Stradă din Cluj-Napoca. Scoate-l dacă mai poți!  

Accident mai puțin obișnuit pe o stradă din Cluj- Napoca. Scuterul unui bărbat care livra mâncare a rămas înțepenit într-o groapă nesemnalizată, veche de o săptămână, potrivit Digi24. 

Autoritățile locale promit să remedieze problema, groapa nu este însă nici măcar semnalizată.

Bărbatul a scăpat fără să fi suferit răni în urma accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Aiurea, si-a bagat rugina acolo,sa incaseze asigurare,e plina lumea de fraieri care privesc si nu inteleg
    Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru,Dancu primar in Cluj!

  2. Boc, poc, bum, Boc, poc și jucăria e înțepenită in gaura in urmă surpării! Tot la…Cluj se întâmplă minuni!

  3. Sa vina piticul impotent Boc sa-l ajute.
    Dar pot veni in ajutor si idiotii care l-au votat pe Boc. Ce sa-i faci, fiecare isi alege oamenii pe cate ii merita.

  4. A facut Boc strazi…. infrastructura ioc, doar autorizatii de cnstructii la greu din alea de 20 de eraje ca la piata Abator 🙁

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.