”Sunteți niște găinari”!

Scandal după meciul-vedetă CFR Cluj-FCSB, scor 1-1. Florinel Coman a marcat un gol pentru 2-1, dar Sebastian Colțescu l-a anulat după ce s-a consultat cu cei din cabina VAR. Au urmat reacții dure împotriva arbitrilor Colțescu și Găman, care au anulat golul.

Colțescu, Gămag, toată cariera voastră nu mai valorează 2 lei. Sunteți niște găinari”, a răbufnit Emil Grădinescu la adresa arbitrilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Ala n-a fost fault, se joaca fotbal barbatesc, nu baschet. Tot Regulamentul trebuie modificat, omoara jocul. Vezi fotbalul englez.

 2. „DE CE JIGNIȚI GĂINILE ȘI CRESCĂTORII DE PĂSĂRI ? TOATĂ ROMÂNIA -PARDON – 80% DOAR E O P0RCĂRIE NU O GĂINĂRIE!

 3. Astea sunt echipe de mingicari. Cat timp se joaca fara sa iasa dn cotet, le e bine. Cum sar gardul si dau de echipe de football adevarate, e vai si-amar. @tomlin: golanule, la tine ” barbateste ” inseamna dat la gioale si tavalit. Ce grad ai avut in militie?

 4. Hai, bă, TERMINAȚI cu gașka de slugi mîncătoare de ciorbă dă oae! Ați ajuns să-l dați și pe guițătoru’ ăsta grădinesc, de la Foaya Dă Ambalat Pește, ca etalon la păreri în fodbal? Ăsta-i un nemernic, n-are moralitate nici cît-negru-sub-unghie, l-am urmărit cum comentează (obligat de tilivizuinili dă Bukale) zeci de ani. E în stare să prezinte albu’ ca negru, și invers.
  Măgaru’ juvețesc colțesc, aseară, le-a lăsat pe oi să le dea tot timpul peste picioare la clujeni, prefăcîndu-se că nu vede. Asta se numește, la cei de la Foaya Dă Ambalat Pește, „pressing sufocant”, cică! Cum să poți juca așa? Faulturi ovine cu duiumu’, ne-sancționate, ca să împiedice construcția jocului clujenilor. Și inclusiv în careul ovin! Prin minutul 75, la cîțiva metri de el, simulantul cronic Compagno îi dă puternic un cot in abdomen fundașului de la Cluj, care cade jos, jegu’ oltean cu fluieru’ se preface că nu vede! Aia fost agresiune de „roșu”, la duel fără minge! Cine nu știe cine-i acest colțesc? Păcat că colțescul n-a reușit să se sinucidă „atunci”, cînd a vrut (da’ l-a împiedicat lașitatea oltenească tipică)! Scăpa Pămîntu’ de un jeg!
  Faza cu anularea s-a datorat tot faptului că olteanu’ colțesc „n-a văzut” ce a fost pe teren! A fost nevoie să intervină olteanu’ de la VAR, să-l oprească și să-l cheme să re-evalueze situația. Așa că să nu-mi spună mie că’tu’ gurist grădinesc că n-a fost în regulă cu anularea golului! Inclusiv Porumboiu, fost arbitru, marele dușman al Clujului, a spus că A FOST FAULT CLAR și că s-a justificat decizia. Și în campionatul englez au fost astfel de reveniri la faza anterioară, inclusiv după minute de joc.

 5. Aveți ceea ce meritați !…un pușcăriaș și un interlop!…

 6. grecu pus sef abuziv la arbitrajul romanesc, impreuna cu gashka de hotzi de la cluj fac totul ( cu ajutorul turmei de arbitri aserviti) ca sa blocheze FCSB (adevarata Steaua) in drumul spre un nou titlu la football! Rushine lor si afara din arbitraj si sport!!!

 7. VAR, DNA-ul fotbalului romanesc. Coltescu fortat sa anuleze golul lui Coman,din ordin.
  Ar trebui ca in fotbalul romanesc sa fie sanctionate tinerile de gat si de capul adversarului si calcarea adversarului cu crampoanele, cu cartonas galben la prima actiune. La fel si simularile.
  Dar cum nu se poate un regulament special pentru actorii din superliga romaneasca, arbitrii ar trebui sa lase jocul mai liber dar sa elimine pe cei ce atenteaza prin actiunea lor la integritatea adversarului.
  Cine s-o faca, daca fotbalul romanesc a fost privatizat de unii care habar nu au cum se joaca acest sport.

 8. O putoare care s-a mutat la guriști, că-i mai ușor ‘colea… grădinescul dobitoc, cică „prophe$$or dă Sporți”, la „bază”: „…după numai 3 minute și… 80 de secunde, Nistor înscrie pentru universitatea cluj napoca”!
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.