Strategie economică

Strategie economică, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Strategie economică, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Strategie economica in Romania: una mie, doua ție și restul, daca rămâne, cetățenilor majoritari care vor fi menținuti in sărăcie.

  2. Sa cultivați și pupincuristi UE și NATO. Ăștia cresc mai repede ca și preturile și e imposibil sa-i starpesti.
    A fi o varianta. Dar a ieși din NATO și UE e un vis prea frumos ca sa devina realitate în timpul vieții mele. Poate încercați și cu sclavi gladiatori în postura de luptatori de sumo cum laude pentru bidineul rațiunii pure.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.