Stradă surpată din cauza unui racord ilegal

O stradă din Craiova s-a surpat din cauza unui proprietar care deversa apa uzată direct în pământ, informează Compania de Apă Oltenia (CAO).

„Angajaţii Companiei de Apă Oltenia au fost solicitaţi în după-amiaza zilei de luni, 11 septembrie, pe strada Petre Ispirescu, din municipiul Craiova, într-o zonă unde apăruse o surpare a carosabilului. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, din cauza unui racord ilegal la o conductă de canalizare anulată în urmă cu mai mulţi ani, prin care proprietarul deversa apa uzată în pământ (nefiind preluată de reţeaua de canalizare de pe stradă), s-a ajuns în stadiul de a se surpa strada. Pentru a nu afecta foarte mult traficul în zonă, angajaţii Companiei de Apă Oltenia au lucrat pe tot parcursul nopţii de luni spre marţi, la o adâncime de peste 4 metri, reuşind, în această dimineaţă, să remedieze problema”, a transmis, marţi, CAO.

Reprezentanţii companiei urmează să depună o plângere la Poliţia Locală Craiova, pentru identificarea proprietarului racordului executat fără avizele necesare şi dispunerea măsurilor legale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Propriwtarul sa fi lasat apa curgand 5 ani ca se surpe pamantul in acea zona! Ce manipulare crasa, arunca vina pe un anumit individ pentru cateva ligheane de apa aruncate, cand de faot, e problema constructorului care nu a facut lucrarea corect.

  2. canalizarile sunt sparte, sub terasamente in mai toata Romania. toate mizeriile curg de ani de zile pe sub pamant. s-au format rauri subterane de canalizare deja. parazitii disperati cauta vinovati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.