Tare şi bogat binomul/Dar mai tare polinomul

Ce mai spun românii pe internet despre scandalul Coldea – Dumbravă?
După valul de denunţuri la DNA împotriva grupării Coldea, au apărut modificări în matematica politică:
Tare si bogat binomul,
Dar mai tare polinomul, scrie un român care a distribuit imaginea alăturată pe Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 14
Author

13 Comentarii

 1. Asta.i PENTAGONUL PUTERII,anal.fabetilor….acum PSD.ii neocomunisti ,CIUMA ROSIE,distrugatorii si cei care au indatorat romanii cu sute de miliarde ,Dupa ce le.a venit apa la moara ,condamna pe Cei care i.au condamnat pentru hotiile nerușinate si criminale…INCA AU CURAJ SA DESCHIDA INFECTELE ALEA DE GURI!

 2. Primul din stinga, tatal hotilor, cel cu zimbet cretin si ticalos pe fata, ar fi trebuit mai degraba sa aiba scris pe el nu Porsche, ci „Porc she” …

 3. Aceasta intreaga mafie securistoida n-ar fi putut exista daca imbecilizatii de propaganda mafiota n-ar fi votat de 25 de ani numai incompetenti si lepre la conducerea Romaniei.
  -Constantinescu a declarat clar ca a fost infrant de Securitate.
  -Basescu a creat mafia coldisto-kovesista.
  Si acum aceeasi imbecilizati ar vota-o cu entuziasm pe Kovesi. La fel cum au iesit mai bine de o luna in Piata Victoriei sa-l ovationeze pe cel cu geaca rosie si sa ceara instaurarea Guvernului Meu la conducere.
  Cu asa popor, Romqania nu are nicio speranta. Si la aceste alegeri va fi la fel. Vor castiga leprele……[Rumburak]

 4. pana la consolidarea si maturizarea eplina al ..echipei Firucai – pandelica..inca are succes …basketbalista..deci este vorba de ..echipe , loturi si ….sponsori..

 5. Doamne, ce specimene! Lipseste maestrul Traila. Cinci pentru Infern! Cinste lor pentru cat au praduit!

 6. Într-o tara democratică, cu o Justiție independentă, aceste specimene TREBUIAU cercetate si judecate pentru infracțiunile comise.

 7. Se vrea spalarea lui Coldea si odata cu el a sefilor sai directi care l-au girat, Mayor si Helvig, numiti de Petrov si Johanis dupa criterii doar de ei stiute. Romanii constata ca apar suplimentar denuntatori de duzina exact ca cei folositi de oamenii Lulutei. Profesorul Valentin Stan a afirmat ca in cazul lui Coldea se aplica procedeul american „water down” adica spus pe romaneste de diluare a faptelor. Folosirea unor astfel de turnatori la deruta au misiunea de a bagateliza cazul.

 8. Domnilor, cineva tot trebuie sa conduca tara. crede, oare, cineva ca acela/aceie vor fi niste angelici cu frica de Dumnezeu, sfiala morala si grija exagerata de aproapele? Si…eaca toate acuzatiile astea care tot apar prin presa nu-s altceva decat lupte intestine intre gastile din putere? Dau in Coldea ca sa fie eu in locul lui. Iaca!

 9. Avea dreptate! Numai că era Securitatea mai „bună! Adică l-au prins pe fiul lui Emil Constantinescu că făcea trafic ilegal de armament și i-au pus dosarul în față: ori demisionezi – adică nu mai pretinzi să candidezi pentru al doilea mandat -, ori, cum zicea un personaj – mi se pare Agamiță Dandanache -, … „pac!, la Răsboiul!” Sigur, era un șantaj, dar, vorba lui Leibnitz, era un rău necesar pentru a face un bine mai mare!” Din păcate, pe Klauss Iohannis nu au mai putut să-l șantajeze, fiindc ăsta este protejat de masoneria germană (care l-a și pus în funcție!). Chiar, ce meseria are băiatul lui Emiluță și pe unde mai trăiește?!

 10. CINE E IN SPAELE ANCAI ?
  CINE-I FUNIZEAZĂ INFORMATIILE?
  DUPĂ SCANDALURILE CU OMV, PRESEDINTII CONS JUD IF,PH, VL, obsesiiile cu grindeanu , thuma, lamborghini, etc atacuri la barbati , esecul cu dan andronic,cultivările lui SOS, SIMION, etc??
  ce-a rezultat după scandalul omv? nimic?
  coldea, vinovat sau nu, cine-l judecă??culuarele? acoperitii??parlamentul? presedintele, fostii colegi ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.