Sute de mii de euro și lingouri în mașina unui brăilean

Câteva sute de mii de euro, lingouri posibil de aur şi mai multe obiecte tăietor-înţepătoare au fost descoperite în mașina fiului unui cunoscut om de afaceri din Brăila. Descoperirea a fost făcută de polițiștii care l-au oprit în trafic pe bărbat.  

Miercuri, 21 februarie, în jurul orei 19,00, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu, informează IPJ Brăila.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, brăileanul a fost testat şi cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive. Totodată, în urma controlului efectuat asupra sa şi în vehicul au fost descoperite obiecte tăietor-înţepătoare şi o sumă de bani ce a fost ridicată în vederea continuării verificărilor şi a stabilirii provenienţei acestora”, a precizat joi IPJ Brăila.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 38 de ani este fiul cunoscutului afacerist Sorin Costin, decedat în noiembrie 2022, care fusese partener de afaceri cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila Gheorghe Bunea Stancu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

  1. Se pregătea omul de alegeri!…misiune primită de la cotroceni!…

  2. cumparase si omul un set de cutite de bucatarie si il ia politia cu japca 🙂

  3. …lume buna, neamule, drogati-betivi-infractori produce Braila pt scrutinul romanilor, daca nu-l aresta Politia, il vedeam pe (editat) pe vreo lista cu candidati PNL/PSD ca tot una e !

  4. Dom’ primar, io zic că asta a fost prins la Pont Neuf, cum am învățat io la geografie că-i zice pe aria Brăila, bașca Fierbinți în Ialomița. Că altfel nu văd cum îl dibjeau colegii mei, fără ordin de sus. Poate o avea ceva cu alegerile astea din ce în ce mai comasate?

  5. Ce-i aia ” obiect taietor-intepator „? Zi bre șișuri! Si sa nu spuneti ca era si blond. Asta e valoarea lui, sa moara mama!

  6. Corect! Dar Miky PSD europarlamentar, ce zice, îl cunoaște pe Bunea Stancu si progenitura care pute a infractor protejat de anchete și agatari cu plasare la bulău?!

  7. Era contributia pentru postul lui Tudose de eurospagar.Cum erau bani si in masina aia pentru bratianul basist Blaga.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.