Sute de Moși Crăciun într-un loc

Târgul de Crăciun din Piața Unirii s-a umplut azi de sute de copii de la Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu. Îmbrăcați în costum de Moș Crăciun, aceștia au cântat colinde și cântece de Crăciun.

Colindul moșilor este o tradiție în Oradea care a început în anul 1998 și își propune să aducă bucurie oamenilor de pe stradă. Elevii  din clasele Step by Step vestesc prin oraș Nașterea Domnului,  iar prima oprire din acest an a fost în Piața Unirii, la bradul amenajat, unde au fost primiți de către episcopul greco-catolic Virgil Bercea, viceprimarii municipiului Antonia Nica și Marcel Dragoș, secretarul municipiului Eugenia Borbei precum și părinții și profesorii copiilor.

Cei 380 de copii au prezentat atât colinde populare, cât și colinde ale unor artiști cunoscuți, aducând pe fața ascultătorilor zâmbete și bucurii.

La finalul evenimentului, copiii au contribuit și cu donații la inițiativa „Orașul faptelor bune”, punând în cutia de donații sume strânse de către ei pentru acest scop nobil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Dacă o țineți tot așa,o să aflam că la Oradea s-a născut pînă și Isus.Ce mai, la Oradea e raiul pe pămînt din motive de Bolojan,omul providențial pentru viitorul României,care ce să vezi, dă 1000 eroi pentru ca doctorul sa se intoarcă la coada vacii.Nea Cornele ,chiar asa ,mai schimbă si mata macazul ….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.