Târziu, despre Comisia Europeană și ”Înalta poartă”

Foto:  Timi Slicaru

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat, duminică, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor AUR la alegerile europarlamentare şi locale, că actuala Comisie Europeană nu este altceva „decât noua Înaltă poartă”.

„Vă salut, dragi prieteni, şi mă bucur să vă regăsesc pe unii dintre dumneavoastră şi astăzi, într-un eveniment de excepţie, într-un moment greu al istoriei noastre. Dar nu întâmplător are loc acest eveniment într-un loc cu încărcătură istorică deosebită, la umbra Turnului Chindiei, acolo unde tâlharii, trădătorii de neam, hoţii, corupţii erau închişi de către marele domnitor Vlad Ţepeş, aşa cum se cuvenea, pentru că el ştia să-i pedepsească pe cei vinovaţi, ştia să-i apere pe cei inocenţi, ştia să dezvolte ţara pe care o stăpânea, îşi asuma integral rolul pe care poporul i l-a dat. Astăzi România este o pradă pentru găşti politice transnaţionale.

Astăzi este captivă unei mafii transpartinice şi transnaţionale”, a spus Târziu.

În opinia sa, la Comisia Europeană s-ar plăti „tributul”. „Ce este Comisia Europeană? Nu este altceva decât noua Înaltă poartă – acolo unde se hotărăşte destinul popoarelor supuse, acolo unde se clocesc ideologii criminale, acolo unde sunt unşi noii şefi de stat şi de guvern, acolo unde se plăteşte tributul. Ce sunt guvernanţii de astăzi? Boierii trădători din vremea lui Ţepeş. Cum putem schimba lucrurile? Vlad Ţepeş nu mai este, dar spiritul lui este în fiecare din noi, în fiecare din dumneavoastră. Atâta doar să-l descoperim, să-l cultivăm, să-l scoatem la luptă. Fiecare poate să fie Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul.

Fiecare român are rădăcinile atât de adânci în pământul ţării şi în istoria neamului încât poate extrage seva cea bună din cei care ne-au fost eroi, ne sunt martiri şi sfinţi”, a afirmat Claudiu Târziu.

Câteva mii de persoane au fost prezente la Târgovişte la lansarea candidaţilor AUR. Înainte de începerea prezentării candidaţilor, cei prezenţi au putut urmări o scenetă despre domnitorul Vlad Ţepeş.

Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

20 de Comentarii

 1. Lasa – l bre, pe Vlad Tepes, patriotardule!!…Tu vrei la Brucsel la UE, sa iei leafa 500.000 de euro pe un mandat de 4 ani….La Targoviste a fost executat Presedintele legitim al Romaniei, Nicolae Ceausescu inlaturat de la conducere prin Lovitura de Stat din dec 1989 organizata de Secu si cativa capi ai Armatei.
  ..In Rechizitoriul Parchetului Militar trimis spre judecare la ICCJ asa se spune, Lovitura de Stat.

 2. „decât noua Înaltă poartă” …și au practica ”firmanului”. Se potrivește la fix …

 3. Mie tot mai mult îmi plac PeZeDeii !
  Iar pe Ilici, pur și simplu îl ador, cum a făcut el CURĂȚENIE cu „minerii” în Piața Universității.
  VoteZ Partidul Comasat Român !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  {■RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK■}

 4. CARE PRIMUL-DACĂ PE MINE M-AȚI „ȘTERS”! ȘI DACĂ ZICI CEVA DE BINE -GATA ȘTERGEM !

 5. E a dracului de Înaltă poarta asta după cum vă căzniți voi să vă cățărați pe ea. Simion al vostru s-a dus la Meloni spre alianță, dar Meloni în afară de problema migrației n-are nici o bătălie cu poarta. Poarta are câțiva bănuți pentru fiecare țară și la momentul oportun îi dă. Dar o să vă duceți voi și o să dați cu poarta de gard și-o să arunce saci de bani către România. Auzi la ei, Ștefan cel Mare. Nu vă e rușine băi, partid de scursuri.

 6. discurs comunistoid,plin de clisee care vin manusa prostimii

 7. NU E VOIE SĂ COMENTAȚI ! PENTRU AUR ȘI OCĂRILE SUNT BINEVENITE !

 8. Cică Zele ar fi declarat că, Ucraina va pierde războiul daca americanii nu deblochează cele 60 de miliarde de dolari. Mai nazistule, când ai declansat „maidanul” aveai spatele asigurat de americani? Pe ce lume trăiești, cum să întorci armele împotriva părinților și bunicilor tai care au ajuns la Berlin?

 9. „încât poate extrage seva cea bună din cei care ne-au fost eroi, ne sunt martiri şi sfinţi”, a afirmat Claudiu Târziu”

  Tarziu a explicat acesta cum, acum am inteles, trebuie sa extrag seva si gata. Votez partidul URA, la toate alegerile !

 10. Maréchal, nous voilà!
  la Roumanie c’est Tarziu
  a ton apel supreme
  ont repondu ‘present’

 11. Tarziu are DREPTATE .. colonia rromania a fost vanduta de Johannis, Basescu, Antonescu, Iliescu … Ponta, Zgonea, Kovesi. Koldea

 12. Duca-se in Rusia daca-i pute UE. Si ma rog cine l-a intrebat despre parerea lui? El reprezinta tinerii fara educatie si fostii securisti.

 13. Are dreptul la opinie, nu?
  Ce va zborsiti asa?
  Numai unii sa latre de bine??

 14. Pentru „omul simplu ..: se vede că ești „simplu”…rău! Groaznic de simplu! Știi care-i definiția prostiei? Să faci același lucru, sperànd la rezultate diferite! Prin urmare, votează psd-pnl, cei care au condus România 30 de ani, sub diverse forme, asta arată càt de „inteligent” ești! Poate că AUR o ba face de oaie dar de ce să nu-i dau o șansă?! Este mai de dorit să mă situez în prostie???!!!!

 15. Logic, conform spuselor acestui individ, se pune cel puțin o întrebare:
  – De ce candidați la europarlamentare daca e ‘poarta milogilor’?
  – Doar pentru îmbogățire, trai pe vătrai, confort și stabilitate personale, în urma cărora apar călcături puternic pe jugulara cetățenilor și a țării?

 16. CE PORECLA .LA ASTA. auzi tar-ziu
  AM VECINI,CU 3 CLASE,CARE II CHEAMA..DEVREME,DISEARA,AZIDIMINETA,MAINE,POIMAINE,DELOC,
  LASAMAIN PACE,DUTEBA,SCOALATE,CULCATE,

 17. CE PORECLA .LA ASTA. auzi tar-ziu
  AM VECINI,CU 3 CLASE,CARE II CHEAMA..DEVREME,DISEARA,AZIDIMINETA,MAINE,POIMAINE,DELOC,
  LASAMA-IN -PACE,DUTE-BA,SCOALATE,CULCATE,

 18. Doar ca … la Inalta Poarta plateam noi bir iar de la UE…incasam ! Miliarde de Euroi !
  O oarecare diferenta totusi …
  Restul sunt povesti. Al caror final depinde si de noi sa fie fericit !

 19. Du-te ma (editat) și candidează la turci sau la ruși. Și sa vorbești la fel de liber. Ce repede ai ajunge în Siberia. Vi s a urcat libertatea la cap.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.