TAS transmite un comunicat, Simona reacționează

Cât mai are de așteptat Simona Halep  până află verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne?

TAS a anunțat într-un comunicat că speța Simonei Halep încă este în judecare și, în acest moment, nu poate fi înaintată o dată în care verdictul va fi comunicat.

În prezent, completul de arbitraj deliberează și pregătește hotărârea arbitrală care conține decizia sa. La momentul redactării, nu este posibilă indicarea unei date pentru notificarea sentinței arbitrale către părți”, a transmis TAS, potrivit Fanatik.

Simona Halep și-a început perioada de suspendare din octombrie 2022.

Din cei patru ani  va fi scăzut un an și jumătate, iar Simona  speră ca pedeapsa să îi fie redusă și să revină cât mai repede pe teren

Dar până la aflarea deciziei, Simona Halep mai are de așteptat, foarte probabil, cel puțin încă o lună.

Simona Halep a fost audiată la Lausanne în perioada 7-9 februarie şi un verdict va fi dat în apelul depus de ea în următoarele săptămâni sau luni.

Cum reacționează Simona?

După comunicatul TASS, Simona Halep  a postat o imagine sugestivă pe rețelele sociale, alături de un emoticon sugestiv, cu inimioare, pentru tenis.

Este prima postare a Simonei Halep în ultima lună.

Imaginea a devenit virală, ea a adunat multe aprecieri și comentarii, iar fanii i-au transmis dorința lor de a o vedea cât mai curând pe teren.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. o sa-i dea nevinovat cand ajunge la 40 de ani… ca asa-i in tenis. Te condamna in 2 saptamani, si castigi recursul in 20 de ani… aia e justitia cam peste tot

 2. In lojica vuastră, dacă “reactioniază” nu-nsamnă că-i riactionară?…

 3. O lalaie astia pana ce Simona imbatraneste ! Parca ar fi cine stie ce dosar complex de criminalitate economico-financiara, sau crima cu autori neidentificati.

 4. Corupti si incompetenti ca peste tot in toate formele de „justitie”. Asta nu e proces e bataie de joc. „Judecatorii” asteapta niste telefoane care nu mai vin?! Cum poti sa lungesti si sa amani in halul asta? O porcarie!

 5. Dacă totul e aranjat și toate părțile sînt părtașe? Dacă banii cîștigați de sportivi sînt doar în mică parte ai lor. Dacă acum se face transferul de bani prin onorarii, amenzi, fisc s.a.
  PS Este un studiu făcut pe mii de cazuri, ce cuprinde mulțe olimpiade, ce arată, negru pe alb, că dopajul nu a ajutat sportivii să fie mai tari și mai iuți, dimpotrivă. Dopajul să fie reclamă rujată la farmaceutice?

 6. Legat de dopaj, traducere dintr-un articol ce face trimitere la studiu:
  Dopingul strică imaginea sportului fără ca sportivii să aibe vreun cîștig, potrivit Universității din Adelaide Research.
  Cercetătorii de la Școala de Științe Medicale a Universității au colaborat înregistrări sportive (inclusiv recorduri olimpice și mondiale) ale sportivilor, bărbați și femei, din 26 de sporturi, între anii 1886 și 2012. S-au făcut comparații între înregistrările anterioare anului 1932 (an de cînd când steroizii au devenit disponibili) și după, și s-a văzut că timpii, distanțele și alte rezultate nu s-au îmbunătățit așa cum era de așteptat în vremea cînd dopaj nu era oprit.
  Rezultatele au fost publicate în Journal of Human Sport și Exercise.

 7. milioane, milioane, nu va mai săturati! Și când vă prinde… aaa, n-am știun, n-am fost eu, vă dau la cremenal, davada!!!… eu sunt patriot…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.