Circulă pe net: Strada lui Iohannis și sensul său

Mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis este subiect de glume de ani buni. Apogeul l-a constituit vizita africană de la sfârșitul anului trecut. Pentru a-i marca „realizările“, românii s-au întrecut în glume. Și ce loc mai potrivit pentru a le da publicității, dacă nu internetul. Una dintre aceste glume este cea legată de o stradă cu numele Klaus Iohannis în Sibiu. Care este sensul său?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. Str. Khazarul ZoiAnus Clonatus Criminalus Retardatus

  Este clar ca i se apropie sfarsitul prein spanzuratoarea binemeritata !

  Pentru Genocidul asupra poporului roman IDIOT, pentru Inalta Tradare si pentru Jaf Organizat din avutia tarii, ZoiAnus Clonatus merita sa aiba o strada care sa le aminteasca romanilor cretini ca a existat o asemenea SCURSURA Retardata in Romania JEFUITA !

 2. Este obiceiul ca dupa moarte numele unor personalitati sa fie date unor strazi. Asta insemna ca Iohannis deja a murit, chiar si la figurat pt unii edili.

 3. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos indeparteaza toate fortele diavolicesti opuse Tie din pamantul, apa, aerul, insectele, pasarile, animalele, iarba, florile, pomii si din noi. romanii. Si ia-le pe toate aceste spurcaciuni diavolicesti si intoarce-le pe capul celor care le-au trimis asupra noastra si leaga-le de capul lor. al satanistilor spurcati cu Puterea Ta, Sfanta Cruce a lui Iisus Christos pe vecie. Astfel incat ei sa nu mai poata sa le intoarca asupra noastra s-a Romaniei niciodata. Nici asupra noastra dar nici pe capul tarilor si popoarelor pe care ei, satanistii vor sa le distruga ca sa devina ei, stapani pe acest Pamant. Amin, Amin, Amin, Amin. Ps. Sa ajunga sarici lipiti pamantului cu tot neamul lui cel care nu afiseaza aceasta postare. Amin.

 4. Nu mai poate dulapul de caterinca asta ieftina. Il vom tine pe banii nostri pana crapa iar el ne va trata cu un profund dispret.

 5. Cum numele unora se dau doar celor ajunsi la loc cu liniste si verdeata (un teren de golf, de exemplu, dar si alte locuri ceva mai triste …) votez propunerea cu doua miini ! Cu obligatia, totusi, ca toti cei care intra pe aceasta strada sa scuipe pe jos (nu e frumos, dar e sanatos !)

 6. Adevaratul ZoiAnus este mort de peste un an.

  Actualul mascarici criminal este o clona a Deep State care executa intocmai ordinele satanistilor, fara sa aiba nici cea mai mica jena fata de romanii IDIOTI.

  Observati fotografii de acum 3 sau 4 ani cu Retardatul, si veti vedea ca pe obrazul drept incepand din frunte, avea niste ,,alunite” care formau un traseu ce descria Meridianul Stomacului, semn ca avea probleme cronice la stomac.
  Acum, Clona retardata nu mai are aceste alunite pentru ca o clona nu copie cicatrici, alunite, etc, pe care idiotul original le-a dobandit in timpul vietii. Unii vor spune ca acele alunite pot fi indepartate prin cauterizare, etc, dar cum rezolvi adevarata cauza : problemele digestive ?

  O clona traieste 3 ani si este diferita de original astfel : nu are molari, are platfus, poate avea lipsa organele genitale sau cu malformatii, ochi de culori diferite ce sunt retusati cu lentile de contact, asa cum are tzatza Carmen, care si ea este clonata. In spatele urechii stangi, langa unicul neuron stingher pe care il are clonatul ZoiAnus, are ca orice clona un CIP prin care este controlat de la distanta de Deep State.

  Un simplu control medica ar arata ca Criminalul este o Clona Retardata, dar cine sa faca acest lucru pentru ca in Romania nu sunt decat pulitruci IDIOTI, TRADATORI si CRIMINALI, iar patriotii nu au acces la butoane pentru ca nu este timpul lor.

 7. parlamentul tarii [ daca este al acestei tari] trebuie sa initieze si sa voteze , o lege prin care se pune capat pomanii de care beneficiaza ex presedintii..!! tara-i saraca, destul ca tinem un presedinte” in functie de pe urma carui-a nu ne alegem cu nimic , doar bani aruncati in vant ..!! trebuie oprita viata moka a fostilor ” presedinti”.. ma mir ca nu le e rusine sa traiasca din pomana ..!

 8. 😂😂😂😂😂, bășcălie și mosto-uri perfecte pentru Romania! Continuați să bucurați cetățenii, sa le schimbați atitudinea grea în una zi buna! Mulțumesc!

 9. Austriecii sa-i ridice statuie, romanii il vor impaia ca pe un papagal. Daca prin absurd o strada ii va purta numele, va fi strada pe care se vor pisha toti cainii (si nu numai).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.