Târgul cu prăjituri și țuică. Intrarea este liberă

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă de vineri, 21 iunie, până duminică, 23 iunie 2024, de la orele 10 dimineața până la 6 seara, la Târgul de Sânziene.

„Veți avea prilejul să admirați și să tocmiți o mulțime de lucruri frumoase, meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri: icoane, obiecte din lemn, ceramică, țesături, jucării, podoabe și multe altele.

În cele trei zile ale evenimentului, meșterii invitați, lemnari, pielari, ceramiști, iconari, țesători, vor demonstra și vor povesti despre meșteșugul practicat tuturor celor interesați.

Nu vor lipsi nici produsele gastronomice specifice: miere, prăjituri de casă, ceaiuri, turtă dulce, palincă și țuică.

Duminică, 23 iunie, de la ora 11.00 la 12.00, povestim despre Sânziene, Rusalii și împletim coronițe împreună cu doamna Daniela Plugaru.”, informează muzeul, într-un comunicat transmis joi.

Intrarea este liberă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. …Am trecut de la mici și bere la prăjituri și țuică!…
    Asta-i românia fascinantă …

  2. Alcool și zahăr, cele mai perfecte boli posibile! Bani sa ai, de îmbolnăvit te îmbolnăvești oricum și asta vor cotrocenistul, guvernul și parlamentul!

  3. O Amandina este Buna ! Împreună cu un Pahar Mic de Coniac Albanez ! Coniacul Albanez este Bun ! Doar 1 Pahar mic !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.