SUA: Automate cu muniție, acum și la supermarket

 O companie americană producătoare de armament revoluționează modul în care vinde muniție. De aceea, a instalat în câteva suspermarketuri automate speciale. Aparatele arată că orice automat de băuturi sau senvișuri, se menționează într-un material difuzat de TVR.

Compania producătoare afirmă că, de fapt, îmbunătățește siguranța unor asemenea tranzacții, care nu se mai fac pe sub mână.

Grant Magers, director American Rounds: „Am analizat piața și am zis bun, cum putem să folosim această tehnologie că să creăm un mediu mai bun, păstrând în același timp integritatea celui de-al Doilea Amendament”.

Adică acea controversată prevedere datorită căreia, prin chiar Constituția țării, americanii au voie să dețină arme. Automatul are numai trei cerințe: o fotografie pentru recunoaștere facială, un card de credit și un document de identitate.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. O tara adevarata,democratie exceptionala ,lumea libera,clasa politica nu se teme de inarmarea poporului, ca in Romania

 2. Gresit, ai nevoie doar de o ranga sa intri in posesia armei.Baietii nu mai trebuie sa se oboseasca sa caute arme la negru,vin in market si au totul pe tava.Mai inca vreo 4,5 ani de marijuana la liber si creieru uman va atinge nivelu pitecantropului.Misto evolutie.

 3. Știri pentru guguștiuci.
  La k-mart in Texas, îți poți cumpăra la alegere, parfum de 5 dolari care bate chanelul, șrimpi putrezi, Heineken import sau, la un stand separat, cu un muchacho la pupitru, un Remington sau ce vreți voi, cu tot cu muniție.
  Crez că noua inovație nu face decât să taie niște salarii in plus. Că înghesuiala mai mare era la șrimpi putrezi.
  A se contrazice numai de către cunoscători.

 4. termenul de ,,marijuana” este folosit de bigoti inculti care regurgiteaza propaganda reefer madness culeasa din slangul cocalarilor mexicani de niste militieni gigacorupti de la FBI, cozi de topor de-a lui Rockfella.

 5. @ gigi, ” Greșit, ai nevoie doar de o rangă…” Cine nu are rangă, poate să îl cheme pe Drulă că e mare special

 6. Pai,bine,ma #Dm,numai la Drula te-ai putut gandi ? Pai,cand vine vorba de ranga,prima si prima data te gandesti la nea Jiji. Pai,cu ce si-a deschis,nea Jij,usa la Maybach ? Nu aud.Exact.Cu o ranga,ma ! 🙂

 7. Iar la noi ca să-ți iei permis pentru un nenorocit de pistol cu gaze (care împroaşcă un soi de praf de piper) e aproape imposibil: trebuie să faci curs, să mergi periodic la TRAGERI în poligon etc. La trageri? Pentru ce? Mai gândeşte cineva din MAI? Deci dacă intră un derbedeu peste tine în casă, nu ai cum să te aperi, că atât îi duce mintea pe milițienii din MAI, influențați de alți milițieni tineri pensionari care au poligoane sau armurerii şi vor clienți.
  Idi0ți de teapa ăstora care au făcut şi ordonanța cu drogălăii, fără să se gândească la consecințe, fac legi!!! Şi Predoiu se mai dă şi jurist, a fost ministru al justiției etc… Singurele lucruri care le ies sunt atunci când îndeplinesc ordinele venite din afară.
  Vai de țara noastră, cine o conduce! Şi vai de noi! Ce-i mai grav e că tot ăştia vor ieşi după alegeri, fiindcă VOR FI VOTAȚI!

 8. Socialsist/comuniștii care ne conduc n-or să relaxeze in veci stupidă Legen295/2004-Legea armelor. Clasa politica de ieri și de azi e conștientă că a uzurpat și uzurpa in continuare puterea politico/administrativă și, din acest considerent, nu poate ceda putere poporului. Dejii, Ceausestii, Iliestii, Ciolacii sau Cucii nu vor risca sa intre in contradicție cu pulimea. Vorba’ Lapusneanului: prosti, dar multi…

 9. Sunt pe drumul cel bun! Urmează supermarket cu medicamente, (cu autoservire) şi automate de distribuit droguri la fiecare colţ de stradă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.