TAS a făcut anunțul, Halep mulțumește deja!

Simona Halep a avut o primă reacție după anunțul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Va fi audiată în cazul său de dopaj în perioada 7-9 februarie 2024,  iar Simona este bucuroasă că are prilejul să își dovedească nevinovăția.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. 

Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta și a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a afirmat Simona, notează gsp.ro. 

La câteva ore după anunțul TAS, GSP a zărit-o pe Simona Halep pe celebrul bulevard parizian Champs-Élysées. Sportiva și mama ei, Tania, intraseră într-un magazin al unuia dintre sponsorii sportivei, firma americană de articole sportive Nike, apoi, la ieșire, s-au îndreptat către un taxi care le aștepta, potrivit sursei citate.

Îmbrăcată comod, acoperită cu un palton în contextul vremii ploioase din Paris, Simona a schimbat câteva vorbe cu șoferul, apoi a intrat alături de mama ei în vehicul, fix înainte ca ploaia să se întețească.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. Mai vedem despre vinovăția ei sau despre nevinovăția. Faptul că au tăvălit-o fără a o judeca este nu numai afront la adresa ei personal. Este și un afront la dresa țării a cărei cetățeană este. Iar afrontul, de regulă, ar trebui confruntat cu mândria unei țări care își respectă campionii. Ceea ce noi nu facem cu Halep.

 2. S-a naravit la frantuzisme. Gata, adio truda romaneasca.

 3. Astia par baieti corecti. Dupa ce mafiotii nesatui din care fac legea in tenis au plimbat-o deliberat vreme de doi ani pentru a o scoate din joc iata ca astia dovedesc operativitate. Dar sa nu-i laudam inca.

 4. COMPLETARE NECESARA SI POTRIVITA …
  In general, Sportivii au numai… Inteligenta Corporala …😊

  Exceptii, cateva de Exemplu.

  “Imparatuu’Neamt, Ronaldo, Messi care AU SI Minte sau/si stiu sa asculte Oamenii potriviti LOR.

  SEXuu’ este o Cestie necesara si normala.
  Deci, MINTEA in acest Caz ar fi trebuit sa fie Alegerea COMPLET potrivita a Partenerului SI Prezenta permanenta langa ea.

  Dar, se pare ca NU a stiut CUM.

 5. LUCRAREA a fost prea „BINE” aranjata, ca sa se fasaie acum !
  NU va fi iertata.

 6. Uau, fix inainte ca ploaia…! Ce articole puerile, ce „jurnaliști” cu compuneri de-a IV-a!

 7. Faceti analiza si comentati textul:
  „Îmbrăcată comod, acoperită cu un palton în contextul vremii ploioase din Paris, Simona a schimbat câteva vorbe cu șoferul, apoi a intrat alături de mama ei în vehicul, fix înainte ca ploaia să se întețească.”
  1. Noi de-aicea intelegem ca atunci cand ploua, mai ales daca ploua la Paris, trebuie sa ne luam paltonul, nu geaca sau altceva mai subtire. Asta zicea si un presedinte al nostru de mai de demult, da’ nu mai stiu bine care, Constantinescu cred ca era: „Iarna nu-i ca vara”. A, sa nu uit, palton, da’ sa fie comod – si usor, cam ca ala de-l arunca alt presedinte de-al nostru de mai de curand pe masina, da’ numai daca era nervos.
  2. Apoi, daca trebuie sa ne urcam in masina alaturi de mama noastra, e politicos sa o lasam pe ea sa se urce prima, si noi sa mai ramanem jos si sa mai vorbim cu soferul, pana reuseste ea sa intre cu totul in masina.
  3. Cu soferul e obligatoriu sa schimbam vorbe, macar cateva, ca sa-i spunem unde vrem sa mergem, ca altfel ne duce unde vrea el, sa ne coste cat mai mult – mai ales la Paris. Totusi n-am inteles de ce nu putea sa-i spuna unde merge si dinauntru, sa n-o ploua – probabil era taxiu de ala de fite, cu geam la sofer.
  4. Chiar si vremea, ca si toata natura, e sora si tine cu romanii – uitati cum a-nceput sa toarne cu galeata exact dupa ce ea s-a urcat in masina si a fost la adapost.
  Sper sa fie de-un noua…

 8. Cum se ridică un roman și performeaza cum e și Simona Halep domnii care conduc Terra găsesc piedici că numai ce e al lor e bun iar restul sunt de mana a doua oricum ei sunt mai hoți decât noi de 1000 de ori

 9. De ce nu sunt întrebați cei din familia wuiliams despre Simona?

 10. „De ce nu sunt întrebați cei din familia wuiliams despre Simona?”

  Oare o fi vre-o „LEGĂTURĂ” a acestei oribile înscenări, via murat-ologu?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.