Toţi candidaţii la PG, respinşi! Toader a anunțat CE URMEAZĂ

Ministerul Justiţiei urmează să reia procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că i-a respins miercuri pe toți cei patru candidați la șefia Parchetului General.

Interviurile au fost susținute miercuri de către cei patru candidați, respectiv actualul procuror general Augustin Lazăr, procurorul DIICOT Marian Drilea, fostul șef DIICOT Daniel Horodniceanu și fosta adjunctă a Layrei Codruța Kovesi, procurorul Gabriela Scutea.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. Foarte corect. Toți miros duhnesc de securism ticălos! În România trebuie să existe și profesioniști patrioți!

 2. Era de asteptat! Pe mine ma intriga cel mai tare tupeul tortionarului vopsit Lazar care dupa ce a fost descoperit mai are curajul sa candideze findca prima data a fost numit. Iuliu Filip a fost aplaudat de Solidaritatea poloneza care a pus pe butuci lagarul socialist in timp ce Lazar era vaselina lagarului socialist. Tot tupeista si obraznica mi s-a parut Scutea, magistrat rezistent ca isi pune roba in cap pentru cauza, asta demonstrand ca nu are ce cauta in magistratura. Cat il priveste pe Horodniceanu, acesta candideaza pentru orice post liber. Succesuri!

 3. Da de unde! Numai ca cel vizat de la bun inceput ijnca nu s-a trezit din betie si nu a fost in stare sa-si depuna dosarul!

 4. Așa a deschis TT calea pentru doritul (de către Iohannis) a unui interimat al lui … Lazăr la PG.

 5. Grea e lupta cu alde Kovesi si Lazar, de fapt cu vechii securisti si uneltele lor mai noi.
  Dar stirea asta m-a uns pe suflet. Capcaunul de Lazar a fost trimis acasa, pentru ca a venit
  cu lectiile neinvatate. Precum unui scolar foarte prost i s-a spus ca are cunostinte precare
  si-l paste repetentia. Inca o data, citind stirea as traduce-o ca si cum Toader i-a tras
  un sut puternic in dos Lui Lazarica. Sper sa-l resimta, sutul, si tpti anticomunistii vopsiti
  care l-au sustinut neconditionat, zilele astea, pe primul tractorist al tarii.

 6. Dna Mara, nu numai la Dvs am constatat cum in textul unei stiri se repeta de cel putin TREI ORI aceeasi fraza! Altii o fac de PATRU ori! Incerc sa-mi imaginez explicatia, LUNGIREA TEXTULUI, o varianta; a doua varianta ca noi fiind stiuti drept mai putin receptivi, unii chiar TAMPI, e absolut necesar sa ni se spuna acelasi lucru de oridecateori pana o sa se priceapa in sfarsit…Or fi si alte variante?

 7. Ti-ai pus o porecla corecta,corespunde cu ceea ce esti.
  Daca sunnt pesedisti sadea precum Adina atunci e bine,sunt admisi.
  Multi ignoranti stau tot timpul cu securistii si sorosistii in gura. Au auzit si ei de o prostie si o repeta ca niste papagali.
  Dar au o scuza,sunt ignoranti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.