Suspans prelungit la șefia DNA

Procedura de numire a unui procuror șef al DNA, în locul Laurei Codruța Kovesi, va fi reluată. Niciunul dintre cei patru candidați la această funcție nu l-a convins pe ministrul Tudorel Toader.

„S-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare desemnării pentru numirea în funcția de procuror șef DNA“,  revelă un comunicat al DNA. Același document mai arată că „nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanțelor manageriale“. În aceste condiții,  procedura ne numire a unui procuror șef al DNA va fi reluată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Circ facut de Tudorica ca sa dea bine la romanii care de fiecare data se lasa pacaliti de politicieni.Selectia asta inventata de Tudorica este doar o sceneta tip PSD pt. ca de fapt in functia de sef al DNA tot o persoana recomandata de PSD va venii.
    Si asta stim cu totii de ce PSD si Tudorica vor in fruntea DNA un om al lor .

    • PAI PE TIMPU’ TRADATORULUI DE TARA CHIOR ERA UN PNL-ist ORI usr-IST ORI POMPIERist LA PNA/DNA ORI LA JUSTITIE??? POATE TUDOREL VREA SA FACA SI CEVA MAI BINE DECAT MACOVEI SAU PREDOIU! COANE…SCROAFA E MOARTA IN COTET DIN 1989..E O „DA-MI-O MIE, IA-TI-O TIE”. TOTI SUNT NISTE MINCINOSI, MIMAND DEMOCRATIE, SE CEARTA INTRE EI DAR FURA FIECARE. DRAGNEA, TARICEANU, BASESCU, ORBAN, IOHANNIS..TOTI TRAG PENTRU AVEREA LOR PERSONALA. NISTE TRADATORI DE TARA, MINCINOSI, IAR NOI….PROSTII CE INGURGITAM CACIALMAUA!

  2. .. pai n o sosit poolman ul da la poarta ..putintica rabdare nenisorule…vine si momentu ala mult asteptat ..o sa avem un alt hedwing..cu esperienta lu Ness cel inconruptibil

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.