Știm acum toate adversarele echipelor noastre din cupele europene

Fotbalistii stelisti celebreaza castigarea Superligii in urma meciului dintre FCSB si CFR Cluj, desfășurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 11 mai 2024. © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Miercuri a fost o nouă zi importantă pentru echipele românești care vor fi prezente în curând în viitoarea ediție a cupelor europene.

Știam deja de marți numele adversarului FCSB în turul 1 preliminar al Champions League, cel mai facil posibil, echipa sanmarineză Virtus precum și al celor de la Corvinul Hunedoara, echipa de Liga 2 care câștigând Cupa României ne reprezintă în turul 1 preliminar al Europa League, formația Paksi din Ungaria.

Tabloul complet îl avem în toate competiîțiile europene. În turul 2 preliminar al Champions League FCSB a pescuit un nume cunoscut, formația israeliană Maccabi Tel Aviv, dar misiunea va fi mai facilă deoarece nu va exista, din motive de securitate, nici un joc ân capitala Israelului, cel mai probabil urmând a se disputa la Lodz, în Polonia.
Corvinul, dacă ar trece de Paksi, deși e echipă de primă divizie în Ungaria, ar avea o misiune aproape imposibilă în următoarea etapă, echipa croatâ HN Rijeka.

În Conference League CFR Cluj, vicecampioana din SuperLiga, a dat de bieolorușii de la Neman Grodno iar Universitatea Craiova, ca de obicei, nu are noroc, pentru că adversarul va fi ales din învingătoarea meciului Botev Plovdiv și Maribor Branik.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Succes tuturor, sa nu se bazeze pe noroc ci pe munca si daruire, pana la fluierul final al arbitrului!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.