„SUA dețin resturile unui OZN”

Un fost agent al serviciilor secrete americane a susținut recent, sub jurământ, că SUA dețin resturile unui OZN. Este vorba de David Grusch, fost membru al Echipei de Lucru pentru Fenomene Anormale Neidentificate.

Audiat în fața Congresului, el a mărturisit că a avut acces la documentele oficiale care confirmă existența unor astfel de obiecte extraterestre. Sub presiunea multiplelor întrebări ale congresmenilor, agentul a spus cu tristețe că nu poate spune mai multe în public, deoarece datele implicate sunt clasificate.

Cei care l-au audiat, pe el și pe alți trei foști piloți militari, sunt membrii unei comisii din Camera Reprezentanților, specialiști în probleme de securitate națională. Potrivit televiziunilor CNN și BBC, au fost citați senatori care acuză guvernul de la Washington că este „prea secretos” în privința OZN-urilor, deși are în urmărire peste 650 de cazuri.

„Dacă OZN sunt drone extraterestre, SUA au probleme urgente de securitate națională, deoarece aceste obiecte reprezintă și o preocupare pentru siguranța zborurilor” – a precizat fostul pilot al Marinei, Ryan Graves, cel care încurajează piloții să raporteze multiplele incidente cu OZN. El este un „avertizor” care, de asemenea, acuză guvernul american că a ascuns multe dovezi privind prăbușirea extratereștrilor.

La rândul lui, David Fravor, comandant al escadrilei Black Aces a Marinei, povestește cum a înconjurat un OZN în timp ce zbura cu avionul său Super Hornet deasupra Pacificului, în 2004. Acel obiect arăta ca un Tic Tac neted, ca un rezervor de gaz propan – un cilindru fără aripi. Întrebat de senatorul Robert Garcia dacă guvernul american se află în posesia OZN-urilor, denunțătorul David Grusch a răspuns revoltat: „Absolut”. El are interviuri cu peste 40 de martori din ultimii patru ani.

De regulă, piloții se tem să raporteze superiorilor, nu sunt potejați, își pot pierde locul de muncă. Audierea de față ar trebui să genereze un sistem de raportare mai bun, din care să lipsească teama. Deocamdată, guvernul îi atacă pe cei care raportează, fiind brutal și manifestând un „terorism administrativ”.

Întrebat de un congresman dacă cunoaște persoane care au fost rănite sau accidentate în eforturile de a acoperi tehnologia OZN, el a spus:

„Da, eu personal. M-am temut că-mi pierd viața”. Senatoarea Nancy Mace din Carolina de Nord l-a rugat pe Grusch să detalieze ce știa despre corpurile non-terestre. Au fost recuperate „elemente biologice” de pe navele prăbușite? a întrebat doamna Mace. Agentul a răspuns sec: „Biologicul a făcut parte din aceste recuperări”. „Erau acestea umane sau non-umane?”, a mai întrebat Mace. „Non-umane, și aceasta a fost evaluarea persoanelor cu cunoștințe directe despre program, cu care am vorbit”, a răspuns Grusch.

La întrebările senatorului Matt Gaetz, piloții, la rândul lor, au lămurit Congresul că OZN-urile dezactivează complet radarele aeronavelor și camerele video. Astfel, scepticii din Congres au primit o replică imposibil de ignorat: OZN-urile (UAP-urile) sunt o problemă de siguranță națională a Americii și a lumii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ion Longin Popescu 65 Articole
Author

28 de Comentarii

 1. De ce pe toti astia ii cheama David ? Cate milioane de ani face o „drona” extraterestra pana aici ? Sau zboara mai rapid ca lumina, ca-s facute de Creator si ala stim ca nu doarme !

 2. Totusi, de unde ozn-uri? Stie cineva daca nu au carat pe luna alte materiale pentru construit orice pentru a teroriza cetatenii de oriunde in afara de embrioni umani si de care au mai carat pentru testare daca pot rezista pe luna? E doar o intrebare, avand la baza ce se spunea cu zeci de ani in urma.

 3. Resturi bioligice non umane Adica maimute caini etc. Toate sunt nave experimentale facute de rysi chinezi japonezi sau francezi germani…etc.

 4. După 1917 comuniștii sovietici, proaspăt zămisliți,in serios discutau creșterea de livezi pe Marte…taranii prin Siberia mureau de foame însă visau și ei….aveau și conferințe pe aceasta temă…”boala” sau sindromul OZN-urilor și a extratereștrilor apare atunci când treburile in tara sunt praf…vezi, mai puține întrebări vor fi in dosarul Burisma și comportarea minorului de haimana drogata..

 5. Ăștia nu au formulat corect, de fapt un OZN deține resturi de SUA!

 6. Ramaneati fara sateliti pana acum daca era alta forma de viata mai evoluata in spatiu. Ploua cu sateliti pe pamant. Nu aveati control aerian!
  Deocamdata sunt povesti. Probabil vor sa pregateasca mintile oamenilor pt alte scenarii. Nu trebuie ignorata puterea unei minti bolnave.

 7. mie imi plac doua ipoteze:1. au mai existat alte civilizatii acum milioane de ani pe Pamnat, poate mai evoluate decat noi, care au disparut asa cum se va intampla si cu noi daca tot vom face pe destepti, ramanan in jungla/locuri inaccesibile lui Soros, Gates si stapinilor lor de care doar Dumnezeu ne poate scapa. 2. poate posibilitatea unor calatorii in timp si daca omul nu rezista, fragmente din vehicul pot aparea. Si noi suntem extraterestri pt ca traim pe Terra deci in exteriorul ei cand plecam devenim una cu Pamantul…Pentru religiile desprinse din Biblie exista: sfinti, ingeri, erarhii superioare, numai ca acelea nu calatoresc in farfurii zburatoare ci simplu ca o cuanta de lumina, dirijata totusi de Creator sau poate nu daca si dincolo este ”democratie” si fiecare face ce vrea. PS pt. „rien va plus” Cea mai apropiata stea este o pitica rosie la 4,5 milioane de ani lumina. Ca sa devina pitica rosie o fi trecut putintel timp asa cum ar fi trebuit sa aiba un siste planetar unde sa existe o Terra cu o forma de viata la nivelul de inteligenta incat sa realizeze vehicule capabile sa calatoreasca in spatiu si cu suficient combustibil/sursa de energie pt o calatorie cu viteza luminii cateva milioane pana cand viabila sau epuizata sa fie atrasa in sistemul solar si implicit sa nimereasca Pamantul. V-am speriat asa ca voi incetini ritmul

 8. Simplu. La amerucani le e frica de bomba uriasa ruseasca care topeste toata america. Asa ca ei sunt aliati cu extraterestrii si au si ei cu ce riposta. Joaka POKER fara asi in mana. Pempersii lui Bidon trebuie schimbati din ora in ora.

 9. Si bineinteles ca omuletii erau verzi.

 10. Vrăjeală ieftină a americanilor, au înscenat așa zise dezvăluiri senzaționale exact în timpul confruntării cu Rusia în Ucraina pentru a sugera că dețin tehnologii extraterestre avansate. Amerlocii au luat-o razna complet!

 11. Gogosi. Minciuni vanatoresti sau pescaresti. Esenta vietii este spirituala nu materiala, desi se poate si materializa. Calatoriile unor obiecte materiale la distantele astronomice care separa planetele si stelele sunt imposibile energetic. Intoarceti-va cu fata la Dumnezeu daca vreti sa cunoasteti adevarul si lasati prostiile cu navele extraterestre. Nu pot fi produse dovezi concrete despre urme materiale ale unor vizite cu nave extraterestre pentru ca nu exista, dar se minte fara rusine ca sunt clasificate si de aceea nu pot fi prezentate public. Daca ele exista, de ce sa fie clasificate? Sunt doar minciuni clasificate. Asta nu inseamna ca nu exista viata in Univers, dar nu asa cum ni se prezinta noua de catre guvernele globaliste mincinoase.

 12. Nu face parte din ciclul deja cunoscut? Adica “Irakul are arme chimice”, “Incalzirea globala este cauzata de oameni”, acum hop si OZN-urile. Totul pentru ca hegemonul sa bage frica in oameni si sa-si justifice actiunile belicoase si de inlaturare a drepturilor fundamentale ale cetatenilor.

 13. Daca sua ar detine tehnologie extraterestra ,atunci nu s-ar mai chinui cu naveta spatiala,cu rachete cu care au avut atatea accidente si au murit astronauti.
  Publicul american vrea mereu senzationalul si se plictiseste repede de orice .
  Si trebuie mereu manipulat cu ceva !

 14. OZN-rile nu provin de pe alte planete,nu sunt obiecte extraterestre. Este un fenomen neclar,care se manifesta in buna parte fara logica, fara un scop.
  Dr.Jacques Vallée, autor important în studiile OZN a promovat indelung ipoteza extraterestră,dar ulterior a devent sceptic si prudent in declaratii.La senectute el vine cu o ipoteza interdimensională: vizite din alte „realități” sau „dimensiuni”, care coexistă separat dar alături de cea a noastră.

 15. E clar, trebuie sa ne aparam de extraterestrii cei rai. Doneaza acum pentru razboiul contra extraterestrilor. Impreuna vom invinge.

 16. „Cum a ajuns lumea la tehnologia actuala ?”

  Marconi, Tesla … aceia care nu folosesc un joker in contructiile lor.

 17. Știm cum stă treaba cu americanii, liberty, democracy, canci prosperity, mai un război în Vietnam, mai o vrăjeală cu mersul pe lună, mai un război în Ucraina , bagă licuriul vrăjeala cu naveta extraterestră, din păcate vrăjeala nu tine de foame.

 18. motorizarea de f-16 bagate pe gat yesmanilor de bucale urla mai ceva ca untoldul lui boc, tehnologie plagiata de pe alte planete

 19. @ Eduard F Kalacu MotZ ot CZernopartZ:
  normal că omuleții există, sunt verzi şi vin de pe Marte, pentru cine nu ştie! I-au arătat şi filmați (Mars attacks, cu Jack Nicholson). Şi au nişte pistoale şmechere cu raze!!! Pot să topească tot şi sunt foarte periculoşi. Deci e foarte bine că americanii ne atenționează şi trebuie să le mulțumim! Eu îmi fac deja un scut ca o oglindă mare, extrem de lucioasă, care să reflecte complet razele alea mortale ale lor.

 20. Omuletii verzi sau roz sunt inofensivi. Dar aveti grija cu omuletii in albastru, astia cer actele la control.

 21. USA spre deosebire de CHINA(care-i atheista) are „OMULETII VERZI”
  direct din BIBLIE ! 😐
  CREDE(!) si nu cerceta !
  SHALOM!

 22. „La întrebările senatorului Matt Gaetz, piloții, la rândul lor, au lămurit Congresul că OZN-urile dezactivează complet radarele aeronavelor și camerele video.” ??? YAHWEH e anti-electromagnetic !

 23. „SUA dețin resturile unui OZN”
  resturile astea pot fi si niste GUNOAIE oarecare ???? De ce ajung „astea” MEREU doar in USA CREDUL-crestina(=In GOD we trust!)
  si nu si-n ALBANIA …de exemplu ! In ALBANIA n-au cazut „resturi” de astea niciodata = nu cred in „omuleti verzi” ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.