Șumi: concediat dimineață și reinstalat după-amiază

sursa foto https://image.hurimg.com/i/hurriyet

Marius Șumudică a trăit la începutul acestei săptămâni o zi de pomină. Dimineață, era înlăturat de la Gaziantepspor, iar câteva ore mai târziu se prezenta la antrenamentele echipei nu pentru a-și lua rămas bun, ci pentru a efectua pregătirea conform programului, din calitatea de antrenor principal!

Dimineață, presa din Turcia anunța demiterea tehnicianului român, iar reacțiile suporterilor lui Gaziantep pe rețelele de socializare au fost de mare bucurie. Câteva ore mai târziu, mass-media revenea cu informația că demiterea a fost revocată și Marius Șumudică își va continua mandatul, fiind persoana care poate îndeplini obiectivul de salvare de la retrogradare!

Jurnalistul Ali Budak, cel care a anunțat și despărțirea lui Marius Șumudică de Gaziantep, a revenit cu noi informații și a dezvăluit că românul va rămâne pe banca echipei din Turcia.

Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yılmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12 s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yılmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gençtürk, au fost chemaţi la sediul clubului. În telefonul dat asistentului lui Şumudică, s-a precizat: „Vino, îţi vom încheia înţelegerea”. Şumudică si adjunctul sau s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii de aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat” a fost anunţul lui Ali Budak, pe Twitter.

La Gaziantepspor, Marius Șumudică a creat o adevărată legiune românească de jucători, aducându-i pe Dennis Drăguș, cel mai bun atacant al echipei, pe veteranul dintre buturi Florin Niță, 37 ani, s-a reîntors de la Beșiktaș Alexandru Maxim iar în această iarnă celor trei li s-a adăugat și Deian Sorescu, sosit de la campioana Poloniei, Rakow. Gaziantep ocupă locul 17 la acest moment, iar bilanțul lui Șumi în 26 de partide aici este egal victorii-eșecuri, câte 10 plus 6 egaluri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.