(VIDEO)Superstar, victorie clară. Djokovic a câștigat Turneul Campionilor

Nu contează că are 36 de ani, Nole domină circuitul masculin și se  impune pentru a șaptea oară într-o competiție cu cei mai buni. După mai puțin de o oră și 45 de minute, scor 6-3 / 6-3 , Novak Djokovic câștigă finala cu Jannik Sinner, de la Turneul Campionilor, duminică, la Torino.

Am avut un sezon aproape perfect în turneele de Mare Șlem, iar acest lucru este cel mai important pentru mine. Închei anul drept lider mondial, mi-am atins toate obiectivele, am doborât multe recorduri, am făcut istorie în sport. Sunt mulțumit de acest sezon, dar sper să-l încoronez cu trofeul de la Torino”, a spus Novak Djokovic înainte de duelul din finală cu Jannik Sinner.

Novak încheie anul cu șapte trofee, fiind jucătorul cu cele mai multe turnee câștigate în acest sezon

 

Anul 2023 va rămâne unul din cele mai prolifice din cariera lui Djokovic, cu recorduri şi statistici care au marcat istoria tenisului.

El a câştigat trei din cele patru turnee de Mare Şlem (Openul Australiei, Roland Garros şi US Open), eşuând în finala celui de-al patrulea în faţa lui Carlos Alcaraz, la Wimbledon, pentru a totaliza 24 de titluri de Grand Slam, cea mai mare performanţă la masculin şi egalând în acelaşi timp recordul australiencei Margaret Court.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

7 Comentarii

  1. Pentru mine Federer e number one all time. Dar și Djokovic e dat dreku! Excepțional, impecabil. A fost o generație excepțională de jucători, incluzându-l aici, desigur , si pe Nadal. Fabuloasă generație! Iar Nole arată că măcar vreo doi ani încă le va pune capac tinerelor speranțe. Asta e!🤗🤗

  2. Încă o palmă grea ,dar grea de tot , dată vaccinistilor de pretutindeni (inclusiv @Mihnea ) . Bravo !

  3. Felicitări Nole! Un familist convins și anti-globalist! Carlito a festelit-o după ce i-a spus regelui Spaniei „tu”! Tineretul bovin de astăzi vrea repede să ardă etapele ca să ajungă în vârf! La munca ba, nu la întins mâna!

  4. Nole arata ca are talent, structura fizica pentru tenis, multa multa munca si rigoare, disciplina in viata personala. Cred ca va mai juca 1- 2 ani si se va retrage. Va fi regele acestui sport pentru un secol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.