Sunt celebru! Medicii nu l-au crezut…

Alexander Morris, membru al trupei americane The Four Tops, a anunțat că dă în judecată un spital din Detroit deoarece medicii de acolo i-au oprit tratamentul pentru boala cardiacă de care suferea, l-au băgat în cămașa de forță și au cerut o evaluare psihologică pentru el, după ce le-a spus că e celebru, scrie B1tv.ro

Totul s-a întâmplat în aprilie anul trecut, în Spitalul Ascension Macomb Oakland. Morris a mers acolo pentru că avea dificultăți de respirație și dureri în piept.

El le-a spus angajaților spitalului că e celebru și are probleme din cauza fanilor și urmăritorilor. Medicii nu l-au crezut și „au presupus în mod eronat că e bolnav mintal”. Așa că i-au luat oxigenul, l-au pus într-o cămașă de forță, iar un gardian l-a discriminat rasial.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Nu mai veniti cu gogosi rasuflate si colorate de acum un an,uite raperita Enchanting a murit ieri din supradoza la 26 de ani-asta stire

  2. Dacă a declarat că-l stresează celebritatea la încadrat medicina USA de nebun. Dacă zicea ca se simte femeie sau că se simte cotoi, sau dulău îi dădeau salon separat.

  3. aha si asa afli adevarul indirect:
    esti discriminat daca nu esti celebru .. ce greseala mica poate sapa adevarul 😀 😀 😀 😀 😀

  4. „dificultăți de respirație și dureri în piept”
    -atac de panica pe fond isteric: exact camasha de fortza l-a tamaduit!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.