Tatoiu. Nu am făcut șmecherii și am o pensie de  22.000 de lei

Monica Tatoiu lansează o ipoteză despre care  crede ar putea afecta grav situația financiară din România. Este lucrul care o sperie foarte mult, spune ea.

“Mai e o chestie care pe mine mă sperie groaznic. Este raportul Euro-Leu, a susținut Tatoiu la B1Tv.

Monica Tatoiu a vorbit într-un podcast, în urmă cu ceva timp, despre succesul său financiar și consecințele acestui statut social.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, că trebuie toți împușcați”, a declarat atunci Monica Tatoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Madam Tatoiu intoxică! Bă generaţia tânără, băgaţi bine la cap ce vă spun:
  ÎN ROMÂNIA VEŢI FI BOGAŢI DOAR DACĂ FURAŢI! VREŢI SĂ FIŢI BOGAŢI CA MADAM TATOIU ŞI IOHANNIS NU „ÎNVĂŢAŢI-ÎNVĂŢAŢI-ÎNVĂŢAŢI!” CI „FURAŢI-FURAŢI-FURAŢI!”.
  Amândoi sunt profesori şi avere nu au făcut din profesorat! – BĂ GENERAŢIA TÂNĂRĂ, NU FACEŢI CE SPUNE POPA CI FACEŢI CE FACE POPA!

 2. citzi bani ai scos din tzara…doar ai facut importuri si ai vindut marfa la prostalaiele din romanica…
  de expsortat nu ai exportat nimic…doar banii prostilor din tzara…
  ne lasi—-ai vindut vopsea si rujuri pentru fufanele…
  alea aveau nevoie de vopsea sa ademeneasca sponsorii…curvasareala

 3. la tembeliziune ca si-a inselat sotul inca din prima saptamana de la nunta cu un gagiu intalnit in trenul de kolosvar.

 4. Paparuda asta care polueaza ecranul televizorului nu poate fi facuta sa dispara? Este de o nesimtire monumentala. comenteaza orice, chit ca nu se pricepe si arata ca o sperietoare.

 5. Să-mi spui cum ai făcut primul milion și după mai discutăm!…exact ca fecali, ati plătit zeci de mii de lei la casa de pensii ca să aveți o asemenea pensie…ați cumpărat statul…rușine curvă ordinară…

 6. Nimeni din România nu merită o asemenea „pensioară” cu excepția a câțiva doctori șicâțiva mineri din minele de uraniu sau cobalt în cazul în care mai există așa ceva. asta este o sumă pe care o câștigi dacă tragi bine pentru ea.Mulți privați mici se chinuie sa scoată 2/3 din suma asta, net. pentru că au oameni, asigurări, consumuri și chirii de plătit. Dar la zona proxima a administrației centrale, asta e o pensie „mediocră”. Dacă ar fi pe riscuri și utilitate, mulți d’alde tatoiu ar fi abonați la cantine sociale, fiind nu generatori de valoare ci găuri de scurgere a ei.

 7. Foarte bine că are pensia aia, dar când era voievod la oriflame exploata tinerele fără contracte, carte de muncă, contribuții plătite. Adică era o rotiță în evaziunea din România.

 8. ” Nu am făcut șmecherii” Că tot vorbim de pensii și salarii Doamna vindea cosmetice în toată România folosind în locul angajaților, pentru care trebuiau îndeplinite anumite condiții, o rețea de „colaboratori”, mulți dintre ei elevi, chiar de gimnaziu. Dacă e permis de statul de drept nu e infracțiune dar „șmecherie” probabil este ?

 9. Bravo ei ! Da, da ,este desteapta si foooarte important a avut noroc si a stiut sa sara pe el ! Cititi-o in fiecare miercuri in National. Merita ! Intr-adevar nu toti bogatii sunt toxici. Romania Mare a fost facuta de oameni bogati, de exemplu….cei mai bogati din tara la acea ora, inclusiv regina Maria, Bratienii etc. iar in zilele noastre uita te la Elon Mask.

 10. Cu asta m-a dat gata :” Sunt deșteaptă și modestă” Dacă era vorba de altcineva ,poate,dar Tatoiu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.