Tatoiu, sfaturi de viață pentru fiul său. ”Femeile sunt parșive…”

Monica Tatoiu vorbește aproape despre orice cu o pasiune greu de egalat. Invitată într-o emisiune, femeia de afaceri a dezvăluit ce sfaturi ce i-a dat fiului său pentru ca acesta să-și găsească o parteneră potrivită, dar și să nu sufere dezamăgiri.

Victor, fiul fostei profesoare de matematică, are 28 de ani și nu este căsătorit.

Monica Tatoiu, 67 de ani, a vorbit adesea despre cele două căsnicii eșuate, dar și despre căsătoria alături de actualul soț, cu care este împreună de mai bine de 40 de ani.

Îi vorbește deci din experiență fiului și îl avertizează 

„Femeile sunt parșive. Am jucat bărbați la viața mea. Să te ferească Dumnezeu să te îndrăgostești de o femeie care te joacă.”

„ Femeile sunt parșive.

Asta i-am spus lui fi-miu. Eu sunt femeie. Am jucat bărbați la viața mea…

Să te ferească Dumnezeu să te îndrăgostești de o femeie care te joacă.

Mai bine să fie urâtă și mai așa decât una care să aibă impresia că tot Universul e la picioarele ei, că te distruge ca bărbat. Mare grijă”, a spus Monica Tatoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

11 Comentarii

 1. Când mamele ,fetele ,tinerii și bărbații și bătrânii unei țări au fost și sânt sânt sabotati sa devina autonomi ,integri,demni,verticali,cu valori fizice și morale,maniere si clasă e normal sa ai generații de ratați ,faliți, frustrati exaltati,manipulabili.CINE POMPEAZA CA SOCIETATEA ROMANEASCA SA FIE MEDIOCRĂ SI MANIPULABILA SI PENTRU CARE MOTIV?🤔PANA CAND NU VOM REFUZA TOT CE ESTE NOCIV SI NU VOM LUA ATITUDINE FERMA ,V.A FI MEREU LA FEL!NU POTI SA PROGRESEZI, SA EVOLUEZI SI SA PERSEVEREZI,DACA PERMITI UNOR PARAZITI SA TE SABOTEZE!

 2. filozofic vorbind o relatie poate fi de mai multe feluri….deci asa cum o vrei …problema e ca e ceva mai complicat ca mersul pe bicicleta…cel mai important e chimia personala…doamna mitraliera …care vortbeste la foc automat nu cred ca a cunoscut aspectul asta…ce sfaturi ii da ea baiatului generalizind despre anume tip de femei e neproductiv …cind esti mai slab pregatit si te sperie unu si altul ,esti in gaura jos de tot …greu sa iesi…incultura si lipsa de educatie sint daunatoare unei relatii sanatoase…

 3. O astfel de mama își castrează copilul. Se poate ca ea sa fi fost tipul de femeie parsiva si dupa cum se stie baietii isi aleg neveste dupa modelul matern.

 4. Madam va divorța din nou. Are nevoie de=o schimbare cu un tinerel să-i dea la cheie.

 5. IO ma plec MUUULT Respectuos fata de Portofoliul de ImPARSIVITI ai Doamnei Tatoiu … 🙂
  Banuiesc, sunt sigur ca sunt Gramezi_Gramezi de ImParsiviti.
  Da’, totusi, ma framanta o Intrebare:
  CATI ati insirat pe – de Pilda, ca sa avem o Reprezentare Plastica – Calea FERATA de la Bucuresti la Constanta?
  La FieCARE Traversa UN imParsivit sau la DOUA Traverse UNuu’?
  IO inclin sa crez’ca Traversa si ImParsivituu’ … 🙂
  Felicitari UIMITE si COPLESITE!
  NU este de Colea sa fii ASA, de Cursa LUUUUNGA!
  DACA admitem ca intre Traverse sunt 50 de cm, adica Juma de Metru, per KILOMETRU sunt … 🙂 Doua MII!

  La 293 de KiloMETRI de … 🙂 Cale FERATA ies 486 de Mii de ImParsiviti insirati precis in Memoria, DVS. Afectiv_Senzitiv_Senzoriala
  Cate UNuu’ de FieCARE Traversa …
  Daca am gresit,va rugAM sa NE scoateti din Eroare.
  In Fond si NOI, Restuu’ Masculilor trebuie sa LE STIM intru a NE feri de ImParsivire.
  CHIAR si in CAZuu’ Unora ca mine, de 79 de Ani …
  Par ce que, Elle court, Elle court, la Maladie d’Amour …
  Sans Pitie, Sans Merci … 😊
  De 7 ans a 77 Annees … 😊LE CANTA Michel SARDOU, pana adineaori, Acuu’ ZECE Ani, ca i-a scazut VOCEA …
  IO crez’ca a fost ImParsivit de catre o Parsiva JUNA dulce si a a cazut Clotza dupa Dansa, A Parsiva … 😊
  AltFEL ajungem TROFEE insirate pe Travarese ca Sclavii PRINSI de catre Pompei, ai lui Spartacus insirati pe Cruci cu MIILE pe Via Appia … 😊

 6. „Femeile sânt parșive…” ???
  Asta nu știam…😀😀😀😀😀

 7. cocoana este simplu: NU POTI IUBI PE CINE NU TE IUBESTE. NU EXISTA „JOACA”, DECAT DACA NU TE DUCE CAPATZANA, PRICEPI? „indragosteala” este si trebuie tratata ca o simpla raceala (se vindeca in 3-4 zile) daca GANDESTI si constati ca nu are rezonanta in cealalta parte. nici macar nu trebuie sa ii „testezi” pe parteneri, cum am mai auzit si vazut la unii sau unele (te doare capul!). ii „mirosi”. narcisistii sunt orbi. daca stii cine esti „joaca” decare vorbesti nu poate exista. sper ca fiul matale sa fie mai inteligent decat dumneata. doar avutie aveti in fata ochilor si lipsa de gandire si empatie. ‘geaba ai stiinta daca nu iti folosesti gandirea libera daruita de Inginer!

 8. este o lupta, iar amazoanele par sa aiba IQ superior si astfel obtin ce vor, nu-i cazul insa daca ambii sunt bogati, au ce imparti, daca e saraca vrea sa fie tunata are nevoi mari, daca are calitatile Sfintei Maria Egipteanca cu pro…sti… face uta si peste veacuri devine sfanta cand teologii vor sa scape de plictiseala…daca baietii ar fi silitori si s-ar dezvolta IQ-ul s-ar putea sa nu mai reprezinte prelungirea inutila a falei…Are dreptate domana, baietii pot fi in pericol, presa este plina de de schimbatul lengeriei…

 9. Cred ca este timpul sa incetati promovarea acestei femei, nu spune nimic serios, ba din contra. Scuze, voiam sa spun dimpotriva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.