Supărarea Oanei Pellea. ”Puteți arunca în mine cu roșii„

Este extrem de greu pentru un actor să fie nevoit să întrerupă un spectacol. Se întâmplă uneori din pricina oamenilor fără educație, alteori, poate, din cauza unei defecțiuni tehnice. S-a întâmplat, dar spectacolul a fost reluat și s-a încheiat bine.

Rămâne însă problema oamenilor care nu înțeleg că nu e politicos să stea pe telefon la teatru.

„S a încheiat stagiunea. Mi-a fost dat să fiu nevoită, din păcate, să ROG frumos publicul să-si închidă telefoanele. Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Spectacolul e special, este un monolog, sunt singură pe scenă… această situație s-a repetat de trei ori… am rugat de trei ori. Nu-mi place deloc să opresc spectacolul sau să fac observație. De trei ori am făcut un fel de “salt mortal” de la Lena Constante la mine. Nu e ușor să ieși dintr-o realitate și să intri în alta,  mă rog… asta- i meseria… nu mă plâng.

Am fost nevoită să opresc pentru că toți spectatorii erau deranjați… Când totul părea Ok… a fost o cădere de tensiune și consola de lumină și de sunet nu a mai funcționat. Am cerut pauză. Când s-a remediat defecțiune tehnică de către echipa MINUNATĂ de la TNB am continuat.

Mulțumesc publicului spectator pentru înțelegerea față de defecțiunea tehnică și pentru răbdarea dovedită”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Și referirea la roșii? Le furară niște unii? Se vîndură ? Expirară ?

 2. hai sa vorbim degeaba ,ca tot stam de pomana
  Din panseurile lui Gâgă:fara aer,esti peste!

 3. Oana nu ne provoca ! Numele „Pelea” este prea mare pentru tine. Daca erai actrita cu adevarat, iti jucai rolul pana la capat. Altfel nu esti decat o alta inchipuita mediocra care-si imagineaza ca are dreptul sa dea lectii doar pentru ca o cheama „Pelea”..

 4. De fapt cred ca o cheama Belea nu Pelea,altfel e nepotrivire de caracter
  Cum spunea Gâgă:decat sarac si bolnav,mai bine bogat si sanatos

 5. „Puteți arunca în mine cu roșii
  da’sa nu mai scuipati in gura!”

 6. Mda…dar rosiile sunt cam scumpe ,nu oricui ii da mana sa arunce cu ele.
  Asa ca…fiti linistita.

 7. Duamna ” fata lu’tata” ,nu stricam rosiile pe tine. Le preferam in salate sau la o supa de rosii.Nu mai fi asa de „pretioasa”si pretentioasa .Parca ai fi Suca a lui Sache lui Zapacitu…. Stii tu care…Si nu crezi duamna ” diva” ca ai publicul pe care-l meriti ?

 8. mah Oana nu stim:
  -in Tom Johnes aruncau femeile cu chilotzii !!!!!!!!

 9. Nu poti acuza spectatorii de teatru ca sunt needucati. Inseamna ca prestatia pe scena a fost mai rau decat modesta si Oana Pellea trebuie sa se intrebe unde a gresit. Daca n-a reusit sa capteze atentia publicului poate ar fi bine sa-si schimbe meseria, ca la manifestari #rezist se pricepe.

 10. A FI URAT este o Drama.
  A FI URATa este o Dramă MULT mai mare.
  Aici Bărbații Si Femeile se împart în Doua CETE Existențiale.
  Persoanele care POT trai DEMN cu AsaCeva.
  Persoanele care NU pot trai DEMN.
  GHICI de CARE CEATA aparține OANA.
  Se ZBATE Frenetic de J’de Ani sa își gaseasca Fericirea.
  LEGITIM!
  DAR La Modul AROGANT-Impunator, Apodictic-Ostentativ CERSIND subliminal BAGARE în Seama NU va reuși NICIODATA.
  REPETA Drama lui Olga TUDORACHE.
  Iar CONSTIENTA VALORII de a fi Cantacuzina IN SINE și ATAT I R I T A teribil, Monșer.
  NU are ABSOLUT nicio Valoare Strămoșească…
  Vezi Nicolae Pătrașcu, Fiul lui Mihai Viteazul.

 11. De ce să stricăm roșiile pe tine … ? Există destule … , ce or fi ele , ca să te trezească din obscuritatea și negura gîndurilor tale …

 12. Te rog sa n-o compari de Doamna Olga cu ametita asta! Inseamna ca n-ai fost la teatru decat la spectacole bolsevice.

 13. SI IO știam ca relativ la Persoane DECEDATE NU se folosesc Apelative ca DOAMNA sau DOMN.
  Olga Tudorache a murit în Octombrie 2017.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.