Tânăr lăsat să moară pe autostradă

Situație revoltătoare în Germania, acolo unde șoferul unui SUV care a lovit un tânăr pe autostradă a plecat mai departe fără scrupule. Poliția din Düsseldorf îl caută acum pe șoferul SUV-ului Range Rover. Incidentul a avut loc duminică seara, atunci când un șofer de 26 de ani conducea un VW Golf în care se mai aflau doi tineri de 17 ani. La un moment dat, conducătorul auto are senzația că a făcut pană după o înțepătură în roată, așa că se oprește să verifice.

El iese să evalueze daunele -timp în care a fost lovit de un Range Rover Sport SVR de culoare antracit! Șoferul SUV-ului se oprește la 300 de metri mai departe și coboară din mașină, dar nu pentru a avea grijă de victima grav rănită, ci pentru a evalua avariile aduse mașinii sale.

Apoi, intră înapoi în mașină și pornește în viteză! Cei doi tineri de 17 ani care au asistat la accident din interiorul mașinii au suferit șoc și au primit îngrijiri psihologice de la consilierii de urgență. Tânărul de 26 de ani a fost dus de urgență la spital, dar a murit din cauza rănilor grave.

Polițiștii îl caută acum pe bărbatul fără scrupule, au publicat o fotografie de la locul scenei și caută martori care au observat accidentul sau care au văzut ulterior SUV-ul avariat în partea dreaptă față.

Anchetatorii au contactat toți dealerii de mașini din zonă pentru a afla cine a vândut rarul model Range Rover sau dacă cineva și-a dus mașina la un atelier pentru reparații.

„Facem tot ce putem pentru a identifica șoferul. „Este de neînțeles cum persoana care a provocat accidentul a putut continua să conducă așa, fără să-i pese de victima sa”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru „Bild”. Potrivit „SWR”, a venit deja un martor care susține că a văzut mașina avariată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Am văzut ceva similar cu un ×3 alb și un motociclist trântit de el după ce l-a strâns la bordură.Două gunoaie gușate(nu gipsani) au coborât din el(probabil tată si fiu) și nici măcar nu l-au ajutat pe motorist să iasă de sub motocicletă, au lătrat ceva la el si au inspectat grijulii oglinda.I-aș fi Editat.Omenirea a supraviețuit tocmai pentru că a plivit buruiene d-astea dar de o sută de ani au început s-o dea cu”înțelegerea” față de rahați și așa am ajuns unde am ajuns.Lui beamerist îi doresc să-i ia foc rahatu-n drum și să nu-l bage nimeni în seamă iar ăstuia, să-i Editat colegii de pârnaie.

 2. Un neamț „autentic”, făcut neamț alaltăieri, de Merkel, in persona.

 3. Aceste cazuri care ma socheaza enorm fiind o femeie de inima.

 4. Nici nemtii nu mai sunt ce-au fost. S-au rromanizat si ei, ca toata Europa……[Rumburak]

 5. Din poveștile cu oamenii sînt răi, omul e cel mai mare dușman al omului, omul e mai rău ca animalul. A doua poveste, parcă, e a Clubului de la Roma.
  Poate-au împușcat doi iepuri dintr-un foc; e și reclamă mascată la mașină.

 6. Bramburace ciocu’ mic! O fi vreun kerekesean de-al tau. Sigur ca cu ei buluc acolo Germania nu mai este ce-a fost.

 7. Daca era unh ukrainean va asigur ca ala nu avea nici-un motiv sa stea de vorba cu politia risacnd sa fie expulzat in Ukraina acum !
  Unde ajunge un ukrainean bogat cu SUV daca face un accident mortal in D ?
  LINIA-NTAI ?

  PS: Nu vor gasi niciodata criminalul , pentru ca a nu ajuta o victima lasand-o chiar di din motive personal-emotional sa moara
  nu e moral ! Dar nici nemtii nu vor ca PUBLIC sa se stie la ce-s siliti ukrainenii cu bube-n cap la ei ! MDA !
  o fapta mica, un mort …. ukraineni pe autostrazi, in masini scumpe …si atatea
  IMPLICATII COLATERALE 🙁 !
  😀

 8. „„Este de neînțeles cum persoana care a provocat accidentul a putut continua să conducă așa, fără să-i pese de victima sa”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru „Bild”. Potrivit „SWR”, a venit deja un martor care susține că a văzut mașina avariată.”

  Nu e de neinteles de loc 🤣🤣🤣
  daca ajuta victimei, fiind moral-orthodox UKRAINEAN (rupt de orthodoxia ne-miloasa 🙁 rusnaka)
  ajungea in LINIA-NTAI omorat de rusi pe front !

  Ce-i asa de greu de inteles de ce ukranul a sterso lasand mortul in sangele lui 🤔🤣🥲 !
  Imprejurarile fac morala faptei nu … BIBLIA sau etica socialista 😐 !
  Unui NEAMT fara frica FRONTULUI i-ar fi fost mai usor … SA AJUTE !

  Totul pentru UKRANIA ! Nemtii oricum or sa taca si daca-l afla ca „ukran-cu-SUV” (destea-s la noi cu miile , la fel de zglobii pe strazi)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.