Şumudică şi-a reziliat contractul de la turci

sursa foto https://image.hurimg.com/i/hurriyet

Antrenorul român Marius Şumudică şi-a reziliat, miercuri, contractul cu echipa turcă de fotbal Gaziantep FK, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

”Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Şumudică a prezentat ideea că o schimbare de sânge ar fi mai potrivită pentru echipă, având în vedere dragostea şi respectul său pentru clubul nostru şi oraşul nostru, astfel că s-a ajuns la un consens cu consiliul nostru de administraţie în privinţa rezilierii contractului”, se arată în comunicatul clubului, după o întâlnire între tehnician şi conducerea clubului.

Şumudică preluase echipa pe 6 septembrie 2023, când aceasta ocupa ultimul loc în clasament (20), fără vreun punct.

Gaziantep se află în prezent pe locul 18, cu 28 de puncte din 28 de etape. Ultimele patru clasate retrogradează.

În lotul echipei Gaziantep FK se află patru jucători români, portarul Florin Niţă, mijlocaşii Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi atacantul Denis Drăguş, dar şi brazilianul Junior Morais, fost jucător în campionatul României.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. N a reziliat nimic, l au dat turcaletii de a dura de bun ce e. Un pacalici sinsitru, zero merite ca antrenor.

  2. Trei luni colo ,cinci luni dincolo . Întotdeauna terminandu-se cu retrogradare și cu traista de bani plină. Similar cu Rădoi, Reghecampf,Contra . Urmează,,gurist”la GigiSport , în așteptarea altor papagali pe care să-i,,pârlească ” .

  3. @ Probabil că și congresul popularilor băsiști de la București i-a consumat din resurse, că politica funcționează și cu mult fotbal, ?

  4. & Nu este exclus nici ca Șumudică să devină pentru Gaziantep un fel de Nicolo Napoli, ?

  5. & Nicolo Napoli a fost reinstalat, cu congresul popularilor băsiști de la București, la echipa lu’ Mititelu , ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.