Șumudică, ținta ironiilor comentatorilor

 Gaziantepsor, echipa pe a cărei bancă încă se mai află Marius Șumudică și care îi are în lot pe portarul Florin Niță și pe Alexandru Maxim, Dennis Drăguș și Deian Sorescu, a pierdut luni seară cu 2-1 la Instanbul, în fața lui Galatasaray. Gaziantep a condus cu 1-0 din minutul 23 până în minutul 72 și a fost făcută KO cu un minut înainte de final. Deși dezamăgit de eșec, un eșec cu urmări neplăcute în clasament, Gaziantep căzând pe locul 17, primul retrogradabil, Marius Șumudică a făcut declarații elogioase la adresa echipei sale. El consideră că a pus serioase probleme Galatei așa cum făcuse cu câteva runde în urmă pe teren propriu cu Fenerbahce: Galatasaray este o echipă mare, a fost un meci greu, dar noi i-am arătat Turciei puterea echipei. Ne-am arătat puterea în meciurile cu Fenerbahçe și Galatasaray”.

Aceste declarații ale românului i-au enervat peste măsură pe comentatorii și analiștii turci, aceștia fiind foarte virulenți și ironici la adresa lui Șumudică, pe care îl au în colimator după numeroasele derapaje nervoase ale acestuia, încheiate cu conflicte fie cu omologii de pe băncile adverse sau cu arbitrii partidelor.

A spus: „Am arătat ce putere are Gaziantep”, asta a fost explicația lui. Dacă eram președinte, îi terminam contractul azi. Despre ce putere vorbește Șumudică?”, a declarat Ersin Duzen, moderator TV turc.

De asemenea, Murat Așik, un alt moderator TV din Turcia, l-a trimis pe Șumudică în România:

Du-te, frate! Țara ta e aproape, poți să mergi cu mașina. Dacă e greu, ce mai faci aici? Se crede Guardiola”, a transmis şi Murat Aşik.

O altă declarație dură la adresa lui Șumudică a venit din partea lui Erman Toroglu, fost fotbalist turc și actual analist TV:

„Mă întreb de ce maestrul Șumudică vorbește atât de mult după meci și a dormit 90 de minute pe bancă astăzi?”, a punctat Erma Toroglu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.