Survivor România, care-i surpriza: „Da, aţi auzit/citit bine”

Emisiunea Survivor revine la Pro TV anul viitor, la o dată ce va fi anunțată de producători. Noul sezon „Survivor” este unul în care concurenţi vor fi cei din ediţiile trecute ale reality-show-ului – de altfel se numește „Survivor All Stars”.

„«Survivor România» aduce bucuria şi energia unui reality-game-show fără pereche, doar să vorbeşti despre sau să-i urmăreşti efectul de tsunami emoţional.

Atunci când numelui show-ului de supravieţuire cel mai iubit de români îi adaugi un nou an – în speţă, 2024, şi încă şi mai şi, un supranume, care va deveni subiectul central din prima jumătate a anului următor: All Stars, atunci misiunea noastră, echipajul navei Survivor, este setată pe modul: sezon suprem.

Da, aţi auzit/citit bine: următorul sezon de Survivor România va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele. All Stars va aduce noi limite şi noi provocări inimaginabile, chiar şi pentru luptătorii obişnuiţi cu arena curajului de la Pro TV şi de pe VOYO.

Sezonul suprem Survivor All Stars este gata: traseele, consiiliile tribale, camp-urile, jungla dominicană freamătă în aşteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca «Survivor All Stars»”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, citat într-un comunicat transmis de Pro TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Trebuie pus intre doua episoade de Las Fierbinti si inainte de un show RAT (romanii are talente)!
  Because this kind of entertainment is for the RATs…

 2. Altă mizerie sorosistă marca protv!…
  Vă mai mirați că educația din românia a ajuns ultima din europa!…
  Poate ne spune tuta aia a lui eram!…cine plătește, ce partid politic din românia…
  Au ajuns toate scursurile societății în acestă cloacă de televiziune…
  Nu scăpăm de supremația mediocrității fraților!…

 3. Alta emisiune dedicata imbecilizarii complete a acelora care sunt deja piscati de morbul prostiei.
  Cu asemenea emisiuni si cu cele de tipul ,,Mireasa” sau Manele, sa tot avem romani educati……[Rumburak]

 4. Un cretinism mai mare nu exista. Asa zisul reality show e …scripted all the way. Dupa ce ca importa emisiuni de mizerie le mai si adapteaza, asa incat devin infecte de-a dreptul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.