Surpriza lui Becali. Ce-l mână în luptă?

Gigi Becali revine în politică.  Patronul FCSB a depus o cerere în instanță pentru înființarea unui nou partid politic. Se va numi Partidul Noua Gardă-Creștină Democrată, arată GSP.

Alături de Becali, Ionuț Luțu, fost  fotbalist  om de încredere al patronului de la FCSB și  Laurențiu Ionescu, care  s-a ocupat pentru o perioadă de organizarea cantonamentelor roș-albaștrilor.

Becali a mai făcut politică și a promis să nu se mai implice în astfel de proiecte. Partidul său, Noua Generație-Creștin Democrat, a fost desființat în 2022. Gigi Becali a fost, de asemenea, și europarlamentar.

Becali a fost președintele PNG din 2004, ulterior funcția fiind preluată de  Ioan Olteanu.

În septembrie 2023, Gigi Becali vorbea despre intenția de a înființa un partid, pe care să îl finanțeze, cu mențiunea că nu va mai candida însă  în viitor.

„Să vină oamenii din stradă să facem un partid.

Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara”, a declarat Gigi Becali în 2023, potrivit România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Omul are prea multi bani și nu are pe ce ii cheltui! S-a saturat sa alimenteze puturoșii cu cash și se îndreaptă spre o altă uriașă țeapă mai mare că anterioară. Succes la furat, băieți.

  2. Partidele anticrestine trebuie blocate sa mai chinue oamenii. Voi vota cu Becali. Calea lui Dumnezeu e calea pacii. Pe cine deranjeaza??? Pe jaddanii satanisti.

  3. Noua Garda de Fier ? Calea Inexistentului este calea razboiului, de 2.000 de ani !

  4. @tomlin: iti doresc sa ajungi sa te rogi la Inexistent! Si sa nu te auda.

  5. Cum ce-l mână pe Beeecali în luptă ? Ia dat SRI-ul comanda să se implice, să-și facă partid și să mai rupă voturi de la AUR pentru că e groasă treaba , au prea multe procente și încă mai cresc , e supărare mare la UE și a venit ordinul, blocați pe toate căile ascensiunea AUR.

  6. „iti doresc sa ajungi sa te rogi la Inexistent! Si sa nu te auda.”

    Eu nu ma rog, ca nu-s debil, eu comand. Cine plateste, comanda !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.