Sutele de milioane de euro ale lui Ciolacu!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, cu prilejul celebrării Zilei Românilor de Pretutindeni, că statul ar trebui să dea dovadă de mai mult respect în relaţia cu românii de peste hotare. El a adăugat că singura cale de a aduce românii înapoi acasă sunt investiţiile şi a precizat că „în următorii ani, vom investi sute de milioane de euro în drumuri, şcoli şi spitale”.

„De Ziua Românilor de Pretutindeni vă transmit un mesaj de #recunoștință tuturor celor care, deși departe de casă, puneți umărul an de an la creșterea economică a țării noastre.
România se dezvoltă și pe baza sumelor consistente pe care românii din afara țării le trimit an de an în țară. Tocmai de aceea, cred că statul ar trebui să dea dovadă de mai mult respect în relația cu românii din afara granițelor. Respect prin eliminarea procedurilor birocratice, respect prin înființarea mai multor consulate și prin alocarea de personal care să-i ajute rapid pe românii plecați de acasă.
În același timp, sunt conștient – la fel ca voi toți – că majoritatea românilor nu au plecat de drag peste hotare. Au plecat pentru că nu au avut suficient de multe șanse aici, în România. Pentru că nu au avut servicii publice de calitate.
Aceste lucruri trebuie să se schimbe. În următorii ani, vom investi sute de milioane de euro în drumuri, școli și spitale. Este singura șansă pentru a-i aduce pe români înapoi acasă. Avem nevoie de voi acasă! Avem nevoie de experiența voastră extraordinară la dezvoltarea acestei țări!
La mulți ani, români de pretutindeni!”, este mesajul postat de Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8393 Articole
Author

19 Comentarii

 1. E capabil PSD ul de vreo investiție? A fost vreodată? E capabil sa rezolve o criză?! A fost vreodată?! Sa „nască” o criza, da, dar nu sa o rezolve. Nu ca ceilalți ar fi mai breji.

 2. Vorbeste Ciolacu ca sa se afle in treaba. Schimba legea societatilor comerciale, redu fiscalitatea in mediul privat. Redu aparatul bugetar cu 50%, central si judetean, ori prefecti ori cons.judetene, redu birocratia cu agentii, inspectorate, directii judetene cu sutele. Scoala sa fie scoala, nu hartii fara acoperire, asistenta medicala de calitate. Hotii sa plateasca ce au furat nu sa astepte prescrierea. Parlamentul cu maxim 300 membrii si abia atunci se vor intoarce romanii.

 3. De cite ori se apropie alegerile,de 33 de ani, hotii si tradatorii promit investitii.Pimul investitor al tarii a fos iliescu.A investit masiv in biserica,dar nu pentru ca-i prea credincios,nuuuuu,,,.Pentru ca pochii au fost cheia succesului instalarii democratiei originale ai caror beneficiari suntem.

 4. De unde? De aici? ??????https://youtu.be/SFyyp7R9FbI poate reusiti sa ascultati aceasta inregistrare, si, pe redactorul acestui material de pe Cotidianul il rog sa lase sa vada, auda si sa discearna ce inseamna…politichia romaneasca de lux a semianalfabetilor functionali care se rotesc ca titirezul pe liste la alegeri…umero-stelare.

 5. Huuo jigodiilor! Ce-l doare gura pe Ciolacu sa promită marea cu sarea? De unde bani panarama cu motor? De la cei 5 milioane de diasporeni care nu dau niciun ban la statul român? Și-au pus palma-n cur și au plecat și intretin din taxe și impozite pe bătrânii si copchii străini. Mai primesc și 300 de euro lunar pentru fiecare copchil lăsat la vatră in grija statului roman. Profesorii tipa, cadrele sanitare tipa, ceferiștii tipa, primarii tipa, administrația locală tipa, parlamentarii tipa. Ucrainenii tipa! Toți tipa că nu au bani. Si tu promiți vouchere la profesori cu aprobarea .u.e.?

 6. Eu tot nu inteleg de ce a pus kktu’ ala de semn # inainte de „recunostinta” ?! Aaa … o fi vorba de o premonitie, atunci cind ii va veni rindul si brahmanului de Buzau sa dea o tura pe la „mititica” ? … Ca parca tot seamana # cu gratiile de la fereastra celulei …

 7. UN REPETENT SI UN MOS TEACA ,VENIM PESTE VOI IMBUIBATILOR !
  SA VA FEREASCA DUMNEZEU!

 8. Ca sa aduci inapoi romanii nu mai poti dar poti opri plecarii din tara. Ia gandeste cum se face. Si al doilea statul idiot de prosti la varf sa faca fabrici si uzine adica locuri de munca. Daca ai locuri de munca si produci nu mai pleaca nimeni.

 9. De promisiuni tip “vom construi, vom face… “ le este plin la româini podul. Da în batjocoritele și în cântec fabrici și uzine, minerit, metalurgie neferoasă, siderurgie, industrie constructoare de mașini, industrie chimică, petrochimie, fabrici de îngrășăminte, construcții de nave, irigații nu veți investi nimic? Pentru ce să faci un liceu industrial sau să absolvi Politehnica în România? Dacă nu veți investi, dar nu la întâmplare ci după un Plan de reindustrializare pe 20 de ani indiferent cine guvernează, acei ce termină școala vor apuca în continuare pe noile drumuri acum de “mare viteză” calea străinătății.

 10. poate investi, deja a investit ca tu sa poti azi sa-i injuri in liniste. stii cum? Pt ca le-a oferit parintilor tai posibilitatea sa poata invata si apoi sa-si castige painea pt a te avea pe tine si a stramba din nas…Cine a semnat cu 5 ani inainte de expirare a contractului cu OMV Guvernul MEU cu PM MEU, adica Iohannis supusul austriac de incredere din Statul Roman prin generalul care cam a ocolit juramant dat cand a intrat in armat, in Parlament si in Guvern. Romania de bine de rau a fost pe PLUS cand PSD-ul a fost la guvernare si pe minus cand CDR-ul lui Constantinescu, DA al lui Basescu si Guvernul „MEU” al lui Iohannis au ajuns la guvernare. Daca tu ai amnezie eu n-am uitat ca PSD-Dancila a lasat o datorie de 33% din PIB, iar azi depaseste 50% din PIB a redus deficitul la fondul de pensii de la 14 miliarde la 2 miliarde si acum este fara numar, pt cu stiu, dar este mare. E adevarat ca si PSD-ul are deviatiile lui emotionale de ghiocel si implicit morale, dar sunt mult mai mici decat ale PD-L/PNL/USR/PMP si sub ce nume se mai ascund oamenii lui Basescu, sa speram ca totusi Dumnezeu ii vede si-i va aduna…

 11. Sa mori tu Ciolacule ? Cine crezi ca te mai crede ! In tara asta, „prea marite Presedinte” al PSD, minciuna este un mod de viata ! De ce ? Pentru ca poti sa minti oricat , poti sa promiti marea cu sarea , niciodata , in ultimii 32 de ani , niciun mincinos n-a dat socoteala poporului , pentru minciuna si inselatorie ! Vorbiti de investitii , spuneti-ne si noua in ultimii 32 de ani a fost realizata , vreo investitie , macar una singura , la termenul contractat ? A fost cineva , vreo firma , vreun constructor, ceva acolo , sanctionata , penalizata , macar cu un leu , pentru , depasirea , cu anii , a termenelor de realizare a investitiilor asumate ! Nu va mai obositi , d-le Ciolacu , la romani , vrajelile de doi bani , nu mai tin demult ! Mai bine taceati !

 12. Fata nesimțite a acestui individ care nu a lucrat niciodată.A fost haitasul teroristului Omar Hayssam dar si vaslasul preferat al fostului puscarias Dragnea.

 13. Nu. Nu ! Ei nu vor investitii, VOR SALARII BUNE nu altceva, nu paleative, nu inlocuitori. SALARIUL MINIM TREBUIE DUBLAT ! Asta-i tot. Restul vrajeala. Voi vota doar cu cei ce vor dubla salariul minim. Este esenta dezvoltarii reale a Romaniei. Nu sunt bani ? Cum nu sunt…dar ca sa cumpere armament inutil de 20 miliarde sunt ? Reduceti inarmarea si cresteti salariul minim.

 14. Marcelica joacă tare?Eu cînd îi aud pe sindicaliștii din învățământ ca la politicienii nu la pasa imi fac cruce. Cît de mai să fii să să nu-ți dai seama că nu le măresc salariile intenționat. Ei nu vor oameni educați! Toată economia e controlată de ei. Le trebuie sclavi să muncească pe 2000 lei. Să aibă fraieri ieftini și naivi la vot. Cum să-și taie craca?! Nici la medici nu le vor da nimic. Ei se tratează în străinătate. La MedLife o operație e intr 300-20000$.Seminte pentru ei?

 15. Cum vreți voi să investiți când vă împrumutați lună de lună ? Mai bine să vi taie la toate partidele politice banii pe care voi îi dați doar televiziunilor mâncătoare de rahat…

 16. Iar il ia gura pe din-nainte si spune fara sa-si dea seama ce spune! Da ce, il doare gura sa promita verzi si uscate? Si cel de la Cotroceni cu ce se mai plimba prin lume, de unde bani?

 17. Care.i istoricul voucherelor si a bonurilor?De ce trebuie complicata viata omului?Ai muncit,ai luat retributia.In cazul produselor pe langa reclama,este necesara si posibilitatea rapida de a verifica o compozitie reala a acestora.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.