”Susținător”al Dianei Şoşoacă. Stelian Ion. Semnătura mea, falsificată

Deputatul USR Stelian Ion, candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, afirmă că a fost sesizat că numele său ar fi înscris în listele de susţinători ai partidului Dianei Şoşoacă, iar semnătura sa şi a altor colegi ar fi fost falsificate, menţionând că a solicitat confirmarea Biroului Electoral Municipal, după care va face o sesizare penală.

„Strângerea de semnături de susţinere a candidaturilor este o bună ocazie de a interacţiona cu oamenii, de a primi sfaturi, idei, critici. Din păcate, unii candidaţi folosesc ocazia aceasta pentru a mai comite câte o fraudă, câte o infracţiune. Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susţinători ai partidului Dianei Şoşoacă. Şi nu doar semnătura mea, ci şi semnăturile altor colegi din USR Constanţa ar fi fost falsificate de adepţii şoşocişti. Trecând peste ridicolul şi gravitatea situaţiei, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informaţia, după care voi înainta către parchet o sesizare penală”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

El a arătat că cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancţionaţi.

„România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoţi la drumul mare. Trebuie să fim foarte atenţi la aceste alegeri. Cu siguranţă vor mai fi şi alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancţionaţi”, a adăugat Stelian Ion.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

  1. Trotinetistul asta sorosist afirma ca a fost sesizat. De cine oare decat nimeni altul cel care a fost pus de el sa semneze cu numele sau. Nu crede nimeni ca din sute de mii de semnaturi cineva neimplicat descoperea chiar aceasta semnatura falsa. cand va scapa Romania de acesti useristi pretabili la toate murdariile?!

  2. Dar despre Clotilda, „marchiza portofelelor”, specializata in „fraudare cu ranga”, ce „piesa” ne poate poate pune DJ Stelica ?

  3. USR UN PARTID DE HOMALAI DROGATI slugile DIAVOLULUI DROGAT ,ati facut propaganda homalailor ,transgenders si pedofililor in RO la gunoi si la Jilava cu voi

  4. Interventia imbecilului Stelian,licheaua care a scos USR de la guvernare impreuna cu minoritarul Barna, face parte din schema de indepartare a sosoacei de la cascaval;diva ar fi cel mai bun primar general al Bucurestilor

  5. Haha, acest manglitor sclifosit, fara scoala si fara merite sa zica mersi si bogdaproste lui nen’su Piedone, ca altfel nu-i mare aparea mecla la gazeta si ramanea mort si ingropat. PR-ul costa mai tzoapa de Costanța ce esti!

  6. S-ar putea sa mai fie unul cu acelasi nume . Vezi , de aceea eu sustin ca atat la candidati cat si la sustinatori sa introducem o rubrica in care sa se mentioneze etnia si religia .

  7. Evident o lucratura. De ce ar alege oamenii lui Sosoaca sa faca fals fix cu numele unui USR-ist? Daca vrei sa falsifici pui nume inventate, batrani, decedati, diaspora etc. In niciun caz numele unui politician care iti este dusman. Dar cineva a strecurat numele intentionat. Metoda e probabil folosita de baieti ca sa descalifice pe astia care nu convin sistemului si nu au nicio putere. Cateva nume false strecurate ca sa fie exemplu si motivare.

  8. Dar de ce nu a facut plangere la BEC in 2020 cand toti am cazut pe camere rezistii mutand sacii cu voturi sub supravegherea Clotildei?

  9. Sa anunțam Melitia Morala ca s-a falsificat semnătura lui Bula de la USR

  10. acest sinistru al injustiei a cerut desfiintarea SIJ=IJ punând magistratii deasupra legi si anuland mii de dosare aflate la siij , obstructionand justtia libera si dreptul la un proces echitabil,opera desavarsita de crpredoiu si noua ministra fara o zi experiență in campul juridic, dar implicata poitic si mandra de readucerea unor fugari in timp ce arteni, printul paul, popovici, elan, etc stau bine mercy.de la macovei ainceput cu sipa si danilet ,pină astazi nu am avut reforma justitiei ci abrogarea statutului magistratilor, magistratii acoperiti???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.