr ca majoritatea infractorilor apartin acestor partide.Coldea judecat nu va pati nimic ptr ca si-a facut datoria, a investigat hotul.Daca infractorul care l-a denuntat avea banii, nu aveam acest caz.Coldea nu i-a bagat mana la serpar.I-a cerut bani ptr servicii ca si vanzatorul de la brutarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.