(VIDEO) Talentele ministrului Burduja. Moment inedit, ocazie incertă

Perioada 24-25 noiembrie, prima ediție a Forumului de Securitate Cibernetică în Energie, la Cluj-Napoca. Imaginile au apărut acum și circulă pe rețelele sociale. Pentru două zile, Clujul a devenit polul securității cibernetice.

”Securitatea cibernetică a devenit o prioritate pentru companii și instituții în era digitală și, mai ales, pentru societățile din sectoarele strategice, precum este cel energetic” arată un comunicat al evenimentului.

Ministrul Energiei a fost prezent la eveniment. A onorat asistența cu un moment aparte.

Nu sunt lămurite similitudini între securitatea cibernetică și efuziunea oficialului.

Momentul inedit oferit de ministrul Energiei  

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Si Burduja asta nu nou caraghios!! Dar Schengen in sus, Schengen in jos… dar ce nu spune nimeni din cei ce se bat pe burta cu succesuri este o problema esentiala: noile modificari ale legii invatamantului in limbile nationalitatilor dim Ucraina prevad ca acestea SE VOR DESFASURA IN INSTITUTII DE INVATAMANT PRIVATE. Deci nationalitatile vor fi obligate sa-si creeze propriile unitati ce nu vor fi finantate de statul ucrainean. E o mare orcarie la care au achiesat toata presa si toti politicienii, inclusiv cei din AUR. RUSINE! avem numai obitoci la conducerea Romaniei!

 2. Un partid plin de oribili a iesit dupa fuziunea cu basistii din PDL, o monstruozitate care a stiut vaccinare si slava. Acum unul cate unul dau cu subsemnatul la DNA si sunt ofici acuzati in dosarele din plandemie cu vaccinuri si furturi.
  Sigartaii se duc „bulau”.

 3. Asta care că și Virgil vrea să aducă reactoare nucleare modulare experimentale pe care nici un stat american nu le-a vrut pentru că sunt scumpe iar tehnologia nu e testata

 4. Citat din filmul „Cu Mainile Curate” :
  Mihai Mereuta (gangster) : DON COMISAR, PAI DACA A ZIS „BURDUJEL” FARA CRIME, SA-L MAI VAD EU PE ALA CARE…..

 5. Omul si-a permis sa-i serveasca pe manelistii aia ghebosi cu un numar muzical diferit.

 6. @ comentariu 6:56
  Sa incerci sa le arati „ghebosilor”, ca se poate si altfel si ca din pdv cultural ei sunt in Evul Mediu, iar Elvis ar fi o apelare la Renastere, este o munca de Sisif. Dupa parerea mea, „Burdujel” a vrut sa demonstreze, ca la capitolul „Public Relations”, ii da clasa actualului NabucoNicusor, de la Primarie.

 7. Burduja la fel ca si Baciu promovati in functii pe baza de rudenie decat cele profesionale. Nu a facut nimic la cercetare iar in energie a preluat mega proiectele lui Ceausescu. Iar de plimbari in alte tari nu duce lipsa. Un habarnist ca si toti din guvern in frunte cu PM.

 8. Cinerneticianul ROG a participat sau si-a trimis reprezentatul, doar ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.