Surse: S-a încheiat numărătoarea la Sectorul 1. Tuță câștigă primăria

S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, potrivit surselor citate de Digi24.  După trei zile de scandal,  Tuță, candidatul PSD-PNL a câștigat primăria cu doar aproximativ 500 de voturi în fața actualului edil, Clotilde Armand, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral.

Potrivit datelor centralizate de BEC, Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92% din voturi.

Clotilde Armand acuză în continuare că i-au fost scăzute voturi „din pix”.

„Într-o singură secție verificată din nou am recurepat 185 de voturi. Una singură și 166. Peste 1000 nu se găsesc iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 solicitări de renumărare și n-am primit niciun răspuns din partea BES.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1”, a scris ea în această dimineață pe Facebook. Pe de altă parte, Tuță a spus în repetate rânduri că numărătoarea s-a făcut corect.

La sectorul 2, unde au fost probleme similare, încă întârzie rezultatele finale ale votului de duminică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

24 de Comentarii

 1. buna tuturor!
  Eu nu am votat si nu votez alianta RĂULUI psd+pnl
  Eu nu stiu ,nu inteleg cum ati votat pe dna Armand care v-a ținut mult timp in gunoaie si nu a făcut mai nimic? O fi făcut su nu stiu eu?

 2. Guadelupeza sa-si faca bagajele si sa plece cu primul avion catre Pointe-a-Pitre. A facut destula avere exploatand naivitatea romanilor. E timoul ca romanii sa se conduca singuri, nu ne mai ca ratatii occidentului sa be spuna cum sa ne spalam pe maini.

 3. Bun a castigat acest Tuta!!! Dar este normal ca fosti securisti sa devina primari si sa faca tot felul de afaceri?!!! Ce imi este Coldea ce imi este Tuta?!!! Acelasi drac.

 4. dupa spectacol grotesc pleaca tuta vine tutu… nimic nou, aceesi mizerie politica… una grasiata frantuzeste, adusa din place de la pigalle (ca bechtel e un fel de peste) iar cealalta cu statu paralel in piept si mare iubire de civilie…

  ha ha ha ha ha

  admirabila politica asta … votati-i , ii meritati sa va conduca, turma inconstienta!

  respectul meu celor care nu voteaza!

 5. @ 11:32
  Buey p.r.o.s.t.a.c eduKKat PERNICIOS, numele e Place Pigalle, nu „la pigalle”, că e un nume propriu, măR😜g …■{guitZă- eduKKatZia e PERNICIOASĂ -guitză}■

 6. Sa vina Ambasada ! Sa vina ONU ! Sa vina NATO ! Sa vina UNESCO ! Protestez ! In fatza lui Triumph !

 7. Ieri in spatele Rest ALBa din sect 3 doua camioane cu voturi pazite de jinadri au fost arse….ce stampila era pe acele voturi…cumva stampila SOS…..

 8. Felicitări Clotilda! Chiar daca ai pierdut, hoții trebuie sa plătească! Trăiască erata! Sa vadă tot globul pământesc cum se fura voturile in Romania! Și uite așa ne-am pricopsit cu conducătorii din ultimii 34 de ani de am rămas și fără chiloți pe noi! Hoțiile incep de la alegeri! Hotul neprins e conducător cinstit!

 9. o sa va jupoaie baietii cu ochii albastrii, sa platiti pana la al moualea neam, ca va meritati soarta!

 10. La groapa de gunoi a istoriei cu neomarxista asta userista felicitări celor din sectorul 1

 11. Ea pleaca – au revoir- dar ce te faci cu bravii romani care au votat-o?

 12. Asa ca nu va bucurati ca n-a fost aleasa inca Clotilda de tandemul sereiidegesee ( sluga si vataful) ca parca vad ca apare o…ERATA! Adica la nicu vandutu s-a putut frauda si la hotoaica nu?

 13. Achium Balamuca de Franța să te întorci la Soros înapoi 😁

 14. Nu contează cine a venit, contează că a plecat. Şi tuturor celor ce după 4 ani de mizerie şi scandaluri au avut nesimţirea să voteze moroaica, le doresc numai de bine sus! – MAI ALES SECĂTURII BĂSESCU!
  Sper ca noul primar, înainte de toate, să facă un „inventar” cu tot ce a lăsat în urma sa moroaica. Şi mai sper ca toate dosarele pe care le are moroaica să fie repuse acolo unde le este locul: PE MASA JUDECĂTORULUI NU ÎN SERTARUL PROCURORULUI!

 15. Felicitări SRI! Poate faceți un program de înfrățire cu Sectorul 1 din Niamey, Niger sau cu Sectorul 1 din Bamako, Mali. Și acolo este tot conducere militară și se vede ce civilizați și dezvoltați sunt. De ce să avem Hakuna-Matata în străinătate, când putem avea Hakuna-Matata chiar aici?

 16. madam cotcodac, pentru cine a uitat, a intrat in Romania prin escrocheria bechtel… a fost parte a ei… bechtel este o acoperire pentru asasini economici… deci ce este clotilde armand?

 17. Colonie, colonie; dar si SRI-ul are mandria lui. Trebuia sa dovedeasca ca e mai tare decat ambasada Frantei.

 18. incep sa se simta pe undeva, in anumite zone, ceva schimabri… sa vedem cit dureaza… hell vig, ai amutit? s-a platit cu aceeasi moneda?

 19. Mentalitate de roman: acarul paun e vinovat pentru toate magariile. Toti trag in Clotilde, dar slugile care au bagat mana in saci, jandarmii care au stat de sase, justitia care a luat darul ca sa taca si ceilalti mafioti care au organizat si contribuit la operatiune nu sunt vinovati?

  Cazul Coldea e un fel de Iordan in care si-au spalat pacatele hotii comasati, toti sunt acum puri si nevinovati ca pruncii. Si o iau de la capat cu furturile si minciunile pana vor gasi alt tap ispasitor.

 20. bravii romani care au votat-o, muncesc in mod cinstit, nu asteapta ajutoare de la masa hotilor.
  Sigur, esti bugetara.

 21. Mama guadalupeză🦒 a
  șobolanilor 🐀 useriști să plece învîrtindu-se dupa 4 ani de dezastru userist. Au jamais ne revoir, va au diable cochonne voleuse.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.