Suntem ”un exemplu”. Ciolacu, mai repede decât în alte state

Marcel Ciolacu, liderul PSD, îi spulberă pe cârcotași. Cu răspuns la toate întrebările, aflăm de la premier că stăm nu doar bine și chiar mai bine decât alte state din Uniune. 

Problemele fermierilor sunt mai vechi, a precizat Marcel Ciolacu, nu au  începute în mandatului său,  iar problemele nu sunt doar la noi, ele se manifestă și în alte state UE.

Din acest punct de vedere „în România s-au rezolvat cel mai repede”.

Despre reforma sistemului bugetar, Ciolacu spune că  „sunt foarte multe locuri vacante”, dar pe care spune că le va  desființa, a susținut premierul, la Realitatea PLUS.

„Majoritatea problemelor evocate de fermieri și transportatori s-au rezolvat”…s-au rezolvat mai repede decât în alte state

„Este un regulament deja aprobat și continuăm să solicităm Comisiei Europene, alături de Franța și alte stat mai dezvoltate economic decât România.

În România s-au rezolvat cel mai repede problemele”.

Întrebat de ce nu a mers în stradă, la Afumați, să discute cu fermierii și transportatorii, el a răspuns:

„Eu i-am primit pe protestatari a doua zi după declanșarea conflictului, când nu se coagulase o masă consistentă și nu exista o coerență în comunicare.

Am vrut să văd unde sunt nemulțumirile, presupun că nu după 6 luni de mandat ale lui Marcel Ciolacu. După fiecare întâlnire, am avut întâlniri cu miniștrii”.

Șeful Guvernului a mai spus că sistemul bugetar e „foarte stufos” și e nevoie de o reorganizare. Aceasta ar urma să se încheie în iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Marș măh! Te crezi in gara Buzău unde s-a răsturnat căruța cu proști?

 2. Da, „sunteți un exemplu” că ați distrus tot ce era rezistent pe zeci de ani în Romania! Mandatul tau? Mandatul tau PSD e din perioada FSN pe continuitate.

 3. un exemplu cum sa cresti bugetarii de la 500000 la 1500000, cum sa distrugi bugetul prin acordarea de lefuri si pensii speciale, cum sa pui pe functii numai pile, fufe si habarnisti.
  Intr-un cuvant, cum sa aduci o tara de la plus 10 miliarde cu economie, agricultura si rezurse, la minus 150 miliarde si mai nimic avere. Asta sunteti!
  Lasa-ne in durerea noastra!

 4. muhahahaha

  ai redus aparatul birocratic la 25% din cit e? nuuuu! ai stopat exportul de resurse? nuuuu! ai pus dop scurgerilor de bani catre clientela politica din companiile de stat pe care le devalizati, voi politicul? nuuuuu! ai viziune referitoare la ce inseamna o tara, un popor? nuuuu! esti sluga altor interese? daaaaa!

  deci la ce folosesti ciolacule in afara de a capusa puterea in folos propriu? ce naiba ai rezolvat tu? n-ai rezolvat nimic. ai cumparat timp. atit. vrei sa treci hopul alegerilor si cauti sa candidezi la presedintie? ha ha ha ha ha ha ha te impunge geoana de la distanta…. un prostanac se legana pe o pinza de paianjan si pentru ca nu se rupea a mai venit un prostanac…

 5. Până să aflu că suntem un exemplu pentru restul lumii eram îngrijorat rău, dar acum m-am liniştit. Este bine că totul e extraordinar de bine, doar că nu-mi dădusem eu seama.

 6. Nu stiu cum se face ca acesti incompetenti de politicieni de fiecare data cind vor sa se scuze ,arata cu degetul spre alte tari europene pt.ca la fel sint problemele si acolo .Culmea nesimtirii lor este ca nu la fel procedeaza si atunci cind vine vorba de pansii si salarii.Atunci uita si se fac ca nu stiu nimic de cum sint platiti in alte tari oamenii, sau ce pensii destul de mari comparativ cu ale noastre au. Nu vi se pare ca politicienii nostrii sint cam jagardelute si isi bat joc de noi ? Sint tare curios cum vor vota acum romanii pe toti astia care isi bat joc de noi si ne mint in fiecare zi !

 7. „Majoritatea problemelor evocate de fermieri și transportatori s-au rezolvat”
  Asta in tara in care 1 litru de lapte costa 6 lei, 85% din carnea de porc vine din import si Romania cu are sisteme de irigatii.
  Rad de prostia alesilor si plang de prostia alegatorilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.