Suporteri recalcitranţi ai FCSB, imobilizaţi de forţele de ordine

Şase suporteri ai echipei FCSB, care s-au manifestat agresiv la adresa forţelor de ordine, au fost imobilizaţi şi identificaţi, a anunţat, duminică, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Incidentul a avut loc cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Botoşani. În jurul orei 19,00, mai mulţi suporteri ai echipei FCSB, aflaţi într-un parc de pe Bulevardul Basarabia, în apropierea stadionului, au aruncat cu mai multe sticle din plastic în autospecialele de jandarmerie şi au adresat injurii forţelor de ordine.

„Jandarmii s-au îndreptat către grupul de suporteri pentru a-i identifica pe cei care au săvârşit faptele mai sus menţionate, moment în care o parte dintre suporteri au devenit recalcitranţi. Forţele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, în urma căreia şase suporteri au fost imobilizaţi şi conduşi la autospeciale pentru luarea măsurilor legale”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, cei şase au fost identificaţi şi au fost întocmite actele în vederea sesizării organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.