Târg cu bunătăți românești: brânzeturi, cozonaci, vinuri

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române – 24 ianuarie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale vă invită la un târg special dedicat promovării produselor agroalimentare românești. potrivit unui mesaj postat pe Facebook.
Evenimentul are loc în perioada 23 -25 ianuarie 2025,
Potrivit ministerului, la Târgul de Ziua Unirii Principatelor Române, organizat cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud-Muntenia, veți putea degusta și achiziționa produse autentice, preparate cu grijă de producători locali din toate regiunile țării.
Concret, ce vă așteaptă la târg?
• Brânzeturi tradiționale: caș, telemea, brânză de burduf, cașcaval
• Preparate din carne: cârnați, slănină, jambon, mușchi afumat
• Dulciuri: cozonaci, prăjituri, pâine de casă
• Conserve și produse naturale: zacuscă, gemuri, dulcețuri, siropuri
• Miere și alte produse apicole
• Vinuri, sucuri naturale și multe altele!
Printre expozanți se numără producători și procesatori care dețin atestate de produse tradiționale, montane sau consacrate, dar și produse certificate la nivel european (DOP, IGP, STG).
Târgul va fi deschis între orele 9:00-19:00. În ultima zi, programul va fi de la ora 9:00 până la ora 17:00.

Recomanda 4
Author

2 Comentarii

  1. Da,sunt unice din toate punctele de vedere,dar mi-e tare teama ca intr-un viitor ce se pregateste asiduu in laboratorele UE,nu le vom mai gasii pentru mult timp pe pietele din Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.